Dvě pochvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2880
20.10.13 21:31

@Ronja Zajímavé. No aspoň, že se to dá operativně vyřešit - ve Vašem případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.10.13 21:32
@Seizdra píše:
Já to právě ze začátku nekontrolovala vůbec (jen klas. hygiena), měla jsem strach, že jí nějak ublížím a pak na KO u dětské při tom rozevírání měla ten vchod zčásti srostlej, tak jsem musela začít promazávat olejíkem jednou za 2 dny a roztahovat - při přebalování…

No ja se ti ani nedivim, taky bych mela strach :)hlavne jestli je mala uz v poradku ;) :?: nam prohmatala mudr vzdycky jen kulky a bylo hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.10.13 21:33

Ty brďo, to slyším poprvé. Taky by mě zajímalo jak jsi na to přišla :think:

• Citovat
  • Upravit
1150
20.10.13 21:34

@Seizdra vůbec to nebylo vidět, ten otvor „navíc“ jí ústil těsně vedle pochvy a byl úplně malilinkatý. Holčička měla při narození 2.5 kg, takovýmuhle prckovi není pomalu vidět ani ta pochva… no na dětské gynekologii ji prohlížela asi 50ti letá doktorka a říká „tak to jsem ještě nezažila, já tam nic nevidím, vy jste matka? A ten únik stolice jste jako pozorovala vy, ano? A jste si jistá???“ takovým tónem, jako bych byla mentálně zaostalá. No děs…no ale pak si tam všimla malinkaté tečky, tak tam zkusmo zavedla sondu (tenký drátek) a malá se zrovna právě vykakala a ta stolice jí tím otvorem částečně odešla, takže se to na místě potvrdilo a už jsem nebyla za debila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
20.10.13 21:35
@Hanka79 píše:
No ja se ti ani nedivim, taky bych mela strach :)hlavne jestli je mala uz v poradku ;) :?: nam prohmatala mudr vzdycky jen kulky a bylo hotovo :)

Jj, to stačilo jen rozlepit, pak už to měla OK. Ale taky jsem stresovala a i když to je docela běžný, na netu prd.. Mně přijde rozbalenej kluk… divnej :mrgreen: :oops: Ty jo ale kluci to taky nemaj jednoduchý, viz. třeba ty nesestouplý varlata atd… Teda myslím že varlata… No, dost OT…

Zakladatelko, ať je to v mezích možností co nejvíc v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
20.10.13 21:40
@Seizdra píše:
Tak to je mazec… A jinak by se na to myslíš nepřišlo? Normálně „okem“ to vidět nebylo? Že by si třeba všimla mudra…?

Když jsme s malou jezdila kvůli těm ledvinám,, tak mi dr, řádně ukázala jak jí mám čistit pipku a jak moc otevírat, aby jí nezarostla dirka blankou, kterou pak oni odstraňují skalpelem… docela jsem čuměla, protože samozřejmě jsme to do té doby nedělala, protože jsem se bála a te´d jí to už dělám v pohodě, je to takové divné, ale lepší než jí nechat řezat… byla chudinka kontrolováno každý týden, kvůli infekci moč. trubice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
20.10.13 21:40

@Seizdra Jo jasny, on si clovek asi nevybere, jestli je lepsi na tohle kluk nebo holka…nejlepsi je, kdyz nejsou zadne takove problemy ;) ale uz nebudem OTuckovat :) ale diky, zas vim neco vic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.10.13 21:47
@Ronja píše:
Vidličky a nože. Normálně taky takhle reaguješ, když se ti někdo svěří s hodně osobním problémem? :roll: :roll: :roll:
:? ano. Hloupý, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 21:48

@Lendík27 můžu se zeptat jak ji teda správně čistit?? ;) roztahovat roztahuju ale čistit sama nevím jak a kde můžu zajet…navíc se mi zdá, že malá má pipku roztáhlou až až :mrgreen: zdá se mi, že dírku má velkou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29577
20.10.13 21:50

@Nicolink Prostě roztáhni pysky a projed´to kolem té „mega“ dírky pěkně tamponem s olejíčkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
20.10.13 21:53

Ahoj, nemám sice dvě dělohy, ani dvě pochvy…ale uprostřed pochvy mám přepážku a ta mi z toho dělá dvojitou pochvu…nikdo to u mě nezjistil až do doby než jsem šla poprvé na gyndu ;) Dr ultrazvukem zjišťovala jestli je to jen anomalie pochvy nebo celeho pohlavního systému…nakonec zjistila že se jedná jen o tu přepážku v pochvě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.10.13 21:53

@Nicolink já holku myla stejně jako sebe, žádný něžný dotyky, žádný crcání, a nikdy žádný problém neměla. Myslím že nejvíc problémů vzniká tím, že se maminy bojí sáhnout, ale to je naprosto zbytečné, frnda není z cukru ;)

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
20.10.13 21:54

@berry4 haha to je práce pro šampiony teda :lol: malá mi vždycky utíká z pultíku jen co ji tam šáhnu :roll: a dovnitř teda " zajíždět " nemám? někdy mi příjde, že se jí tam dostane trošku krému ale nevěděla jsem jestli tam šahat :think:

• Citovat
  • Upravit
29577
20.10.13 21:57

@Nicolink :lol: dovnitř nee, to pak nech na chlapovi :lol: Jinak se s tím nemazli, neboj se tlaku, holka at´vydrží, žádný útěky. Ty at´si nechá, až ji nějakej bude chtít vohnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
20.10.13 22:00

@berry4 malé to vyřídím díky :mrgreen: takže prostě otřu jen ty pysky zevnitř chápu to dobře jo?? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA