Dvě děti a peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
15.7.12 21:27
@zrzana2 píše:
Super cteni…takze ja cekam mimco, nic nemam, nic nezdedim, nemam dodelanou skolu, vzhledem k zaznamu v solusu mi hypoteku jeste nejaky patek nedaji, presto dokud budu mit zdrave ruce a pritel taky, tak vim ze se o dite postaram…
nebo snad kvuli tomu, ze jsem do zivota nemela idealni startovaci podminky, tak nemam narok na to byt matka…nekdy me to tady fakt udivuje, jak jste nekteri dokonaly

no to seš teda hvězda… nemáš dodělanou školu, máš záznamy v databazi. to je fakt cizí problém.. hlavně že budeš mít miminko… můžeš si gratulovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
15.7.12 21:56
@lopata píše:
no to seš teda hvězda… nemáš dodělanou školu, máš záznamy v databazi. to je fakt cizí problém.. hlavně že budeš mít miminko… můžeš si gratulovat…
¨
To teda nechapu, takže lidi co nemaj dodělanou školu a zrovna si nemuzou vzit hypoteku tak nesmi mit děti? Co to ma s tím společného? Tak budou v podnájmu a co jako?
  • Citovat
  • Upravit
1309
15.7.12 22:13
@Bohemund píše: ¨
To teda nechapu, takže lidi co nemaj dodělanou školu a zrovna si nemuzou vzit hypoteku tak nesmi mit děti? Co to ma s tím společného? Tak budou v podnájmu a co jako?

slečna píše, že nemela ideální startovací podmínky.. nedodělat školu je jen její problém… sorry, ale pokud otěhotněla, tak je to její problém, má jíst prášky.. to samé záznam. pokud si veme uvěr, musí ho splácet, snad ví co podepisuje ne.. každej je za sebe a svuj život odpovědny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.12 22:15
@Bohemund píše: ¨
To teda nechapu, takže lidi co nemaj dodělanou školu a zrovna si nemuzou vzit hypoteku tak nesmi mit děti? Co to ma s tím společného? Tak budou v podnájmu a co jako?

A pak uz jen staci napsat dotaz Jsem na UP, nikdy jsem nepracovala, jsem tehotna, kolik dostanu davek?
TWL lidi proberte se :roll:.

• Citovat
  • Upravit
29
10219
15.7.12 22:19

Já někde četla, že lidí s nedodělaným vzděláním hodně přibývá. Švagr se švagrovou taky nedodělali školu, mají dvě děti a dokáží se o ně finančně postarat velmi dobře. :think: tak tam zas takový problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
15.7.12 22:24

Pracuju jako vedouci smeny v restauraci, do skoly jdu od zari dalkove, je mi 26 a dite je planovane, v databazi jsem za fakturu od t mobile z doby kdy se moje matka pokusila o sebevrazdu a asi o tri roky driv mi rekla ze me proste zivit nebude, byla jsem ve ctvrtem rocniku. A myslim si ze si v zivote vedu vic nez slusne. na mimco mam vse uz od 4mesice tehotenstvi, nic jsem nedostala, nebylo od koho, vse jsem si koupila sama

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
15.7.12 22:25

Takze urcite nejsem hvezda, ne vsechno se mi povedlo, ale od 17 se staram jak umim a nemyslim ze spatne

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
15.7.12 22:40
@lopata píše:
slečna píše, že nemela ideální startovací podmínky.. nedodělat školu je jen její problém… sorry, ale pokud otěhotněla, tak je to její problém, má jíst prášky.. to samé záznam. pokud si veme uvěr, musí ho splácet, snad ví co podepisuje ne.. každej je za sebe a svuj život odpovědny…

Ale ona nepiše, že za to může někdo jiný, píše, že neměla dobrý start (co to znamená ví jen ona, ale rozhodně to nemůžeš soudit), a to že nedodělala školu a ma záznam neznamená, že si nemůže udělat dítě pokud chce

• Citovat
  • Upravit
1309
15.7.12 22:40

Já to taky nemyslím špatně.. jako v poho zase, at se každej stará jak umí… by mě zajímalo jak dlouho dokáže člověk dělat nějakou barmanku, servirku atd.. protože dneska i uklizečka musí mít učnák, takže bez nějaké školy nevim nevim… ale říkám, mně to je celkem buřt,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.7.12 22:42

At si udělá klidně 5 dětí, co je na tom… když je uživí, klidně,.. a když ne, tak se postará socialka… sežene byt, dá příspěvky na cokoliv… však on to někdo zaplatí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
15.7.12 22:49

Kdyz nekomu napises to ses teda fakt hvezda, tak to uplne nevypada, ze to neni spatne mysleno, ale to je jedno

• Citovat
  • Upravit
jullls
16.7.12 06:53

I já souhlasím že v dnešní době bez školy nebo se základkou, skoro i s vyučákem je v dnešní době hotovo. Já v sedmém měsíci těhu maturovala a ted dělám Bc. Chci zabezpečit své dítě lepší prací po mateřské.

• Citovat
  • Upravit
sterezie
16.7.12 08:58
@lopata píše:

za prvé slečna nepíše nic o tom, že těhotenství je problém, myslím, že to myslela tak, že člověk nemusí být nutně velmi majetný s dvaceti tituly před a za jménem, aby mě právo mít děti, s čímž vcelku souhlas :nevim:
a za druhé, rada typu „měla jíst prášky“ je na ránu pěstí mezi oči :lol: stane se, že člověk otěhotní i přes braní prášků, nemluvě o nemocech při kterých se třeba antikoncepce brát nesmí ze zdrav. důvodů 8) jenže v dnešní době je samozřejmost naládovat se nějakým hnusem žejo 8)

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
16.7.12 12:21

@zrzana2 nenech se rozhodit nějakým „inteligentem“ tady ;)
Však člověk nemusí mít VŠ, barák, nové auto a na kontě rezervu v řádech 100tisíců, aby byl dobrý rodič.

A s tím vzděláním, jo je dobrý ho mít, ale taky není pravidlem že kdo ho má, má se lépe po finanční stránce než „blbec“ se základkou, všechno je o snaživosti a přístupu k životu ;)

• Citovat
  • Upravit
1309
17.7.12 19:30

Ano souhlasím.. jistě každá z váš řekne svým dětem.- víš co, Pavlíku?? kašli na školu, stačí ti základka, však ty se nějak protlučeš… jasny, podivejte se, kolik lidi z nějakého počtu bez vzdělání se má,,dobře,, a kolik lidí ze stejného počtu třeba i s dobře zvoleným oborem na učnáku, maturitě a třeba i vš se má dobře… kdysi jsem dělal brigádu v zelenině a melouny tam celý den vážili přesně tihle, co vyšli ze základky.. jasně, tehdá měli 15t čistého, ale za 300 hodin včetně sobot a nedělí.. tak tak se asi maj dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat