Mít tak dost peněz

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yellow submarine
30.6.12 20:46
@Katka86 píše:
Dneska sice ještě sním, ale zítra je sportka, takže v pondělí huráááá na Kanáry :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol:

S tou sportkou mám dobrou historku. Tchán chodil celý život v Pardubicích na závodiště a sázel pořád na stejného koně (nebo číslo, nebo co to bylo) a vždycky prohrál. Tchýni to nesmírně sralo. Jednou šla s ním a zakázala mu jít si vsadit. No a ten kůň prostě vyhrál. Tedy (asi před 30 lety) by vyhrál asi 20tis. Což bylo neskutečně hodně peněz. Atmosféra se doma prý dala krájet ještě několik měsíců.

• Citovat
  • Upravit
20662
30.6.12 20:49
@Regina Hero píše:
Tak bacha, jdu vsadit, takže třetina z těch milionů bude moje :mrgreen:

no to prrrrrrr, já byla první :P :P :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.6.12 20:50
@Katka86 píše:
no to prrrrrrr, já byla první :P :P :lol: :lol: :lol:

Já mám lepší čísla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.6.12 20:52
@Regina Hero píše:
Já mám lepší čísla… ;)

no to teda nemáš, ted jsem ti koukala na tiket a kdepak, to nechytíš ani jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.6.12 20:54
@Katka86 píše:
no to teda nemáš, ted jsem ti koukala na tiket a kdepak, to nechytíš ani jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

No, jen jestli jsi viděla dobře… nejspíš se ti zamlžila čočka na dalekohledu a kdoví, co jsi viděla… možná synovo vysvědčení… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.6.12 21:02

No já vám nevím, asi jsem bohatá :mrgreen: Ne že bych měla nějaký extra prachy, ale nesnáším krámy. Substrát do květináčů? K čemu kytky v květináči? :roll: Dovolená? Aby mě nějakej ko. kot zabil v autobusu nebo letadle? Díky nechci, stačí mi sedět doma na zahradě, děti maj pískoviště, takže písek jako písek :mrgreen: a bazén si nafouknu sama :mrgreen: No a utrácet za sportku - blázníte??? Každej slušnej pesimista vám spočítá, jakou máte šanci :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
30.6.12 21:03
@Katka86 píše:
Ok, však co, milionů bude dost, takže k 12ctý narozeninám emimina beru všechny sebou :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hurá, konečně někam vypadnu. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.6.12 21:05

No mít tak dost peněz, tak si na starý kolena koupím pořádný kus lesa s borůvčím a pořádnýma půlmetrovýma hříbkama… a bude mně dobře. A je to. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.6.12 21:06
@Gina108 píše:
No a utrácet za sportku - blázníte??? Každej slušnej pesimista vám spočítá, jakou máte šanci :jazyk: :mrgreen:

No tak to patříme k té kategorii „hodně“, protože už utrácíme bez rozmyslu za takový nepotřebný kraviny, jako je sportka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@Jura007 píše:
No mít tak dost peněz, tak si na starý kolena koupím pořádný kus lesa s borůvčím a pořádnýma půlmetrovýma hříbkama… a bude mně dobře. A je to. :potlesk:

a hlavně ušetříš za toaletní papír, boruvčí ti ho perfektně nahradí :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@sophinka píše:
My dnes potkali toto :mrgreen:Příspěvek upraven 30.06.12 v 20:46

Hnus. Si představ, že bys musela takovou barabiznu uklízet a udržovat tu zahradu :poblion: :poblion: :poblion:. Já vím, že maj služebnictvo, ale to zas znamená ztrátu soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.6.12 21:07
@Jura007 píše:
No mít tak dost peněz, tak si na starý kolena koupím pořádný kus lesa s borůvčím a pořádnýma půlmetrovýma hříbkama… a bude mně dobře. A je to. :potlesk:
:palec:
já si na starý kolena koupím chajdu s pecí, a budu příst ;)
Ale pokud se bude dělat do smrti, tak se toho nedočkám :roll:
mch, dnes jsem byla na borůvkách, jsou jak třešně ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
30.6.12 21:08
@momi33 píše: :palec:
já si na starý kolena koupím chajdu s pecí, a budu příst ;)
Ale pokud se bude dělat do smrti, tak se toho nedočkám :roll:
mch, dnes jsem byla na borůvkách, jsou jak třešně ;)

A kde jsi byla na borůvkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.6.12 21:09
@Regina Hero píše:
A kde jsi byla na borůvkách?

u nás, na západě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit