Mít tak dost peněz
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, vlastně z prdelekliku mám, ale spíš tak nějak na život a zdraví, ne na prachy. No a tuhle kliku prdelní teda nedám a ani bych jí za tu prachovou nevyměnila. Jéééžiš, co já se navyváděla za mládí kravin a to jsem si myslela, že jsem opatrná. Zrovna dneska jsem vzpomínala, jak jsem jezdívala stopem, nebo na kole po rychlostní silnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé děcka a což tak se řídit heslem: Co nemám, to nepotřebuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makinaa007 píše:
Jééé děcka a což tak se řídit heslem: Co nemám, to nepotřebuju.
To bohužel někdy nejde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenver Pročpak? Opravdu v životě potřebujem tolik blbostí, který kupujem? Teď nemyslím vodu, elektřinu, jídlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makinaa007 píše:
@Jenver Pročpak? Opravdu v životě potřebujem tolik blbostí, který kupujem? Teď nemyslím vodu, elektřinu, jídlo…
Já s tím souhlasím, ale říkej člověku, co po něčem touží, že to vlastně nepotřebuje.
Já už si nakoupila takovejch číčovin, hlavně ujíždím na drogerii
Tak teď se sice v krámě pokochám, vočuchám, ale když se udržím a lezu ven, tak mám o to větší radost, že si nenesu dom zas nějaký krámy
ale k tomuto jsem musela holt sama dozrát
No a včera jsem si nekoupila zářivě růžovou letní sukni. I když mi padla a i když byla ve slevě. Prostě by se mi hodila jen k jednomu tílku, jinak nenositelný hadr zabírající místo v šatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já taky toužím po milionu kravin, třeba pěkný nový autíčko by se mi docela hodilo
ale nehodlám si zanášet domácnost, kdo to pak má furt vyhazovat, nějaký hadry a já nevím co. Opravdu jde o to, kolik peněz to je to HODNĚ a co by s nimi člověk udělal. Jestli to pro někoho znamená, že by si každý měsíc koupil o tričko nebo dvd víc… tak to fakt nepotřebuje. Kdyby to bylo o pár mega víc… tak by asi dotyčný zas uvažoval úplně jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makinaa007 píše:
Já jsem právě myslela to jídlo, vodu… Já už žádnou blbost nekoupila ani nepamaju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@momi33 píše:
ty brďo![]()
![]()
a ještě chleba do ní, stádo ovcí na louku, a stěhuju se hned![]()
![]()
![]()
no pozor pozor, chleba pecem a ovce na louce mame taky ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych si jednoznačně koupila malý domek s malou zahrádečkou. Kdybych nemusela platit nájem nebo hypotéku, tak bychom měli peněz tak akorát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě musím pochválit, že rodiče od marry mají moc hezkou chaloupku a v ní moc hezkou pec… A kdo má domek tak dobře postavený, že přímo v něm (u těch ovcí) má vlastní studánku???
Marrčo, vy byste normálně byli soběstační i v případě atomové války… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra píše:
no pozor pozor, chleba pecem a ovce na louce mame taky
jejda, tak já jdu balit
![]()
i když jak jsem si dovolila se podívat na profil,tak nevím kam
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mít dost penízek, zaplatím chůvu pro malýho a vemu ho s sebou na stáž do CERNu. Kvůli těhu jsem tam jako jediná z ročníku nemohla jet a dost mě to mrzí. Byla by to skvělá zkušenost…
Jinak ale toužím po 2-metrovým plotu kolem baráku. Dost se bojím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem samozivitelka, mám jedno dítě 5 let, výdaje za bydlení 3400,– a příjem čistého 35 tis. Myslíte ze se to dá zvládnout? Partner odešel nedávno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem samozivitelka, mám jedno dítě 5 let, výdaje za bydlení 3400,– a příjem čistého 35 tis. Myslíte ze se to dá zvládnout? Partner odešel nedávno.
Nejsi samoživitelka, dostáváš alimenty. A peněz máš dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Nejsi samoživitelka, dostáváš alimenty. A peněz máš dost.
Alimenty nemám. Partner neplatí (zatím)
- Citovat
- Upravit