Dvě pochvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
20.10.13 21:18
@Timinka píše:
cožeee? :roll:

Vidličky a nože. Normálně taky takhle reaguješ, když se ti někdo svěří s hodně osobním problémem? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 21:18
@Ambriel píše:
Alespoň máme k tématu, co říct a nemusíme to googlit. :pankac:

Aha, tak jestli poznatek o „našich OT“ byl k tématu, tak to pak jo :pankac: Já rač vygůglím. A ne, nestydím se za to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.10.13 21:19
@Ambriel píše:
Alespoň máme k tématu, co říct a nemusíme to googlit. :pankac:

Jo, tohle si opravdu zaslouží poplácání po hrudi :roll:
Jako ale mě by vážně zajímalo, jak a kdy na to zakladatelka přišla a kolik je malé, protože mám taky holku, tak mě přirozeně zajímá, jestli a jak si toho jde všimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.10.13 21:20
@Ronja píše:
Vidličky a nože. Normálně taky takhle reaguješ, když se ti někdo svěří s hodně osobním problémem? :roll: :roll: :roll:

jsem překvapená co je na tom špatného? Smajla jsem okamžitě smazala, přidal a jsem omylem jiného než jsem chtěla. Mám 4 dcery, nikdy jsem o takovém problému neslyšela, tak se divím

• Citovat
  • Upravit
21848
20.10.13 21:20
@Kakika píše:
Jo, tohle si opravdu zaslouží poplácání po hrudi :roll:
Jako ale mě by vážně zajímalo, jak a kdy na to zakladatelka přišla a kolik je malé, protože mám taky holku, tak mě přirozeně zajímá, jestli a jak si toho jde všimnout.

Taky mě to začlo hlodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.10.13 21:22

@Seizdra To verim :( a dekuju za popis…jinak o tech srustech sem slysela nedavno, vubec jsem to neznala, a ze se to takhle kontroluje a ze to muze srust…
Jinak preji zakladatelce, aby to nebylo nic vazneho a mala s tim mohla „normalne zit“ a pak mit deti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

Zakladatelko, prosím, napiš, jak jsi to zjistila. Taky mám dceru a chtěla bych vědět, jak se to pozná. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1150

Zjevně to není na první pohled nijak patrný, co jsem tak narychlo přečetla, některý holky to fakt zjistily až v dospělosti, nebo např. při menstruačních potížích. Pokud je to tak, že je opravdu uprostřed pochvy přepážka, která pochvu jakoby rozděluje, tak si toho doktorka při normální kontrole všimnout nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 21:24
@Hanka79 píše:
@Seizdra To verim :( a dekuju za popis…jinak o tech srustech sem slysela nedavno, vubec jsem to neznala, a ze se to takhle kontroluje a ze to muze srust…
Jinak preji zakladatelce, aby to nebylo nic vazneho a mala s tim mohla „normalne zit“ a pak mit deti :hug: :hug:

Já to právě ze začátku nekontrolovala vůbec (jen klas. hygiena), měla jsem strach, že jí nějak ublížím a pak na KO u dětské při tom rozevírání měla ten vchod zčásti srostlej, tak jsem musela začít promazávat olejíkem jednou za 2 dny a roztahovat - při přebalování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 21:25
@Ronja píše:
Zjevně to není na první pohled nijak patrný, co jsem tak narychlo přečetla, některý holky to fakt zjistily až v dospělosti, nebo např. při menstruačních potížích. Pokud je to tak, že je opravdu uprostřed pochvy přepážka, která pochvu jakoby rozděluje, tak si toho doktorka při normální kontrole všimnout nemusí…

A ty sis toho všimla díky tomu kakání??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
20.10.13 21:25

@Ronja Ale podle toho gyn. nákresu z odborných stránek to právě není žádná přepážka, ale vyloženě dvě oddělené dutiny vedle sebe - dva vstupy jakoby, viz obr. Seizdry na začátku. Kdyby to byla přepážka, tak se nedivím, protože to je uvnitř těla a nemůže to být na první pohled patrné, kdežto dvě pochvy ve smyslu toho obrázku musí být vidět. Proto jsem si ze začátku myslela, že je to špatně formulované a jde třeba o dvojitou dělohu - prostě něco, co na první pohled nelze poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 21:27

Jsem zvědaavá jestli zakladatelka bude reagovat na vaše žádosti a napíše jak to zjistila :think:

• Citovat
  • Upravit
2677
20.10.13 21:28

Zakladatelko, pokud možno, tak tu diskuzi nemaž. Je důležité, aby se o takových věcech dozvědělo, co nejvíce maminek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
20.10.13 21:28
@Rakosnicek1983 píše:
@Ronja Ale podle toho gyn. nákresu z odborných stránek to právě není žádná přepážka, ale vyloženě dvě oddělené dutiny vedle sebe - dva vstupy jakoby, viz obr. Seizdry na začátku.

Ono právě těch poruch je několik a může to být tak i tak - že je to normální pochva, vedoucí jedním děložním krčkem do jedné dělohy, jen je ta pochva zevnitř rozdělená přepážkou - nebo to můžou být skutečně dvě plnohodnotný sady pohlavních orgánů…to asi musí zjistit právě doktoři při vyšetřeních. Zakladatelce držím palce, ať je to „jen“ přepážka, která se dá odstranit a všechno bude ok.

A jo, já si toho u své holčičky všimla, když byla rozbalená a vykakala se, stolice jí prostě částečně odešla ven pochvou. Tohle ale není nic, co by normální matka měla sledovat nebo předpokládat - je to fakt extrémně vzácná vrozená vada, 70ti letý profesor, který to viděl v Motole a dělá tohle celý život říkal, že jsme jeho třetí případ v kariéře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 21:30
@Ronja píše:
Ono právě těch poruch je několik a může to být tak i tak - že je to normální pochva, vedoucí jedním děložním krčkem do jedné dělohy, jen je ta pochva zevnitř rozdělená přepážkou - nebo to můžou být skutečně dvě plnohodnotný sady pohlavních orgánů…to asi musí zjistit právě doktoři při vyšetřeních. Zakladatelce držím palce, ať je to „jen“ přepážka, která se dá odstranit a všechno bude ok.A jo, já si toho u své holčičky všimla, když byla rozbalená a vykakala se, stolice jí prostě částečně odešla ven pochvou. Tohle ale není nic, co by normální matka měla sledovat nebo předpokládat - je to fakt extrémně vzácná vrozená vada, 70ti letý profesor, který to viděl v Motole a dělá tohle celý život říkal, že jsme jeho třetí případ v kariéře

Tak to je mazec… A jinak by se na to myslíš nepřišlo? Normálně „okem“ to vidět nebylo? Že by si třeba všimla mudra…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí