Dvě pochvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
20.10.13 22:01

@Nicolink joo a nebudeš se s tím mazlit. Pěkně tvaroh pryč. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 22:03

@berry4 tak joo :lol: zlikviduju ten tvaroh :lol: :lol: snad ji neodpaním :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49159
20.10.13 22:07

Umyj ji jako sebe.. mezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
20.10.13 22:10

Sice neporadím, jen mě udivuje, že si toho nikdo před tím nevšiml…
Chci je podpořit, ať si s některých příspěvků nic neděláš, jsem na emiminu už dlouho a někdo má potřebu přispívat u skoro každého příspěvku a nemá k tomu vůbec co říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.13 22:22

A já chápu, že si toho nikdo nevšiml, nevím, že by to někdo cíleně zjišťoval.
Má dcera neměla konečník, operace, vyšetření milion. Za půl roku objevila pediatrička další defekt, který sice neměl s vyluč. ústrojím nic společného, ale byl výrazný a když se ohlédnu, i viditelný. Nikdo si toho nevšimnul.

Zakladatelko, zajdi k lékaři a uvidíš, třeba to budou jen sledovat, třeba to není věc, kterou je nutné nějak řešit. Chápu, že je člověk v první chvíli v šoku, ale nic se nejí tak horké, jak se uvaří. :-).
 M.

• Citovat
  • Upravit
20.10.13 22:32

Muzu se zeptat, jestli Vam ty deti prohlizi doktorka pri kazde kontrole? Ja mam totiz dve holcicky a vubec nic takoveho nam nikdy nedelala. Prvni dcerka byla nedavno na preventivce ve 3.letech a ja pocitala s tim, ze ji proste pipku zkontroluje, protoze ji ma i casto cervenou a ono nic. A u druhe dcerky (ma mesic), tak tam jen sunda plinku a prohmata brisko. Mam si rict o dukladnejsi kontrolu?

Jinak zakladatelce preji at vse dobre dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
20.10.13 22:40

@PraženáKukuřice Moje doktorka kontrolovala (kontroluje) pipinku oběma holkám na každé kontrole asi do roka.
Mám holky 2 roky a mladší budou 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.13 22:45

@avm3
Dekuji. V utery jdeme do poradny, tak doktorku budu sledovat, a kdyz mi malou nezkontroluje, tak ji reknu radeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.10.13 23:05
@PraženáKukuřice píše:
Muzu se zeptat, jestli Vam ty deti prohlizi doktorka pri kazde kontrole? Ja mam totiz dve holcicky a vubec nic takoveho nam nikdy nedelala. Prvni dcerka byla nedavno na preventivce ve 3.letech a ja pocitala s tim, ze ji proste pipku zkontroluje, protoze ji ma i casto cervenou a ono nic. A u druhe dcerky (ma mesic), tak tam jen sunda plinku a prohmata brisko. Mam si rict o dukladnejsi kontrolu?

Jinak zakladatelce preji at vse dobre dopadne!!! [/citac
Nas doktor dcerku kontroluje od hlavy, kdy ji dukladne prohmata, pak krcek, rozbali plinku, prohmata brisko, az mala place, roztahne velke pysky a kycle do stran (z toho pohledu mi je hrozne:-( ) a samozrejme posloucha srdicko a kouka do krku. Takova prohlidka je vzdy, od narozeni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
21.10.13 07:14

Tak já jsem o tom nikdy neslyšela tak nevím :?:

• Citovat
  • Upravit
43028
21.10.13 07:32

Tak mozny to samozrejme je, je to podobny jako s rozstepem rtu - jedna se ne o rozstep, ale o to, ze dve casti nesrostou, jak maji - zenske pohlavni vyvody se totiz zakladaji dva, pri vyvoji splynou. rada zen ma dvourohou delohu, nektere maji dve a mohou byt i dve delohy a dve pochvy. Muze taky byt pochva do polovicky jedna a od horni pulky dve - ruzne mezistupne.
Zakladatelky holcicka ma zrejme i malformovany genital, kdyz to bylo patrne pri bezne hygiene, proc na to neprisel zadny doktor - asi zakladatelky hygiena prekracuje beznou invazivitu pri preventivnim vysetreni holcicek.
Jinak myslim, ze deloha se prenatalne ultrazvukem moc nevysetruje, ale nevim, mam tri kluky.

No pro holcicku to asi zanemA v budoucnu zrejme nejake operace, zrejme plastiku, mozna odstraneni vsech organu z jedne strany, hlavne kvuli sexualnimu zivotu. A protoze deloha bude jednoroha, mozna i urcite potize s donosenim ditete - nemusi nutne byt, nebo trebas potrat prvniho, nez se deloha roztahne.
Cetla jsem i o zenske, co cekala ve dvou delohach dve deti soucasne, ale nevim, jestli to nebylo neco z blesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí