Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Zdravím, asi spíš potřebuji psychickou podporu, radu, někoho kdo zažil
podobné, možná se i vypsat.Tak popořadě. V 19ti se mi narodilo miminko,
první dcerka, chtěná, s přítelem jsme se moc milovali, vše ideální, na
dcerku jsme se těšili. Všechno, ale dopadlo jinak, než jsem si plánovala a
malovala v růžových barvách..přítel(26 let) zjistil, že rodina není to
pravé ořechové co teď chce, že si chce ještě užívat..vykašlal se na
nás a zůstali jsme s dcerkou u mích rodičů, v malém domečku, kde máme
svůj pokojíček. Dceři je devět měsíců a vše až do dnešního dne
vlastně bylo naprosto v pořádku…kojím, takže nemestruuji a dnes ráno
mě jen tak napadlo udělat si těhotenský test, pro jistotu. Neberu
antikoncepci..a před třemi měsíci jsme se sešli s mím dávným bývalím,
viděli jsme se po dlouhé době, popili no a asi víte jak to
dopadlo..bohužel, nám praskl kondom, absolutně nevím, jak se to mohlo stát
a věřte, že se doteď za to fackuju, nedávala jsem tomu velkou váhu a pro
postinor si nešla..takže, dnes po testu, který mi vyšel pozitivně jsem šla
na gynekologii a mé těhotenství se opravdu potvrdilo. Nevím teď kudy kam,
cítím se naprosto příšerně a vím, že si za to můžu sama. V září
nastupuju do třetího ročníku, dálkově studuji obchodní školu, za dva
roky tedy maturuji..a to je jeden z miionu důvodů, proč se cítím tak
mizerně..bydlení u rodičů, žádný přítel, můj věk..atd atd…nevím,
jediné řešení je prostě to nějak zvládnout, ale já absolutně nevím,
nikomu jsem to neřekla, zatím ani neplánuju..je také řešení dát dítě
k adopci, párům, které děti mít nemohou, ale nevím, jestli by jsem to
zvládla psychicky..být starší, nebo hlavně tedy mít hotovou školu,
protože s dvěmi dětmi si to neumím představit a mít někoho vedle sebe
byla bych strašně šťastná, velká rodina byl vždy můj sen..cítím se asi
jako slepý v obrovském neznámem lese, úplně ztracená, není nikdo, komu
bych to mohla říct, žádná opora..ano mám kamarádky, ale s tímhle se jim
svěřovat nechci, holky, které řeší jen párty, oblečení a kluky mi asi
moc rad dávat nemohou..proto píšu sem, čekám, že mě spousta z vás
odsoudí, ale to slyšet nepotřebuju, sama vím, že jsem se zachovala
nezodpovědně . Rodiče také z momentální
situace nejsou nadšení, takže jsem se těšila až dcerka povyroste, já budu
moct jít pracovat a zařídíme si svoje bydlení a další dítě je hlavně
z tohoto hlediska naprosto šílená představa…
To je tym bezpecnym sexom pre sex
Ci zvladnes druhe dieta ale musis rozhodnut sama za seba. S vycitkami zo vzdania sa dietata ci nedostatkom casu/penazi pre obe deti budes musiet zit len Ty sama.
Ale… ak sa rozhodnes ‚zodpovedne‘ dieta si nechat, potrebujes, aby s tym suhlasili Tvoji rodicia. Najblizsich par rokov totiz budu suplovat Tvojho zivotneho partnera a otca deti.
Neboj, to zvládneš apsoň ty 2 děti sfoukneš při jednom, budeš
mít rozdíl tak rok a čtvrt? škola je i se 2 dětma. neboj, to bude
dobrý
@SuperSladká doporučuju důkladně si to promyslet, skrz na skrz, z pohledu současnosti, budoucnosti, citů, peněz, zdraví, možná navštívit psychologa (někdy je dobré nechat si pomoct utřídit si vlastní myšlenky) a budˇ jít na potrat a nebo si to nechat a po učinění toho rozhodnutí (na které už zas tak moc času není) ho zpětně NEZPOCHYBŇOVAT, už to neřešit a brát to jako realitu a jít dál, s druhým nebo bez.
Já bych šla za otcem dítěte, jak by si to představoval on. Podle toho
bych se zařídila.
Ale nejspíš bych šla na potrat.
Držím palečky. Víš, kolik mnohem starších holek by bralo tvé 2 děti
ve dvaceti? Rodiče z toho asi nebudou odvázaní,
ale stalo se. Takže nezbývá než se k tomu postavit čelem.
Holky, vy co doporučujete potrat, víte v kolikátém týdnu je?
@SuperSladká No jako uff..nezávidím ti tvojí situaci..Být sama se dvěma dětmi v takovémhle věku, no nevím..místo aby ses odpíchla dostudovala a pak se osamostatnila budeš bydlet u rodičů se dvěma dětmi, dokud jim nedojde trpělivost..né to fakt ne, nenič si život..PS:Nám praskl kondom, měla jsem i Postinor a stejně jsem otěhotněla..:-(
V kolikátém týdnu jsi, zakladatelko, když sex byl před třemi měsíci? Podle mě máš možnosti dvě: o dítě se s rodiči postarat, nebo ho dát ihned po narození k adpoci.
@SuperSladká píše:
Zdravím, asi spíš potřebuji psychickou podporu, radu, někoho kdo zažil podobné, možná se i vypsat.Tak popořadě. V 19ti se mi narodilo miminko, první dcerka, chtěná, s přítelem jsme se moc milovali, vše ideální, na dcerku jsme se těšili. Všechno, ale dopadlo jinak, než jsem si plánovala a malovala v růžových barvách..přítel(26 let) zjistil, že rodina není to pravé ořechové co teď chce, že si chce ještě užívat..vykašlal se na nás a zůstali jsme s dcerkou u mích rodičů, v malém domečku, kde máme svůj pokojíček. Dceři je devět měsíců a vše až do dnešního dne vlastně bylo naprosto v pořádku…kojím, takže nemestruuji a dnes ráno mě jen tak napadlo udělat si těhotenský test, pro jistotu. Neberu antikoncepci..a před třemi měsíci jsme se sešli s mím dávným bývalím, viděli jsme se po dlouhé době, popili no a asi víte jak to dopadlo..bohužel, nám praskl kondom, absolutně nevím, jak se to mohlo stát a věřte, že se doteď za to fackuju, nedávala jsem tomu velkou váhu a pro postinor si nešla..takže, dnes po testu, který mi vyšel pozitivně jsem šla na gynekologii a mé těhotenství se opravdu potvrdilo. Nevím teď kudy kam, cítím se naprosto příšerně a vím, že si za to můžu sama. V září nastupuju do třetího ročníku, dálkově studuji obchodní školu, za dva roky tedy maturuji..a to je jeden z miionu důvodů, proč se cítím tak mizerně..bydlení u rodičů, žádný přítel, můj věk..atd atd…nevím, jediné řešení je prostě to nějak zvládnout, ale já absolutně nevím, nikomu jsem to neřekla, zatím ani neplánuju..je také řešení dát dítě k adopci, párům, které děti mít nemohou, ale nevím, jestli by jsem to zvládla psychicky..být starší, nebo hlavně tedy mít hotovou školu, protože s dvěmi dětmi si to neumím představit a mít někoho vedle sebe byla bych strašně šťastná, velká rodina byl vždy můj sen..cítím se asi jako slepý v obrovském neznámem lese, úplně ztracená, není nikdo, komu bych to mohla říct, žádná opora..ano mám kamarádky, ale s tímhle se jim svěřovat nechci, holky, které řeší jen párty, oblečení a kluky mi asi moc rad dávat nemohou..proto píšu sem, čekám, že mě spousta z vás odsoudí, ale to slyšet nepotřebuju, sama vím, že jsem se zachovala nezodpovědně. Rodiče také z momentální situace nejsou nadšení, takže jsem se těšila až dcerka povyroste, já budu moct jít pracovat a zařídíme si svoje bydlení a další dítě je hlavně z tohoto hlediska naprosto šílená představa…
psát ti, že jsi blbá nána a nemelas codit sexovat, když mám doma mimino a jsi na nej sama… ted asi nemá uz cenu. ber to pozitivně, budes to mít dohromady, budou jako sourozenci, pokud te rodice mohou podporit, muzes skolu dokoncit a jit makat. Nezacalas idealne, ale svet se nezbori.
Noo, to je situace. Asi bych se taky poradila s otcem ditete. Dite neni
hracka to uz asi vis. Bez financi to jde tezko. Ovsem na potrat bych nesla.
Premyslela bych spise o donoseni miminka a po porodu adopce. Asi by to chtelo
dost sil ale lepsi nez jej pripravit o zivot.
@MarieOVMUC píše:
psát ti, že jsi blbá nána a nemelas codit sexovat, když mám doma mimino a jsi na nej sama… ted asi nemá uz cenu. ber to pozitivně, budes to mít dohromady, budou jako sourozenci, pokud te rodice mohou podporit, muzes skolu dokoncit a jit makat. Nezacalas idealne, ale svet se nezbori.
jo a jeste dodam, ze ja tedka s dvema skoro miminama dodelavam skolu, vysokou, takze stredni by byla uplne easy:D pravda, ze amm manzela, ale zase nemam zadne babicky a nikdy nam nikdo jiny nehlida.
@malinika Ty to víš?
Píše před 3 měsíci..buď to má tak tak, nebo je pozdě.. V její situaci bych (ač nejsem zastánce
potratů) nad ním vážně uvažovala..
@SuperSladká Držím ti palce, ať to psychicky i fyzicky zvládneš. Ano, pěkně sis to potento, ale stalo se, musíš se tomu postavit čelem. Ženská je tahoun a zvládne všechno. Drž se!
@Leniczka23 POdle toho, že píše před 3 měsíci, myslím, že už je pozdě…ani sama zakladatelka tuhle možnost nenavrhovala, tak proč jí to cpát…