Dvanáctiletá plnoletost - rozhodnutí, kde být

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11698
27.9.20 08:23
@BukvickaMalicka píše:
Místo toho, aby si neresila jak s nima tráví jeho čas, tak mu to potřebuješ nadiktovat co má dělat.Já neříkám, že máš nastaveny špatně hodnoty, ale říkám, že je potřeba respektovat a neřešit jejich tátu v tom co a jak dělá…

Tak hele, už to z tebe leze. Respektovat se musí jedině tatínek, respektování potřeb dětí je zbytecne, protože jsou zbytečně rozmazlené a respektování názoru maminky taky, protože je jen štve proti otci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
27.9.20 08:27
@BukvickaMalicka píše:
Nj tak si měla neidealniho tatu. Sice nezavidenihodny, ale promile případů…Lituj jenom sama sebe a svoji frustraci.
Chudak tvůj muž. Odsere to za tvého tátu..

Jediný frustrát jsi tu zřejmě ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.9.20 10:28
@BukvickaMalicka píše:
Místo toho, aby si neresila jak s nima tráví jeho čas, tak mu to potřebuješ nadiktovat co má dělat.Já neříkám, že máš nastaveny špatně hodnoty, ale říkám, že je potřeba respektovat a neřešit jejich tátu v tom co a jak dělá…

promin, placas nesmysly, kde proboha pisi ze jsem mu diktovala, co ma s nima delat? :lol: ja jeho cas s detma neresim, deti svuj cas s nim ano, coz je asi prirozene. jestli mas deti, tak to budou asi troubelini bez nazoru bo asi soudis dle situace kokem sebe. no z tvych prispevku mi cisi strasna zloba a urazena jesitnost, ze by nejaka dama taky zjistila, jak je s tebou zit nesnesitelne? (dle tveho psani bych ji dala i za pravdu ) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 17:39
@markytka3 píše:
promin, placas nesmysly, kde proboha pisi ze jsem mu diktovala, co ma s nima delat? :lol: ja jeho cas s detma neresim, deti svuj cas s nim ano, coz je asi prirozene. jestli mas deti, tak to budou asi troubelini bez nazoru bo asi soudis dle situace kokem sebe. no z tvych prispevku mi cisi strasna zloba a urazena jesitnost, ze by nejaka dama taky zjistila, jak je s tebou zit nesnesitelne? (dle tveho psani bych ji dala i za pravdu ) :pankac:

To je jenom 10 % zloby ;)

Radši nemluv o dětech …

Jistě znám nějaké ženy cubky. Ale neříkám, že to platí pro všechny. Obecne problémy který ženy vytváří tu Jsou nezávisle na mě. A to resim

@Lilith_S píše:
Jediný frustrát jsi tu zřejmě ty.

To ne, jen mám jasný cíl, který jde proti vám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 17:42
@jita22 píše:
Tak hele, už to z tebe leze. Respektovat se musí jedině tatínek, respektování potřeb dětí je zbytecne, protože jsou zbytečně rozmazlené a respektování názoru maminky taky, protože je jen štve proti otci :potlesk:

Potřeba mít. zabavu a nenudit se není podstatná. Podstatnější je právo otce na vycjpbu děti ať je jakakoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 17:53

Obecně hajim zájmy otců. Ano existují kreteni ale to na tom nic nemění, že i ženy svine.

Nebo dokud bude i jeden jediné muž haj4l nemá nikdo právo nic říkat zenam?? Špatná logika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 18:28
@Kaktusanda píše:
Ale ho*vno má potřebu mu něco diktovat. Normální člověk co nevidí své děti měsíc se na ně těší a snaží si s nimi strávený čas co nejvíce užít. Ne že si půjde po svém a děcka ať si dělaj co chtěj. Pokud potřebuje udělat něco na zahradě, má na to další 3 víkendy, jeden víkend kdy by něco neudělal by ho nezabil. Navíc kluci ve věku 7 a 10 let už jsou docela velký, tak kdyby opravdu musel něco dělat, tak si na ten víkend může vymyslet práci u které by mu mohli pomáhat. Mé dceři jsou 2 roky a věř tomu nebo ne, když přijdeme k jejímu dědoj tak si dokáže vymyslet práci u které mu i tak malé dítě může,, pomáhat ''. U toho jí vysvětluje co a proč to dělají a krásné spolu tráví čas. Jde o to chtít, jenže ty si zamindrákovanej zoufalec, kterej nemá ani děti a jen tady každou ženu soudí podle svých domněnek. Když nemáš děti tak se takové věci těžko soudí. Jo a zmínila jsem dědu, protože a s otcem své dcery žiju a ten jí věnuje dostatek času, aby sis ti zase nevyložil po svém. Ještě jedna otázka - kde se v tobě bere ta averze vůči ženám (matkám)???

Já souhlasím s tím, že ten víkend s nima mohl strávit jinak. Ale to matce ani nikomu jinému nedává právo to odsuzovat nebo řešit. Ani tem dětem. Jejich povinnost je být tem čas s otcem. a jeho je zabezpečit je. Ne že je musí zabavit aby náhodou nebyla nuda
Sice by to bylo lepší, ale NEMUSI!

Já nemám averzi na všechny ženy. To určitě ne, jsou i takové co jsou skvělé mnoha ohledech. Ale těch je málo. A ten zbytek má jako náplň času tvorbu problémů… A proti ním tu jsem já.

Mamu mám dobrou, bejvalky taky normální. Ale znám samozřejmě i ty vadný kusy a o tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.9.20 18:45
@BukvickaMalicka píše:
Já souhlasím s tím, že ten víkend s nima mohl strávit jinak. Ale to matce ani nikomu jinému nedává právo to odsuzovat nebo řešit. Ani tem dětem. Jejich povinnost je být tem čas s otcem. a jeho je zabezpečit je. Ne že je musí zabavit aby náhodou nebyla nuda

Já nemám averzi na všechny ženy. To určitě ne, jsou i takové co jsou skvělé mnoha ohledech. Ale těch je málo. A ten zbytek má jako náplň času tvorbu problémů… A proti ním tu jsem já.

Mamu mám dobrou, bejvalky taky normální. Ale znám samozřejmě i ty vadný kusy a o tom to je.

Ty sám si vadný kus. I kdybych ti to věřila tak proč tak ryješ do zakladatelky? Nic o tom nevíš a hned jí soudíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 18:55
@Kaktusanda píše:
Ty sám si vadný kus. I kdybych ti to věřila tak proč tak ryješ do zakladatelky? Nic o tom nevíš a hned jí soudíš

Preventivně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
27.9.20 20:00
@BukvickaMalicka píše:

no krasne se vybarvujes, nudes asi pekne diktatorsky typek… deti maji povinnost byt s otcem, prestoze se jim ani zbla nevenuje? no mozna ve tve socialni skupine, v te me deti zadnou takovou povinnost nemaji - zadne povinne navstevy nejsou (u soudu otec prohlasil, ze na stanoveni styku netrva a ze nema zajem je vidat, obratil az po 3 letech a bere si je po vzajemne domluve parkrat za rok )… vse je o komunikaci, deti mu sami posleze rekly, proc se k nemu netesi a ver, ze i on to nasledne uznal… i tve preventivni urazeni zen zde vypovida o tve frustraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.9.20 20:29
@BukvickaMalicka píše:
Preventivně :mrgreen:

Ty si velice zajímavý člověk. Jednoho takového znám. Je mu 32 let ale zamrzl v pubertálním věku, jeho zábava spočívá v tom že hraje hry na počítači, chlastá, hulí trávu, bydlí u matky, přítelkyni ani děti nemá, nemá vlastně nic kromě chlastu a her na počítači. Proč se o něm zmiňuju? No on je zoufalec, kterej si hraje na psychologa, ví všechno o vztazích o výchově dětí atd. stejně jako ty, ale ve skutečnosti o tom ví úplný ho*vno, stejně jako ty. Tak prosimtě vylez z pokojíčku co máš u maminky a začni žít. Rady na emiminu ti stejně moc nejdou. Je mi tě vlastně líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 20:35
@Kaktusanda píše:
Ty si velice zajímavý člověk. Jednoho takového znám. Je mu 32 let ale zamrzl v pubertálním věku, jeho zábava spočívá v tom že hraje hry na počítači, chlastá, hulí trávu, bydlí u matky, přítelkyni ani děti nemá, nemá vlastně nic kromě chlastu a her na počítači. Proč se o něm zmiňuju? No on je zoufalec, kterej si hraje na psychologa, ví všechno o vztazích o výchově dětí atd. stejně jako ty, ale ve skutečnosti o tom ví úplný ho*vno, stejně jako ty. Tak prosimtě vylez z pokojíčku co máš u maminky a začni žít. Rady na emiminu ti stejně moc nejdou. Je mi tě vlastně líto. :hug:

S lítostí mě neotravuj. O sobě ti nic psát nebudu. Ale pravdu nemáš.

Kdybys věděla zlomek toho co vím, tak ti praskne hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.9.20 20:38
@BukvickaMalicka píše:
S lítostí mě neotravuj. O sobě ti nic psát nebudu. Ale pravdu nemáš.

Jistě že nemám, pravdu tu máš vždycky jenom ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
27.9.20 20:39
@Kaktusanda píše:
Jistě že nemám, pravdu tu máš vždycky jenom ty :palec:

Mýlit se můžu, ale nestává se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.9.20 20:47

@BukvickaMalicka já se ráda dozvím aspoň polovinu z toho co víš ty, klidně mi napiš do zpráv, protože mě vážně zajímáš. Takovou nevraživost vůči ženám jsem ještě u nikoho neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí