Mít tak dost peněz
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
A já bych si zase přála mít radši o něco méně peněz a aby byly v pořádku jiné věci
.
- Citovat
- Upravit
No tak v tom případě mám „dost“ peněz, ale chtěl bych „hodně“. Hned bych si koupil tři byty a něco bych rozjel (ale pěstírna trávy by to nebyla…) Těch už je dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
A co je to „dost peněz“???Takový pojem neznám…
Asi Jurko jak pro koho. Pro nekoho sto litru mesicne, pro druheho dvacet
pro tebe kolik?
- Citovat
- Upravit
@marra píše:
Asi Jurko jak pro koho. Pro nekoho sto litru mesicne, pro druheho dvacetpro tebe kolik?
To, co mám. Těch šestnáct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já o tom raději snít nechci, protože pak mě praští realita a děs běs!
Ale holt se tomu snění neubráním… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yellow submarine píše:
Podle mě je dost tolik, co ti s přehledem pokryje všechny výdaje a ještě ti něco zbyde na spoření.
A hodně je tolik, že začínáš lehce magořit a kupuješ drahé kraviny bez rozmyslu.
Ježíšmarjá, já znám tolik lidí kolem sebe, co rozhodně nemají „hodně“, ale drahé kraviny bez rozmyslu kupují a kupují (a následně pláčou, jak nemají peníze a jak jiný má a jak je to nespravedlivé a jak jim nikdo nic nedá) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monika_1192 píše:
Já o tom raději snít nechci, protože pak mě praští realita a děs běs!Ale holt se tomu snění neubráním…
Snění a představy někdy můžou být tou hybnou silou, která nám k tomu splnění dopomůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska sice ještě sním, ale zítra je sportka, takže v pondělí huráááá na Kanáry
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katka86 píše:
Dneska sice ještě sním, ale zítra je sportka, takže v pondělí huráááá na Kanáry![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedu kdyžtak s tebou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yellow submarine píše:
Zrovna jsem se dívala na stránky jednoho zasílatelského obchodu s oblečením, potřebovala bych toho dost, ale penízky nejsouTrošku jsou se zasnila
Tak si říkám, jaké by to krásné, kdyby jsme měli dost pěněz na všechno, co potřebujeme. Nemyslím miliony na rozhazování, ale aby se nemuselo přemýšlet, jestli koupit tento měsíc sáčky do vysavače nebo substrát do květináčů
Znáte to taky? Sníte nad tím, že se to někdy změní a jaké to bude až budete mít pěnízků víc?
PS: pro případné rejpaly, vím, že peníze nejsou všechno a jsem nesmírně vděčná za skvělého manžela a úžasnou a zdravou dceru
Peníze nejsou nejdůležitější, ale spoustu věcí ulehčí a zjednoduší…
No, někdy tomu člověk musí prostě dopomoct… a pak není problém jít a koupit si to, co chce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě nejvíc vytáčí lidi, kteří mají opravdu dost pěnez a stejné pořád naříkají, jak mají málo
chjooo ted jsme museli dát 300 tis za auto, to je děs
a malý měl narozeniny a padlo 10 tis za dárky, ty peníze se tak kutálí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrajan píše:
Jedu kdyžtak s tebou![]()
![]()
Ok, však co, milionů bude dost, takže k 12ctý narozeninám emimina beru všechny sebou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katka86 píše:
Ok, však co, milionů bude dost, takže k 12ctý narozeninám emimina beru všechny sebou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak bacha, jdu vsadit, takže třetina z těch milionů bude moje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je dost tolik, co ti s přehledem pokryje všechny výdaje a ještě ti něco zbyde na spoření.
A hodně je tolik, že začínáš lehce magořit a kupuješ drahé kraviny bez rozmyslu.