Mít tak dost peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
30.6.12 21:10
@Katka86 píše:
v lese :jazyk: :jazyk: :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Ty vogo, to by mě nenapadlo… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 21:11
@Regina Hero píše:
Ty vogo, to by mě nenapadlo… 8o
že? kurna já jsem tak chytrááááá :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681

Jinak já taky pořád sním, že budu mít dost peněz. Abych mohla Jeníkovi koupit nějakou hračku, oblečení nebo něco pro sebe a nestrachovat, že pak nebude na jídlo nebo plíny. Jenže to zatim vypadá tak, že jsem ráda, že vůbec vyžijeme. :S každopádně doufám, že se to snad změní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
@momi33 píše:
u nás, na západě ;)

Vždycky, když je něco tak super, tak to je na opačném konci republiky… nechceš se přestěhovat sem k nám i s těma borůvkama, abych to měla blíž?

Edit: ehm… nebo tím chceš říct, že máte tak maličké třešně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
30.6.12 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@Jenver píše:
Jinak já taky pořád sním, že budu mít dost peněz. Abych mohla Jeníkovi koupit nějakou hračku, oblečení nebo něco pro sebe a nestrachovat, že pak nebude na jídlo nebo plíny. Jenže to zatim vypadá tak, že jsem ráda, že vůbec vyžijeme. :S každopádně doufám, že se to snad změní. :D

neboj, po zítřejší sportce ti pošlu kufr peněz, nebo víš co, koupím ti celé Pompo :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
@momi33 píše:
u nás, na západě ;)

Jó, „tenkrát na Západě“… :lol:
Mimochodem - pěknou pec mají v chalupě rodiče Marry… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@Jura007 píše:
Jó, „tenkrát na Západě“… :lol:
Mimochodem - pěknou pec mají v chalupě rodiče Marry… :potlesk:

ty jo a to víš jako odkud? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
30.6.12 21:14

Jé tak to bych asi taky chtěla zažít. A nemusela bych být bohatá napořád, ale třeba jen vypadnout na nákup hader, teď mi říkala známá, jak jejich sousedka odjela na víkend do New Yorku jen na nákupy, jezdí prý takhle tak 2krát za rok :) Vím, že to není v životě to nejdůležitější, ale prostě jednou bych to chtěla zažít něco si koupit bez toho, abych jako první věc zkoumala cedulku s cenovkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
30.6.12 21:20
@Katka86 píše:
neboj, po zítřejší sportce ti pošlu kufr peněz, nebo víš co, koupím ti celé Pompo :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac:

Pompo si nech :lol: :lol: mě bude stačit ten kufr peněz :palec: a klidně nějaký větší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 21:20
@Jenver píše:
Pompo si nech :lol: :lol: mě bude stačit ten kufr peněz :palec: a klidně nějaký větší :pankac:

ok, píšu si do kalendáře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
30.6.12 21:21

@Jura007 S tím lesem jsme na tom stejně, taky bych jednou chtěla mít vlastní les nejlíp s potokem a pstruhama, kousek od jednoho krásného lesa bydlíme, ale není na prodej. Na druhou stranu kdyby byl můj tak by se toho nejspíš moc nezměnilo, chodila bych tam tak jako tak. Změnilo by se asi jen to že bych ho pěkně obehnala plotem a vyčistila, byl by tam zákaz vstupu a žádnej bordel. Bohužel je to tady v okolí celkem vyhlášená houbařská lokalita a ten les podle toho taky vypadá :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.12 21:23
@davmi píše:
Jé tak to bych asi taky chtěla zažít. A nemusela bych být bohatá napořád, ale třeba jen vypadnout na nákup hader, teď mi říkala známá, jak jejich sousedka odjela na víkend do New Yorku jen na nákupy, jezdí prý takhle tak 2krát za rok :) Vím, že to není v životě to nejdůležitější, ale prostě jednou bych to chtěla zažít něco si koupit bez toho, abych jako první věc zkoumala cedulku s cenovkou ;)

Tak já bych chtěla vypadnout na nákup hader v ČR a vůbec by mi nevadilo, kolik stojí, jen bych brala, aby aspoň polovinu konfekce v jednom krámě měli v mém čísle v prodloužené velikosti, aby ty hadry byly pěkné, moderní, kvalitně ušité z kvalitních materiálů a byla tam milá, kvalifikovaná a nevtíravá obsluha, příjemné vyvoněné prostory ne žádný namačkaný krámy alá vezmu jednu věc a schodím 20 dalších a nebylo tam narváno. Pak teprv bych teda litovala, že nemám ty přebytečný prachy :mrgreen: Jestli mě chcete nasrat a frustrovat, tak mi napište, kde takovej obchod existuje :pankac: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellow submarine
30.6.12 21:24

Jdu spát a snít o tom, jaké by to bylo…

• Citovat
  • Upravit
139
30.6.12 21:30

Taky jsem dost rozhazovala, když jsem neměla dcerku, kupovala jsem si věci které k životu nikdy potřebovat nebudu. a dnes? Počítat prašule nemusíme, ale na rozhazování taky nemáme. raděj koupím bcerce a na sebe škudlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat