Dvě pochvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
20.10.13 20:50

A to sis všimla dnes večer, nebo to máš potvrzené nějakým doktorem? Nějak nechápu, jak si toho může někdo jen tak všimnout, vždyť pochva není ruka, není vidět z venčí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Vaše příspěvky mi k ničemu nejsou. Asi byla chyba sem psát a napsala jsem to i špatně.

• Citovat
  • Upravit
fcb

Siamský dvojčata?

• Citovat
  • Upravit
2880
20.10.13 20:51

To je pěkná blbost, dvě pochvy určitě neexistujou. Není to spíš dvojitá děloha? Tzv. uterus duplex – dvojitá děloha – znamená, že žena má na pochvu napojené v podstatě dvě dělohy. Dvojitá je totiž nejen děložní dutina, ale i kanál děložního krčku je dvojitý, přičemž samotný krček je jen jeden. Rozsáhlejší rozdělení zasahuje až do vaginy, která je v horní části rozčleněna přepážkou, z každé části pak ústí samostatný krček a pokračuje samostatná děloha. Nejde však o úplně oddělené části – jsou na sebe jakoby nalepené, ale odděluje je zmiňovaná přepážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 20:51
@Nainuva píše:
@Seizdra to je asi ten horší případ, s dvěma dělohama :think:

Já o tom teda slyším prvě, ani na gůglovi toho moc nebylo, jen to co jsem psala výš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 20:52
@Rakosnicek1983 píše:
To je pěkná blbost, dvě pochvy určitě neexistujou. Není to spíš dvojitá děloha? Tzv. uterus duplex – dvojitá děloha – znamená, že žena má na pochvu napojené v podstatě dvě dělohy. Dvojitá je totiž nejen děložní dutina, ale i kanál děložního krčku je dvojitý, přičemž samotný krček je jen jeden. Rozsáhlejší rozdělení zasahuje až do vaginy, která je v horní části rozčleněna přepážkou, z každé části pak ústí samostatný krček a pokračuje samostatná děloha. Nejde však o úplně oddělené části – jsou na sebe jakoby nalepené, ale odděluje je zmiňovaná přepážka.

Uterus didelphys - existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
20.10.13 20:53

Já nechápu jak jsi na to přišla máš doma UZ nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
@Anonymní píše:
Vaše příspěvky mi k ničemu nejsou. Asi byla chyba sem psát a napsala jsem to i špatně.

promiň, mně to přišlo, jak od ouchyla, tak se omlouvám, jestli je to pravda. A na tvém místě bych to začala řešit asi s dětskou doktorkou. A jsi si jistá, že to není ta močová trubice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345

Asi bych se objednala na gyndu, tam malou prohlédnou a řeknou ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
20.10.13 20:54

A kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880

@Seizdra No, ale to musí být teda viditelné okem ne? Chápu, že 2 dělohy jen tak doktor nebo matka nevidí, ale dva „vstupy“ snad vidí oba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
@Anonymní píše:

bohužel tu nejsme žádná zasvěcená. Tak držím pěsti k doktorovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 20:55
@Rakosnicek1983 píše:
@Seizdra No, ale to musí být teda viditelné okem ne? Chápu, že 2 dělohy jen tak doktor nebo matka nevidí, ale dva „vstupy“ snad vidí oba..

Nevím, já o tom slyším prvně, tohle jsem vygůglila na gyn. stránkách, t akže to asi fakt existuje. Jen teda nerozumím tomu, jak na to zakl. přišla, mojí malé frndu mudra kontroluje pokaždé (skrz srůsty)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
20.10.13 20:56

Nevím, čemu se zas všichni diví.. Je to vrozená vývojová vada. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie