DVD přehrávač do auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
507
3.10.14 13:08

DVD přehrávač do auta

Ahoj holky. Doporučte prosím DVD přehrávač do auta. Aby měl výdrž baterie a byl kvalitní. Cena nerozhoduje děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
3.10.14 13:17

Máme oba dva a jsme spokojení! :)
Sony je mnohem více bytelný, takže ho bereme na cesty s sebou do letadla a celkově na dovolené. Do auta máme hyundai :)

https://www.mall.cz/…-10809-dvb-t?…
https://www.mall.cz/…y-dvp-fx780w?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.10.14 13:28

Mame ten hyundai a zatim spokojenost, jen se musi mirit dalkovym ovladacem presne na jedno misto. A taky ten navod maji hodne strucnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.10.14 13:30
@vikki.v píše:
Sony je mnohem více bytelný, takže ho bereme na cesty s sebou do letadla a celkově na dovolené. Do auta máme hyundai :)https://www.mall.cz/…-10809-dvb-t?…

Omlouvam se zakladatelce za ot, ale neporadila bys mi, kdyz mam vic kratkych videi na flesce, aby je to hralo za sebou? Kdyz jedu s detma sama, tak aby to hralo dokola, nezvladam od volantu prepinat :mrgreen: Jde o ten hyundai. DIKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.10.14 13:47

@Monika29
Myslím si, že by to mělo jít na ovladači přes tlačítko repeat (úplně dole vedle přetáčení) nebo přes AB (úplně nahoře vlevo). Zkusila bych všechny pohádky strčit do jedné složky a pak to zkusit navolit přes repeat (ten by měl fungovat na celou složku) či AB (to je pro opakování jen určitého segmentu). Chce to vyzkoušet, ale mělo by to jít. Náš kouká většinou v autě na nějaké seriály - Šmoulové, Chuck, Bob a Bobek - takže jsem to nekoumala. Technik je u nás manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
3.10.14 14:02

@vikki.v

dekuju, vyzkousim. ja tam mam nasekany zizalaky a jaju a matyska a po sesti minutach zastavovat se mi nechce a tim ovladacek to od volantu proste nejde…

pro zakladatelku: na tom hyundai je super velkej displej, zvuk z repraku je uplne dostatecnej, co se negativ tyce, napada me jeste ta brasna do auta, nejak se mi nezdala, tak jsme kupovali univerzalni pevnej drzak.

Co se tyce vyberu jako takovyho, musis se rozhodnout pro par zasadnich veci: prijem tv signalu ano ci ne, pokud ano, jestli digital nebo analog, jestli chces prehlavat usb disky, nebo pametovky nebo staci jen dvd, jak chces velkou obrazovku eventuelne jestli nechces rovnou dve. V kazdy konkretni kategorii uz pak bude jen par vyrobku a vyberes podle ceny nebo sympatii. Hrabat se v recenzich moc nema cenu, stravila jsem tim nekolik dni a ideal nenajdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.10.14 21:37
@Monika29 píše:
@vikki.v

dekuju, vyzkousim. ja tam mam nasekany zizalaky a jaju a matyska a po sesti minutach zastavovat se mi nechce a tim ovladacek to od volantu proste nejde…

pro zakladatelku: na tom hyundai je super velkej displej, zvuk z repraku je uplne dostatecnej, co se negativ tyce, napada me jeste ta brasna do auta, nejak se mi nezdala, tak jsme kupovali univerzalni pevnej drzak.

Co se tyce vyberu jako takovyho, musis se rozhodnout pro par zasadnich veci: prijem tv signalu ano ci ne, pokud ano, jestli digital nebo analog, jestli chces prehlavat usb disky, nebo pametovky nebo staci jen dvd, jak chces velkou obrazovku eventuelne jestli nechces rovnou dve. V kazdy konkretni kategorii uz pak bude jen par vyrobku a vyberes podle ceny nebo sympatii. Hrabat se v recenzich moc nema cenu, stravila jsem tim nekolik dni a ideal nenajdes.

Ja bych chtěla malymu pouštět kouzelnou školku na flešce a aby to mělo velkej displej no a to ovladani vzdycky musim namirit primo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.10.14 09:26

@Vuninka
My ovládače téměř vůbec nepoužíváme. Syn už ho umí dávno ovládat sám prostřednictvím tlačítek, co jsou přímo na přehrávači. Ovladač používám jen autě, kde máme DVD dané „napevno“. Ale to stačí jen zapnout a dát přehrávat, protože většinou máme na jednom DVD dlouhé pohádky, takže nehrozí, že bych musela někde zastavit a něco přepínat. Jinak pokud máš vzadu v autě pultík, tak v pohodě můžeš dát přehrávač tam, ovládání není těžké a každé dítě se to časem naučí (nemluvím o vkládání flashky a DVD, ale o klasických tlačítkách typu play, pauza a zvuk). Jinak já jsem si všechno strčila do složek a zatím se mi ani jednou nestalo, že by přehrávač přestal hrát po jednom dílu večerníčku či nějakého dětského kresleného seriálu. Přestal, až když došel ke konci složky, což se nám stalo většinou na delší cestě třeba do Alp. Stačí zapnout než nastartuješ a je to :) Opravdu se nemusíš bát, že bys po 15ti minutách někde šachovala s ovladačem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
5.10.14 11:08
@vikki.v píše:
Sony je mnohem více bytelný, takže ho bereme na cesty s sebou do letadla a celkově na dovolené. Do auta máme hyundai :)https://www.mall.cz/…-10809-dvb-t?…

Můžu se zeptat, jestli ten Hyundai jde poskládat tak že ten spodek nevysí? aby do toho malej nekopal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.10.14 13:55

@Vuninka

pokud bys pouzivala do auta tu jejich brasnu, tak v ni je upevnenej ten spodek, obrazovku vyklopis nahoru. Jak je to vysoko si nastavis sama, pridelava se to na hlavovou operku paskama s takovym tim posuvnym okem. Ze by ti do toho prcek kopal se urcite bat nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.10.14 20:26
@Monika29 píše:
@Vuninkapokud bys pouzivala do auta tu jejich brasnu, tak v ni je upevnenej ten spodek, obrazovku vyklopis nahoru. Jak je to vysoko si nastavis sama, pridelava se to na hlavovou operku paskama s takovym tim posuvnym okem. Ze by ti do toho prcek kopal se urcite bat nemusis.

Uz jsme ji koupili a je super, dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák