Dvě děti a peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
,těžkej luxus, už je napsaný na mě, ale čekáme… babičce je 90let. Ahá no
jdu pryč neboj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paja88 píše:
@kikoška85, me to ze zacatku taky desne naprdlo a prislo mi spis jako provokace, ale kdyz se nad ti zamyslis, je to fakt zivotje to hnusny, je to kruty, ale nekdy clovek proste takhle uvazovat musi, jen si myslim, ze to ma zustat u kazdeho v hlave…
Paji kdyby třeba zvedla prdel a pomáhala jí nebo taky něco investovala, no vzala bych to jinak ale takhle to napsat vždyt to bije do očí a pak se hájí
jj už jdu fakt, nervovat se kůli cizímu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně…
![]()
Pro mě je důležitý, že se našlo víc těch „normálních“! Těch reálně přemýšlejících a poradili mi k tématu.
- Citovat
- Upravit
Žijeme v bytě 2kk asi 43m2 a stačí nám to. Děti mají svůj pokojíček a my spíme v obýváku z kuchyňským koutem. Přítel bere 13500 a já 3800kč. Nájem dělá 10500 a zybtek máme na pleny, sunar, nějakou tu maličkot pro děti. Nikdo z nás nestrádá
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Žijeme v bytě 2kk asi 43m2 a stačí nám to. Děti mají svůj pokojíček a my spíme v obýváku z kuchyňským koutem. Přítel bere 13500 a já 3800kč. Nájem dělá 10500 a zybtek máme na pleny, sunar, nějakou tu maličkot pro děti. Nikdo z nás nestrádá
Jj, já mám sice mateřskou 8100,–,ale hledali jsme nejlevnější bydlení, máme 2kk nějakých cca 48m2 to tu má.
- Citovat
- Upravit
Holky, co zakladatelce nadáváte do prasat apod, když čeká až babička umře, nemluví z vás náhodou tak trochu závist (nic ve zlém). Komu se poštěstí, že zdědí byt 3+1 a ještě dostane finance na rekonstrukci??? To, že zakladatelka napsala, že čekají až babička umře, určitě to nemyslela tak, že už aby to bylo nebo babce pomůžeme. A nedivm se, že s ní nechtějí bydlet, měli sme doma něco podobného, to je pomalu péče jak o dítě a ještě když jsou ti lidi zmatení, kdo nezažil nepochopí. A když se o ní dochází starat, tak v tom nevidím problém. My bydlíme s našima, oni nahoře a my máme předělaný byt po babičce dole. Když chodila do ložnice jen přespat (obývak nepoužila vůbec) tak nám ty 2 místnosti nechala a spala v kuchyni. a až po 3/4 roce od její smrti sme začli předělávat kuchyň. taky sme dostali peníze, co mi odkázal děda a neco od našich. nevidím v tom nic špatného, nebyli sme na tom finančne nejlíp. a teď sou naši rádi že tu jsme, pomůžeme jim co je potřeba a nejsou tu sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renisek20 píše:
Holky, co zakladatelce nadáváte do prasat apod, když čeká až babička umře, nemluví z vás náhodou tak trochu závist (nic ve zlém). Komu se poštěstí, že zdědí byt 3+1 a ještě dostane finance na rekonstrukci??? To, že zakladatelka napsala, že čekají až babička umře, určitě to nemyslela tak, že už aby to bylo nebo babce pomůžeme. A nedivm se, že s ní nechtějí bydlet, měli sme doma něco podobného, to je pomalu péče jak o dítě a ještě když jsou ti lidi zmatení, kdo nezažil nepochopí. A když se o ní dochází starat, tak v tom nevidím problém. My bydlíme s našima, oni nahoře a my máme předělaný byt po babičce dole. Když chodila do ložnice jen přespat (obývak nepoužila vůbec) tak nám ty 2 místnosti nechala a spala v kuchyni. a až po 3/4 roce od její smrti sme začli předělávat kuchyň. taky sme dostali peníze, co mi odkázal děda a neco od našich. nevidím v tom nic špatného, nebyli sme na tom finančne nejlíp. a teď sou naši rádi že tu jsme, pomůžeme jim co je potřeba a nejsou tu sami.
Děkuji bohu… další s rozumem! ![]()
- Citovat
- Upravit
Docela mě zaujalo, jak se do slečny opíráte kvůli tomu, že „čeká až babička nebude žít“. Kdyby napsala: „Mám byt od babičky, ale ta stará rašple se nehodlá vystěhovat a přitom ten byt už je psán na mě, jak jí z toho bytu mám dostat???“ Ale ona jí vlastně nechává se svém bytě - sice ho má od ní, ale jednou je její a tak prostě může s ním nakládat jak chce. Taky by ho babičce mohla prodat a babička by chudák zůstala na ulici. To že rekonstrukci platí jiní - hold má kliku a ostatní jí dost pomáhají, to by se mi taky líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liduše píše:
Docela mě zaujalo, jak se do slečny opíráte kvůli tomu, že „čeká až babička nebude žít“. Kdyby napsala: „Mám byt od babičky, ale ta stará rašple se nehodlá vystěhovat a přitom ten byt už je psán na mě, jak jí z toho bytu mám dostat???“ Ale ona jí vlastně nechává se svém bytě - sice ho má od ní, ale jednou je její a tak prostě může s ním nakládat jak chce. Taky by ho babičce mohla prodat a babička by chudák zůstala na ulici. To že rekonstrukci platí jiní - hold má kliku a ostatní jí dost pomáhají, to by se mi taky líbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renisek20 píše:
Reni nevím zda to bylo na mě? Tak reaguji, já nezávidím, nevím co bych měla. My zdědili barák a velké pozemky s lesem. Takže fakt jako není co závidět, dědila manželova mamka která pak majetek převedla na manžela. Proč uvádět snad nemusím. To že se hájí že to tak nemyslela, pak měla svůj dotaz napsat jinak, tak aby to ti OSTATNÍ NENORMÁLNÍ pochopili tak jak ona myslela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já sice zakladatelku chápu, že prostě počítají a čekají až se naskytne lepší příležisto, jen bych to tedy nenapsala tak tvrdě a naostro no. Je podle mě rozdíl napsat, že jednou budu mít byt po babičce a čekám až umře. To mi prostě nesedí. Ale jinakse s těmi penězi určitě vyžít dá. Držím palce, abyste to vyřešili co nejlépe.
- Citovat
- Upravit
@Caty píše:
Tak já sice zakladatelku chápu, že prostě počítají a čekají až se naskytne lepší příležisto, jen bych to tedy nenapsala tak tvrdě a naostro no. Je podle mě rozdíl napsat, že jednou budu mít byt po babičce a čekám až umře. To mi prostě nesedí. Ale jinakse s těmi penězi určitě vyžít dá. Držím palce, abyste to vyřešili co nejlépe.
Moc děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Super cteni…takze ja cekam mimco, nic nemam, nic nezdedim, nemam dodelanou skolu, vzhledem k zaznamu v solusu mi hypoteku jeste nejaky patek nedaji, presto dokud budu mit zdrave ruce a pritel taky, tak vim ze se o dite postaram…
nebo snad kvuli tomu, ze jsem do zivota nemela idealni startovaci podminky, tak nemam narok na to byt matka…nekdy me to tady fakt udivuje, jak jste nekteri dokonaly
- Citovat
- Upravit