Můžete mi popsat, jak jste vnímaly kontrakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4087
7.8.12 23:10

To urcite poznas! i ja jako prvorodicka to poznala, to se neboj, zkus tu vanu! a bud to rozezenes anebo to bude porod. drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.8.12 23:15

Já to třeba nepoznala do ted nevim jak si spočítat po kolika minutách mam kontrakce. V porodnici jsem řekla že nevim že se to mení. Jela jsem do porodnice 3 hodiny po té co mi bylo divně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
8.8.12 07:08

Holky, ja si merila pomoci tohohle http://www.contractionmaster.com/
tak co, jak to s vama po noci (a vane?) vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
8.8.12 14:45

Ajeje, nic nepise, asi rodi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
8.8.12 17:27

Taky jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.7.17 11:54

Ahoj,
Obnovuji diskuzi. POtřebuju radu, těch co už rodily. V noci mi začly bolesti, nedaly se zaspat, ale probudily mě tak 1 - 2 x do hodiny. Když bolest příjde, jde jako by přes záda do podbřišku, do spodní části břicha. Nemám celé břicho tvrdé. Byla jsem ve sprše, asi i po sprše je to stejný. Ono se mi blbě dáva teplá sprcha, pač je hrozný vedro, tak jsem to vydržela jen chvíli. Frekvence bolestí od rána je 9 minut, 6 minut, 5 minut, jednou 14 minut. Dá se to zatím v klidu vydržet, přibližně ob jednu bolest musí mít zavřené oči a prodýchavat. Přejde to cca za 30 - 45 s. Jak jste měly kontrakce vy?
Jsem prvorodička, nekrvícím. PV nepraskla, tak mam dost času. Ale přijde Vám to jako kontrakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
9.7.17 12:02

@Tejule ty jo, spis poslicci? Kontrakce by měly být pravidelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.7.17 12:23

Kontrakce nemesi byt pravidelne a voda prasknout taky nemusi. Ale cekala bych spis tvrdnuti celeho bricha u porodnich bolesti

• Citovat
  • Upravit
9.7.17 12:28

A nechces radeji pro jistotu zajet do nemocnice, nechat natocit monitor a zeptat se, jak to vidi? Asi bych pockala doma, ale kdybych mela pochybnosti, tak jedu. Ale ja tyto stavy spatne snasim, chci mit veci pod kontrolou a to je u porodu pekne osemetne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.7.17 12:31

Kontrakce pravidelne byt nemusi. Me tak zacal porod. Kontrakce po 10, 5, 16, 2 minutach. Proste ruzne. Kdybych cekala na pravidelnost, tak rodim doma, protoze syn byl venku za 4 hodiny od prvni kontrakce. A pravidelne byly az pul hodiny pred koncem a ro po minute :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
9.7.17 12:34

@jahuhudka Mě u porodních bolestí netvrdlo břicho vůbec a na monitoru se mi taky nezobrazovaly, ani po oxitocinu :nevim:. Nevím jestli jsem divný exemplář.
Pokud chceš mít jistotu tak se raději nechej zkontrolovat v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
9.7.17 12:35

Zajeď se radši ukázat na kontrolu. Už to trvá docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
9.7.17 12:35

Můžou to být kontrakce..měla jsem to podobně jako ty. Nepravidelně, jen do podbřišku ne do celého břicha, sprcha mi neulevila, v teplé vodě se mi udělalo špatně. Nevěděla jsem, jestli jet do porodnice, ale vzhledem k tomu, že teplá voda nepomohla, tak jsem radši jela - byla jsem otevřená na 3 cm a syn se narodil za 3 hodiny od příjezdu do porodnice :) A voda mi praskla až těsně před samotným porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
9.7.17 12:45

Určitě jeď do porodnice. Měla jsem to přesně jako ty, 4 hodinky jsem doma polehávala a pospávala. Pak už mi to přišlo divný, tak jsme radši jeli. A byla jsem otevřená na 5 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
9.7.17 14:26

@Tejule Já to mám dnes úplně stejně, jak píšeš ty. Od 2 hodin od rána to šlo vždy přes bedra do podbřišku, točilo se to kolem 8, 7, 5, 12 minut. Mělo to i zesilující tendenci, ale nic co by se nedalo v klidu zvládnout. teplá sprcha nepomohla, ale ani to nezhoršila. Voda mi taky neodešla. Pak jsem to na 40 min i zaspala a už to nebylo tak často, spíš 1× za 15 min, tak si říkám, že asi spíš poslíčci to budou, doteď to uplně nepřešlo, ale zas sem to před hodinou asi na 40 min zaspala. Mimčo se tam celej den celkem dost vrtí. Ale obávám se, že to u mě asi budou poslíčci:( Se toho porodu nedočkám. Už jsem 40+5tt:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí