Dvě nebo tři děti?

68
10.6.12 12:20

Dvě nebo tři děti?

Ahojky,
chci se zeptat, co je lepší: 2 nebo 3 děti?
V únoru byl naší Terezce 1 rok a letos v červenci budou Natálce 4 roky. Moje mamka s tchýní a taky někdy přítel na mě apelují, že bychom si měli pořídit ještě jedno dítě. Oba s přítelem jsme ze tří dětí. Finance nehrají žádnou roli, ale příjde mi to moc na dnešní dobu. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65322
10.6.12 12:21

Mám jedno.....doufám,že se poštěstí a bude ještě další
a je mi líto,že jsem stará,nedaří se a kdyby bylo na mě…měla bych děti 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
10.6.12 12:22

Pokud na to máte a oba chcete,tak proč ne.V diskuzi napsat můžeme,ale rozhodnutí je na vás jak vy se cítíte. :)

• Citovat
  • Upravit
68
10.6.12 12:25

Já se právě nemůžu rozhodnout, jestli doopravdy chci tři děti. Jak jsem psala, příjde mi to moc a taky má Tery jen 1 roček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
10.6.12 12:28

Kdyby moje mladší dítko bylo zdravé a finačně bysme byli na tom líp,jdu do třetího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
10.6.12 12:30

Podle mě jsou taky tři hodně. My máme jedno a já bych chtěla ještě jedno, ale víc už vážně ne. Mě přijde někdy i to jedno až, až :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1816
10.6.12 12:30

tak u nás kdyby nehráli finance roli,měla bych klidně děti 4,ale bohužel :,( je mi 29,podařilo se nám po pěti letech snažení počít holčičku,která bude mít za týden rok a pokud příroda dovolí,chtěli bychom ještě jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.6.12 12:36

já bych třetho prcka ještě brala, ale fin. situace a zázemí tomu moc nepřeje, takže až možná za pár let… Ale to si zas říkám, že to bude v podstatě jedináček, takže leda zase dvě děti :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.12 12:36
@Ferrie píše:
Ahojky,
chci se zeptat, co je lepší: 2 nebo 3 děti?
V únoru byl naší Terezce 1 rok a letos v červenci budou Natálce 4 roky. Moje mamka s tchýní a taky někdy přítel na mě apelují, že bychom si měli pořídit ještě jedno dítě. Oba s přítelem jsme ze tří dětí. Finance nehrají žádnou roli, ale příjde mi to moc na dnešní dobu. Co vy na to?

tři nebo čtyři? :mrgreen: čtyři nebo pět? to je přeci podle toho jak cítíš ty s manželem,ne máma nebo tchýně.

• Citovat
  • Upravit
133
10.6.12 12:37

Já bych na tvém místě neváhala :) jsem taky ze tří dětí a lepší dětství si nedovedu představit i teď jsme velká a semknutá rodina :srdce: já bych teda ještě chvilku počkala až by malá povyrostla ale jsem pro tři. Uvidíme jak na tom s financema budeme my ale každopádně bych chtěla taky min tři :mrgreen: :mrgreen: ale je to pouze můj názor, rozhodnutí je na vás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
10.6.12 12:38

Kdybych nemusela řešit finance, tak jdu určitě do třetího a klidně i do čtvrtýho, ale řešit finance musíme, takže mám smůlu. Nicméně, každý to cítí jinak, pokud si nejseš jistá, tak to zatím odlož a uvidíš, jestli do toho časem budeš chtít jít. V tohle směru to musíš chtít hlavně ty a manžel, na ostatní bych se neohlížela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
10.6.12 12:39

tak ono taky záleží, jak to celé zvládáš - tj. těhu, děti, domácnost atd. pokud v pohodě, financí je dost popř. na paní na úklid atd, tak proč nééé…já bych do toho taky šla. zatím máme jedno, ale máme velký dům, tak bych si u sebe taky dedla představit 3 děti. jen mám občas pochybnosti, zda jsem dobrá matka, ale to už je jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.6.12 12:39
@Nancynka píše:
Já bych na tvém místě neváhala :) jsem taky ze tří dětí a lepší dětství si nedovedu představit i teď jsme velká a semknutá rodina :srdce: já bych teda ještě chvilku počkala až by malá povyrostla ale jsem pro tři. Uvidíme jak na tom s financema budeme my ale každopádně bych chtěla taky min tři :mrgreen: :mrgreen: ale je to pouze můj názor, rozhodnutí je na vás :lol:

To se moc krasne cte..... :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.6.12 12:42

Já jsem jedináček a chtěla jsem mít vždy víc dětí. Máme 3 (7l a 2l dvojčata) a a jsem spokojená :palec: Ale 4 už bych nechtěla, na jednu stranu jsem ráda, že už jsou děti trošku odrostlý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.6.12 12:42

Jestli se na tři děti cítíš, jdi do toho. Ale jestli máš mít tři děti jen proto, že by se to líbilo tchánovcům a vašim, tak se na to vyprdni.....Za mě můžu říct, že by se mi velká rodina líbila.....bohužel, víc dětí než dvě už asi nestihneme:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová