Můžete mi popsat, jak jste vnímaly kontrakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10773
2.6.07 17:25

Kontrakce

Ahoj holky, prosím o radu ohledně kontrakcí. Můžete mi popsat, jak jste je vnímaly? Měla jsem už několikrát jakoby menstruační bolesti a při chůzi občas jakoby takové lupání v podbřišku. Včera se to nějak zintenzívnilo a přestávkově to trvalo asi 3 h? Je možné, že by se mohlo jednat o přípravu těla k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
2.6.07 18:09

Myslím si, že ano. Kontrakce bolí podobně jako menstruační bolesti aspoň já jsem to tak měla :) Poslíčky jsem neměla vůbec až jednou v noci mě probudily menstruační bolesti a to jsem věděla, že chce miminko na svět :wink: Sleduj pravidelnost kontrakcí. Já jsem je měla ze začátku tak po 7 minutách, ale to je hodně individuální.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
2.6.07 19:16

Ahoj

každý to vnímá asi jinak. U druhého dítka mě v noci vzbudila bolest břicha, jako při střevních potížích… Dokonce jsem byla i na WC.. Teprve když tato bolest (nijak intenzivní, pouze nepříjemná), trvala asi 1/2 hodiny a spíše přidávala na četnosti, teprve jsem si uvědomila, že je to asi ono… No a po příjezdu do porodnice se do 1 hodiny narodila Lucinka…

takže přeji co „nejpříjemněnší“ porod.

Vvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
3.6.07 00:37

Me zacaly bolesti take jako pri strevnich potizich. Kdyz jsem se opravdu dukladne vycistila a bolesti byly cim dal silnejsi, a presly z bricha do zad, vyjeli jsme do porodnice, kam jsem prijela jiz na 8 cm otevrena. Ani jsem nestopovala cas, protoze to byla jedna neustala bolest. Ovsem porod byl rychlovka a moc rada na to vzpominam. Rodila jsem na konci 35. tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
3.6.07 09:49

Já to zezačátku cítila opravdu jako stahy, které moc nebolely (míň než při ms). Až 2. den, když už to opravdu nešlo vydržet a z kontrakcí jsem i zvracela, to bylo ono. Do porodnice jsem přijela otevřená na 4cm. Takže dokud to OPRAVDU nebolí, tak to není ono. Ale každý asi snáší bolest jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.8.12 19:14

Omlouvám se asi za blbí dotaz. kolikrát po sobě by se měla opakovat pravidelná kontrakce aby se mělo jet do porodnice. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 19:28

Take citim nco podobneho vc. bolesti jako pri strevnich potizich..ani nemam moc chut k jidlu.. Tak si rikam… nebude to ono..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 19:28

@pett09 myslim ze po 5 min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
7.8.12 19:29

Pokud se ti něco nezdá, jeď hned. Kdyžtak tě vrátí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.8.12 19:30

Nám říkali peavidelne cca po 5 minutách alespoň 1-2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.8.12 19:32

@Jahůdka Ja mela kontrakce cely den 29.3.2011 az do 30.3.2011 o pul 5 rano jsem jela…Nebolelo me to nejak proto jsem to vydrzela tak dlouho …Pak jsem spinila kdyz jsem sla na WC proto jsem jela,5 dni jsem prenasela rodila jsem ve 40+5 tt.. :D Na porod vzpominam taky v peknym docela to bylo rychly, maly byl na svete po 4 zatlaceni :palec: :palec:…A nsrodil se 30.3.2011 ve 13:00 hodin..Docela rychly porod, rikali mi sestricky, na prvorodicku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.12 19:32

Nám říkali, že po 5 minutách, jakmile jsou takhle často, tak hned.

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 19:37

Ja to prave mam tak jakoby cely den…je to zvlastni… Uz vic jak dva dny… a je mi k tomu i od zaludku spatne.. myslite ze to muze byt ono ikdyz jsem tepve v 36+3?? nespinim, hlenova z. zatim nic jen jak rikam, bolest zad, bolest jako pri ms, bolest jako pri strevnich potizich, a nevolnost.. a taky celkem nechut do jidla..uz 3 den nevecerim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.8.12 19:39

Mám to jako Femme-F, menstruační bolesti, vystřelují i do zad, nemám chuť k jídlu, ale není to pravidelné ani nepravidelné, je to prostě v kuse už druhý den. Hlenová zátka mi neodešla… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 19:42
@ncc1701 píše:
Mám to jako Femme-F, menstruační bolesti, vystřelují i do zad, nemám chuť k jídlu, ale není to pravidelné ani nepravidelné, je to prostě v kuse už druhý den. Hlenová zátka mi neodešla… :nevim:

no…to me tesi ze v tom nejsem sama… ted jeste kdyby nam tak nekdo poradil, vid :roll: ;) V kolikatem tydnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí