Mít tak dost peněz
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Jsem samozivitelka, mám jedno dítě 5 let, výdaje za bydlení 3400,– a příjem čistého 35 tis. Myslíte ze se to dá zvládnout? Partner odešel nedávno.
Výdaje za bydlení jen 3400? Nechápu proc se ptáš, proč by jsi to nezvládla s 30tisici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Alimenty nemám. Partner neplatí (zatím)
Nejsi samoživitelka.
Pokud chceš vědět, jestli ti to bude stačit, tak si to spočítej následovně:
Měsíční příjem - měsíční výdaje = vyžiju/nevyžiju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše:
Výdaje za bydlení jen 3400? Nechápu proc se ptáš, proč by jsi to nezvládla s 30tisici?
Nevím asi jsem vydesena z nové situace. Ok asi to zvladnu. Díky
- Citovat
- Upravit
@Modra1 píše:
Nejsi samoživitelka.
Pokud chceš vědět, jestli ti to bude stačit, tak si to spočítej následovně:
Měsíční příjem - měsíční výdaje = vyžiju/nevyžiju
Jak to myslíš ze nejsem samozivitelka? Nemám žádné alimenty. A myslím ze i kdybych měla tak ten kdo má dítě v péči a stará se o nej sám je samozivitel. Nebo kdo je podle tebe samozivitel?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jak to myslíš ze nejsem samozivitelka? Nemám žádné alimenty. A myslím ze i kdybych měla tak ten kdo má dítě v péči a stará se o nej sám je samozivitel. Nebo kdo je podle tebe samozivitel?
Ex má v plánu se po 5 letech vykašlat na dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Modra1 píše:
Ex má v plánu se po 5 letech vykašlat na dítě?
Vypadá to tak. Ale to tady rozebírát nechci. Každopádně technicky i žena co má alimenty je samozivitelka.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Vypadá to tak. Ale to tady rozebírát nechci. Každopádně technicky i žena co má alimenty je samozivitelka.
Prosimtě.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne samozivitel je clovek, co zivi dítě/děti sám. Jinak s 30k snad vyjdeš, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem sama s dcerou, měla jsem 15tisic a platila nájem 5000,– šetřila jsem na sobě, zvládnout se to dá, ale nic příjemného to nebylo. Myslím, že s tímhle příjmem to zvládneš ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem samozivitelka, mám jedno dítě 5 let, výdaje za bydlení 3400,– a příjem čistého 35 tis. Myslíte ze se to dá zvládnout? Partner odešel nedávno.
Z takové částky žijí kolikrát celé početné rodiny.. nechápu, čeho se bojíš
za bydlení dáváš směšnou částku, takže pohoda..to vesměs bývá největší výdaj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Alimenty nemám. Partner neplatí (zatím)
Gratuluji k úžasnému otci dítěte. Skvělý výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina84 píše:
Ne samozivitel je clovek, co zivi dítě/děti sám. Jinak s 30k snad vyjdeš, ne?
Ale ja zivim dítě sama
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Za takový příjem by tady byly často rády i kompletní rodiny. Dle mě na tom nejsi špatně a měla bys s tím vyjít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
30 000 měsíčně bez nákladů na bydlení, za to uživím pětičlenou nenažranou rodinu a ještě zbyde. Co řešíš prosím tě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit