Můžete mi popsat, jak jste vnímaly kontrakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
7.8.12 19:43

@Femme-F
Já myslím, že to má asi fakt každá jinak, ale dokud cítím pohyby a dokážu normálně fungovat, tak jediné, na co myslím, je, jestli budu rodit zítra nebo za měsíc :-D Jsem 37+2

• Citovat
  • Upravit
920
7.8.12 19:47

@ncc1701 ono se myslim rika, ze kdyz se blizi porod tak mimco uz se v brisku mene hybe vid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.8.12 19:51

@Femme-F
Myslím, že jo… Já doufám, že mi nejdřív praskne voda, pak už budu vědět, že už :-) Jinak taky nevím, jak poznám kontrakce od špatnýho oběda. Ty jsi v jakém týdnu?

• Citovat
  • Upravit
P.
2302

Holky, tak dejte vanu! pokud to nepomuze, bude to asi k porodu..ja mela tyhle bolesti, co vy (taky jsem myslela, ze to jsou strevni potize, nemela jsem na nic chut atd.), cely den (dokonce po ranni kontrole, kdy mi rekli, ze jsem zavrena a jen tak neporodim :-)nebyly v kuse, ale jednou za 12, pak za 7, pak za 10minut atd. kdyz byly plus minus porad po cca 7minutach a ja se u nich zacla trochu kroutit, vyjeli jsme..a uz jsem byla na 4cm..taky jsem nespinila, zadna hlen. zatka atd. tak kazdopadne hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921

Mene se hýbe ale taky jak u koho. Odchodu hlenové zátky jsem si nikdy nevšimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 19:53

@P. a v kolikatem tydnu jsi byla?? Ja prave nepozoruju nejake intervaly…spis je to tak nejak cely den mi prijde… jako kdyz jsem mela pred ms.. proste ta bolest je tak nejak porad.. myslis ze to muze byt? ted jsem 36+3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 19:54

@ncc1701 ja jsem ted 36+3…a mala se mi tam prave ze hybe celkem hodne…ale mam ji tam pricne takze uz delsi dobu vim, ze mi hrozi cisar…tak si rikam ze pokud se neco chysta tak jestli nema nejakou snahu se otocit hlavickou dolu nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.8.12 19:56

Tak ten den se taky malá méně hýbala. Ráno jsem vstala a uplně mě píchlo v podbřišku..Pak celý den nic..a odpol. kolem16h jak bolesti před ms…šla jsem domů…bylo to jednou za 10min pak za 5min…jak kdy…kolem 17h už to bylo horší, nemohla jsem rovně stát-bolelo to tak jsem lehla do teplé vany..po vylezení se nic neměnilo…co 5min kontrakce..Přítel přišel v18h z prace a v 19h jsme jeli do porodnice-ještě mu říkám:musíme se najíst, čeká nás dlouhá noc :lol: …mno a už si mě v porodce nechali a malá se narodila ve 2h ráno :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.8.12 19:58

Jo tím, že se nic neměnilo -myslím že bolesti nepolevily-spíš naopak, takže mi bylo jasné že to bude porod! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 20:02

@apocalypsa nooo..tak ed nevim co delat..jsem prvorodicka a tak nevim.. nechci plasit… ale takhle mi jeste nebylo…a nevim, jestli muze byt jeste hur.. :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
7.8.12 20:04

@Femme-F 38+5…ale fakt dej tu vanu..ja vylezla a bolesti furt stejny, coz me utvrdilo, ze to bude asi ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 20:09

@P. a nemam jeste cas na porod? precijen jsem 36+3… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
7.8.12 20:54

Nechci radit, taky mě to teprv čeká jako prvorodičku a mám taky strach, že to nepoznám přesně, ale radši bych zašla k dr. Bud do porodky nebo ke svému gyndařovi. Pokud to není porod, aspon tě uklidní a budeš vědět, na čem jsi…Pro klid tvé duše a psych. pohodu. přeji hodně štestí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.8.12 21:01

@Femme-F každý muže rodit jindy i klidne 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
7.8.12 23:10

To urcite poznas! i ja jako prvorodicka to poznala, to se neboj, zkus tu vanu! a bud to rozezenes anebo to bude porod. drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí