Dvě nebo tři děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
10.6.12 12:44

Děkuji všem za radu nebo spíš za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.6.12 12:48

A propos…taky jsme jedinacek. Ai z tohoto duvodu jsem chtela mit vzdy deti SEDM :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.6.12 12:48
no, pokud finance nehrajou žádnou roli, tak já bych měla rozhodně 3 možná i 4. Na dnešní dobu je to moc právě kvůli finanční nejistotě, pokud ta není, tak já jsem jednoznačně pro tři.
@Ferrie píše:
Ahojky,
chci se zeptat, co je lepší: 2 nebo 3 děti?
V únoru byl naší Terezce 1 rok a letos v červenci budou Natálce 4 roky. Moje mamka s tchýní a taky někdy přítel na mě apelují, že bychom si měli pořídit ještě jedno dítě. Oba s přítelem jsme ze tří dětí. Finance nehrají žádnou roli, ale příjde mi to moc na dnešní dobu. Co vy na to?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
10.6.12 12:52

záleží jak se cítíš ty s manželem ;) maldší dcerka je ještě malá, uvidíš za rok nebo 2, třeba po třetím dítku zatoužíte ;)

Já jsem taky jedináček a vždycky jsem chtěla velkou rodinu. Bohužel fin.situace nás nutí zůstat u 2 dětí. Ale kdybych peníze řešit nemusela, tak bych chtěla min. 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
10.6.12 12:52

ja som chcela vzdy max jedno ked sa narodila dcera, chcela som este moc kluka , ale podarili sa dvojcatka , zial o obe sme prisli, teraz mam toho vysneneho kluka a som rada ale tretie mi chyba, uz som sa stihla tak nejak nastavit ze budu deti tri.. chlap chce holku , ja kluka , takze uz vidim ze budu deti 4 , akurat musime kupit barak pretoze do prazskeho trojpokojaku by som viac ako dve deti asi netrufla dat koli priestoru :-D takze je to asi na tom ako to citis, ak sa citis na tretie, hura do toho , ak nie tak sa tchyni a mamou nenechaj dotlacit do toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
10.6.12 12:53

Mě je 22let, čekám miminko první, dvě dítka chci stopro, druhé by jsem chtěla počít ve 26letech:D
A o třetím dítku silně uvažuju taky:)) Pokud na to opravdu je, a v ničem neni problém tak rpoč ty děti nemít 3.:))
Já sem ze tří dětí, mamka taky, babička taky:D je to pak takový veselejší,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.6.12 12:55

To si musíš vyřešit sama, jak to cítíš ty. Navíc když je mladšímu teprve rok, lehko se stane, že se na to necítíš. A za další rok nebo dva to bude jinak.

My máme dvě, čekáme třetí. Kdyby to dovolil můj zdravotní stav, měli bychom dětí klidně i pět, máme na to finance, zázemí, prarodiče atd. Ale už i tohle třetí bylo povoleno doktory jen s velkým vykřičníkem, že fakt poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.6.12 12:56

Pro mě jsou dvě děti málo, ale to není důležité. Jenom chci říct, že dvě a tři je veliký rozdíl.
Veselejší je to opravdu podstatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
10.6.12 13:00

V dnešní době stačí jedno :)

• Citovat
  • Upravit
188
10.6.12 13:03

Je velký rozdíl mít dvě nebo tři děti, je to opravdu veselejší, ale práce je nejvíce s jedním samotným, se třemi už ne. My bychom chtěli 4 nebo 5 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
10.6.12 13:03

Já mám čtyři, nejmladšímu je rok a půl a už se o mě zase pokouší mateřskej pud. Klidně bych si uměla představit ještě dva kousky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.6.12 13:06
@eva valoi píše:
Já mám čtyři, nejmladšímu je rok a půl a už se o mě zase pokouší mateřskej pud. Klidně bych si uměla představit ještě dva kousky. :mrgreen:

ehm…
Nejsme my sestry??? :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: Ten pud je ale sFina :oops: :oops: :oops:

Příspěvek upraven 10.06.12 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.6.12 13:06
@Marie B. píše:
Je velký rozdíl mít dvě nebo tři děti, je to opravdu veselejší, ale práce je nejvíce s jedním samotným, se třemi už ne. My bychom chtěli 4 nebo 5 :lol:

To je pěkně řečeno a musím to potvrdit. Starší s mladším si společně ohromně vyhráli v době, kdy ten starší byl sám, nudil se a se mnou ho to taky pořád nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.6.12 13:07
@farska píše:
ehm…
Nejsme my sestry??? :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EDIT: Ten pud je ale sFina :oops: :oops: :oops:

Příspěvek upraven 10.06.12 v 13:07

na ty mateřské pudy pozor !! :mrgreen: koukněte se na mě ,a bohužel pořád se vrací ,nic je nezastaví :lol:

• Citovat
  • Upravit
30309
10.6.12 13:08
@sophinka píše:
na ty mateřské pudy pozor !! :mrgreen: koukněte se na mě ,a bohužel pořád se vrací ,nic je nezastaví :lol:

Vzdyt to pisu jasne :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová