Mít tak dost peněz
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mě akorát mrzí, že jsem nemohla mít ani na jednoho klučinu novej kočárek, samý poděděný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znala jsem, z dob meho pobytu v Praze. Dnes uz nejsem tak narocna
A ani nedokazu rict, co bych delala s penezma, kdybych jich mela neomezene. Asi bych se k nim chovala se stejnou uctou jako dnes. A aby to nevyznelo jako ze jsem socka: ja jen nemam za co utracet, nakupuju jen nezbytnosti ![]()
- Citovat
- Upravit
Kdybych měla peníze na knap a měla se rozhodovat mezi sáčkama do vysavače a substrátem do květináčů tak se vyprdnu na oboje a koupím si radši víno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Kdybych měla peníze na knap a měla se rozhodovat mezi sáčkama do vysavače a substrátem do květináčů tak se vyprdnu na oboje a koupím si radši víno![]()
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 taky nejsme „socky“ ale je potřeba přemýšlet a plánovat, líbilo by se mi, kdybych si řekla… potřebujeme do zahrady dva nové stromky a tři keře a mohla bych je jít koupit a ne přemýšlet, že tento měsíc ušetříme tolik a další tolik, tak za dva měsíce si můžeme ty dva stromky koupit. Někdy je mi to líto, ikdyž vím, že jsme na tom ještě hodně dobře oproti spoutě rodin.
- Citovat
- Upravit
Kdybych měla peníze a nemusela je tolik počítat, přestala bych mít výčitky, že koupím malému hračku za pár desítek korun, protože neodolám výloze hračkářství, přestala bych studovat složení levnějších věcí a dopřála bych mu jídlo nejvyšší kvality a za třetí bych se oddala plánování hezké zahraniční (evropské) dovolené místo hledání levného penzionku v ČR ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
Kdybych měla peníze na knap a měla se rozhodovat mezi sáčkama do vysavače a substrátem do květináčů tak se vyprdnu na oboje a koupím si radši víno![]()
ještě že mi alkohol nechutná, jinak nevím nevím
![]()
- Citovat
- Upravit
Jojo, občas se taky zasním
Mě by stačilo neplatit hypotéku za domeček-ale to bych zase nevěděla co s penězma
Kecám, věděla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zase „dojímá“ tchýně - ví jak na tom jsme, ale pořád se ptá, kam jako pojedeme v létě na dovolenou a kde všude byla, že by jsme si tam taky měli zajet a jestli pojedeme v lednu na rodinnou dovolenou do Alp. Přitom jedinné, co nám kdy dala byl papiňák a chrastítko.
Jasně, když jsme neměli děti tak jsme po světě rajzovali imrvére, ale teď akurát prstem po mapě.
Příspěvek upraven 30.06.12 v 20:14
- Citovat
- Upravit
@Petrajan píše:
Jojo, občas se taky zasnímMě by stačilo neplatit hypotéku za domeček-ale to bych zase nevěděla co s penězma
Kecám, věděla
![]()
![]()
Pro penízky se využití vždycky najde ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja takhle snim furt…jako nouzi netrpime, jist je co, kupujeme kvalitni, etikety nestuduju, ale na neco proste neni ![]()
me by stacilo tolik nad tim nepremejslet - co koupit a co ne. A poradnou dovolenou!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to ja snim porad. Kdybych mela penize, zaplatila bych malemu min mesicne lazensky pobyt, nebo oupila spesl kocarek hned ted. Tak na nej musim jeste hodne posetrit, pokud nam ho tedy nepriklepne pojistovna, taky bych vzala oba kluky nekam na nejakou krasnou dovolenou, zaslouzi si to oba
![]()
- Citovat
- Upravit
A dozařídit domeček - pokojíčky pro děti, skříňě do ložnice, záclony, terasa, zahrada - teď jsem si vymyslela, že chci vymalovat ložnici a když jsem zjistila, že jen za barvu by jsme dali asi 2500Kč, tak to asi taky napíšu na seznam „až jednou našetříme“
- Citovat
- Upravit
Zrovna jsem se dívala na stránky jednoho zasílatelského obchodu s oblečením, potřebovala bych toho dost, ale penízky nejsou
Trošku jsou se zasnila 

, vím, že peníze nejsou všechno a jsem nesmírně vděčná za skvělého manžela a úžasnou a zdravou dceru 
Tak si říkám, jaké by to krásné, kdyby jsme měli dost pěněz na všechno, co potřebujeme. Nemyslím miliony na rozhazování, ale aby se nemuselo přemýšlet, jestli koupit tento měsíc sáčky do vysavače nebo substrát do květináčů
Znáte to taky? Sníte nad tím, že se to někdy změní a jaké to bude až budete mít pěnízků víc?
PS: pro případné rejpaly