Dvě čárky a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
7.6.07 21:12

Dvě čárky a krvácení

Ahojík holky.

Poslední MS jsem měla 25.4 a 30.4. . Dneska jsem si dělala test a byla tam druhá čárka sice hodně slabá, ale snad mě oči neklamali. Jenže teď večer jsem začala krvácet. Poradíte co mám dál dělat??? Mám jít, volat k doktorce?? Vůbec netuším jak se chovat. Nechci u doktorky vypadat jak idiot, že jí budu tvrdit, že jsem těhu a přitom krvácím. Ta krev je světlá.

Snad poradíte Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MaK
5063
7.6.07 21:24

Ahoj,
zkusila bych další test..
Já jsem začala slabě krvácet,za 2dny to přestalo,tak jsem si udělala test a byly tam //.Dneska je z nich kluk jako buk :wink:

Ale na druhou stranu jsem měla i pár pozitivních testů,aniž bych byla těhu :roll:

Přeju ti,ať je to ta první varianta a můžu gratulovat :!

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
7.6.07 23:10

Asi bych jela na krev. Hladina HCG a UZ bude jistota. Samozřejmě to může být cokoli, ale jestli krvácíš hodně, tak asi ne těhu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.6.07 07:57

Ahoj,

možná jsi skutečně těhotná, ale klidně to může být i něco zcela jiného.

Já měla pozitivní těhotenské testy i když jsem měla cystu na vaječníku. Určitě bych navštívila doktora, po ultrazvuku budeš vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.6.07 08:07

Ahojky, určo navštiv doktora, jen ten ti potvrdí či vyvrátí, jsi-li těhotná, já měla ms, i když jsem byla už 2 měsíce těhotná, takže když jsem přišla k doktorovi, že jsem to nedostala, tak jsem netušila, že mi řekne :jste v 9 týdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
8.6.07 18:52

Ja kdyz jsem zjistila na testu dve carky,tak jsem pak taky zacala krvacet svetlou krvi,ale za pul hodiny to preslo.Tak jsem nevedela na cem jsem.No ted uz jsem v 26tt.Asi do 14tt jsem obcas spinila.Tak si myslim ze nemusi byt nic ztraceno u tebe,teda pokud hodne a silne nekrvacis. :? Dej vedet

Drzim palce at to dobre dopadne! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.6.07 20:13

Já jsem taky krvácela, ale to už jsem byla ve 13.tt. Bylo to strašně moc (myslím, že taková ne úplně jasná krev, ale taky ne tmavá), týden jsem ležela v nemocnici a nakonec to byl pitomý zánět. Takže i záněty způsobují krvácení :(
Každopádně ti moc držím palečky aby tam ty // vydrželi a na konci všeho bylo zdravé miminko :wink:
Dej vědět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky