Můžete mi popsat, jak jste vnímaly kontrakce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
9.7.17 14:28

@Tejule 9, 6, 5, to se ti postupně zkracuje a sem tam prodleva 14 minut „nevadí“. Tohle už vypadá k porodu. Pokud vana nepomohla, na intervalu pěti minut bych se sebrala a jela, jistě už se otvíráš, tak ať jsi pod dozorem ;) Přeji rychlý porod bez komplikací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.7.17 14:31

Jela bych do porodnice, u druhýho porodu jsem to měla podobně, akorát mi na to teplá voda lehce pomáhala. Ale kdybych čekala na pravidelný kontrakce, rodím doma :lol: a to už jsem měla jeden porod za sebou a stejně jsem nepoznala, že to jsou kotrakce a ne poslíčci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.7.17 15:44

No tak jsem vyrazila po přečtení vašich komentářů. Jste mě zvyklali plus ještě jsem skoro vůbec necítila pohyby. Nějak jsem zpanikařila najednou.
Jsem z toho přešla že jsem tam jela. Řekla jsem sestře že mam nepravidelné bolesti a hlavně proč jsem tak zpanikařila, že skoro necítím pohyby. Přišel pojeb číslo jedna - že to mimino se nehýbe pořád - jsem zdravotník z oboru. Novinkááá. Dala mě na monitor. Monitor dobrej, jen dráždivá děloha. Pak doktorka udělala vyšetření… Zbytek hrdla, a otevřená na dva cm. Poslali mě domů. ( za což jsem ráda) ale překvapilo mě jejich chování. Spíš i té sestry. Břicho mě stále dost bolí - nemohla jsem skoro udělat krok. Tak já něvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.7.17 19:45

@Tejule Ahoj tak jak valcite? Povolilo to nebo uz si jela k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.7.17 20:50

@Ivčis

Ne ne, stale si funím doma. Teplá sprcha bez efektu, max se mi to zkrátí ze 45 s na 30 s. Mám stale nepravidelné bolesti. Stale mi nejdou do celeho břicha, ale spíš do dolní poloviny. Občas se to natáhne a je bolest po 10 minutách. Bolí to teda tak, že to musím prodejchávat. Naštěstí dítě už cítím, ale až teďka večer. Myslím, že bude pěkná noc, než budu mít pravidelné kontrakce. Na monitoru byla dráždivá děloha.

Snad neporodím doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
9.7.17 21:04

Jela bych asi znovu. Určitě se vystřídala směna, byla si odpoledne. Ja pravidelné kontrakce ani nezměrila. Jela jsem hned když jsem pochopila ze je to porod. Což snad u tebe uz bude. Nenech se odbýt, na to doplatilo uz mnoho lidí. Prijela bych tam na rovinu s tim ze si tam dnes uz byla a pořád to neustupuje. Vyšetří te a kdyžtak te zase pošlou domů. Jestli to nemáš moc daleko tak bych déle nečekala. Nechci te plasit nebo tak. Ja tam přijela pani doktorka se mě zeptala kde me to bolí tak jsem řekla ze dole. Ona se na me ledabyle podivala a prohlásila ze porod bolí vsude ne dole, pak mě vyšetřila a konstatovala ze jsem s těží na tri prsty a za její směnu se to nenarodi. A co se stalo za 4 hodiny byl syn ma světě za její směnu :mrgreen:. U druhé jsem nestihla naprosto nic, ve tři rano jsme prijely a 3:48 byla dcera pricucla na cecinu :D. Držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.7.17 22:14

No já zatím ještě vyčkám, líp se mi funí doma než tam. Nemocnici máme 5 minut. Tak snad to stihnu. Teďka se mi kontrakce prodloužily na 9- 13 min. Pak zase mi skočí na 3 až 5 min. Snad intuice zafunguje a vyrazíme. Pujdu teďka zkusit spát, ale stejně si myslím, že průběhu noci vyrazíme. Zvyšuje se to na intenzitě a plus mam i takové píchání do čípku. Tak mi držte pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
9.7.17 22:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
9.7.17 22:20

@baaruunkaa Nejsi! Mne neztvrdlo cele bricho za cely porod! Na monitoru ani tuk, ani po oxytocinu, a to se mi spodek malem roztrhal tim tlakem. A furt do me hustili, ze bez tvrdnuti a sahovani celeho bricha neporodim. A porodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
10.7.17 06:08

@Tejule Ahoj, jsem hrozně zvědavá, jak jsi na tom.. Osobně bych sestru, co Tě takto večer odbyla, snad kopla :cert: Mě si při 2cm už v porodnici nechali a bez řečí, naopak. Určitě je lepší co nejvíce strávit doma, to jo, dobře, že to máš blízko. Ale něco jiného je jet domu zpět s podporou Dr. a vřelými slovy „když se to nezlepší, přijeďte“ než tam být odpálena 8o a div se nebát se přijet znova. Držím palce!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
10.7.17 08:28

@SarkaZn pak ti to urychlovali a nejlepe to skoncilo s cisarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
16.7.17 09:15

@SarkaZn - v půlnoci jsme znovu odjeli do porodnice. Ve 4 ráno se mimino narodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
16.7.17 20:04

@Tejule Tak to gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
17.7.17 19:55
@Tejule píše:
@SarkaZn - v půlnoci jsme znovu odjeli do porodnice. Ve 4 ráno se mimino narodilo :)

Jéé, super, gratulace!! Já si to myslela :potlesk: Buďte zdrávi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky