Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,je tu klid já jen nakoukla na rychlovku a jdu vařit manža si vzal malou do kočárku ale myslím že za chvilku dorazí protože počasí nic moc,kluci dělají v bříšku snad kotouly
no nevím jak se tam za chvilku vejdou.jinak všm pohodový den.
Ahoooj holky
píšu sem,protože v diskuzi Dvojčátka 2011 už všechny maminy porodily,tak to tam jen mlčky pročítám a patřím spíše sem,pokud mě vezmete
Na tvrdnutí bříška mi doktor ve 12.týdnu napsal Magnosolv-je to citronový prášek,který si rozpustíš ve skleničce vody,mě to chutná jako citr.minerálka
Ta krabička stála 30kč a mám ji doteď,nevím kolik je tam těch sáčků:)
Kočárek máme Dorjan Danny Sport Twin 2011,korbičky vedle sebe,koupila jsem ho od jedné paní z druhé ruky za poloviční cenu a je jako nový,dokoupila jsem k němu jen autosedačky nové.Přidávám foto.Cenově je přijatelný,dobře se řídí,už se těším až s holčičkama poprvé vyjedeme
![]()
katkabanova píše:
Ahoooj holkypíšu sem,protože v diskuzi Dvojčátka 2011 už všechny maminy porodily,tak to tam jen mlčky pročítám a patřím spíše sem,pokud mě vezmete
Na tvrdnutí bříška mi doktor ve 12.týdnu napsal Magnosolv-je to citronový prášek,který si rozpustíš ve skleničce vody,mě to chutná jako citr.minerálka
Ta krabička stála 30kč a mám ji doteď,nevím kolik je tam těch sáčků:)
Kočárek máme Dorjan Danny Sport Twin 2011,korbičky vedle sebe,koupila jsem ho od jedné paní z druhé ruky za poloviční cenu a je jako nový,dokoupila jsem k němu jen autosedačky nové.Přidávám foto.Cenově je přijatelný,dobře se řídí,už se těším až s holčičkama poprvé vyjedeme![]()
ahojky, tak na tenhle kočárek jsem taky koukala, hrozně se mi líbí v té zelené barvě. Takže myslíš, že je dobrý? Vejde se do 80 dveří?
marketi me padl do okna hned:))a tech barev je straaaasne moc,libil se nam nejdriv ten cerny s tema bilyma kytkama,ale nakonec jsme koupili z druhe ruky a tam si nebylo moc co vybirat,ale jsem spokojena,je fakt krasny,dverma projede-to je zasadni,jinak bych ho nebreala,kdyz nekam pojedem,tak prece nenecham kocarek s detma venku.
Holky kouknete na tuhle stranku www.dvojcatka.cz ten kamenny obchod je tady u nas v Ostrave a muzete se tam inspirovat,jsou tam veci jen pro dvojcatka,i kocarky a tak
![]()
Ahoj holky.. ja si poslednich par dni nepripadam vubec tehotna.. nic me neboli, vazne nic, unavena nejsem.. je to naky divny… aspon jsem byla unavena ale ted vazne nic.. :/ nwm nwm…
ted mam tyden dovcu tak se budu doma valet( pritel nastupuje do nemocncie- furt se mu mota hlava tak jde na CT nebo jak to je… noo a kdo vi jak dlouho tam bude.. ) ja se mela jet podivat za mamkou ale jsem doma s priteleme.. ale jedu za mamkou jednou za cas a fakt me to stve, kdyz se to … tak se to.. chjo.. samozrejmne chci aby bylo vse v poradku, ale asi jsem nejaka mimo..
www.kocarky-levne.cz/…-jumper-x-01
ale asi se na vyprdnu a dojdu si k doktorce at mi tu neshcopenku preci jen da, pac uz me vazne nastvali v praci… ![]()
nwm.. pisu samé nesmysli.. ani nwm…
![]()
jo,ten TAKO kočár je pěkný,my ho chtěli v kombinaci růžové s šedou,ale potom jsme zjistili,že práve neprojede dveřma a to je problém,maminky ho po měsíci prodávají a kupují jiný protože neprojedou v obchodě u pokladen,prostě nikde ![]()
Aháááá, tak to jooo
to jsem nevedela.. ja koukala jen co se mi libi.. a kery tedy projede dvermi?
Právě ten Dorjan Danny Twin 2011, tadytenhle http://www.slune-cz.cz/…autosedacka/ je v ruznych barevnych kombinacich,dale ten Easy Walker,ale me se nelibi,je takovy moc hranaty a docela dost drahy a potom vsechny kocarky za sebou,ale autobus jsem pro deti nechtela:)) ![]()
Ahoj holky,
tak se mi vcera a dneska trochu ulevilo, snad to tak vydrzi!!!
Jinak obcas spinim, coz me dost trapi a jestli to tak bude cele tehu, tak se snad zblaznim!!!!
K dr. jdu ve ctvrtek ![]()
A katko, jak se citis?
Tyjo, zavidim, ze uz jsi takhle daleko, skoro 35tt ![]()
Normalne fungujes? Ja si to vubec nedovedu predstavit!
paja88 píše:
A katko, jak se citis?
Tyjo, zavidim, ze uz jsi takhle daleko, skoro 35tt
Normalne fungujes? Ja si to vubec nedovedu predstavit!
Nebudu strašit,každá to má asi jinak,ale už je to fakt otravné
a když pomyslím na to,že musím ještě ty dva-tři týdny vydržet
Nefunguju vůbec,už jen nehybně ležím,mám opravdu obří břicho a docela dost to bolí…říkám,nebudu předbíhat,těhotenství je krásné,užívej si ho,dokud můžeš,protože těsně před tím cílem je to peklo
kdyby něco,klidně se na cokoliv zeptej ![]()
katkabanova píše:paja88 píše:Nebudu strašit,každá to má asi jinak,ale už je to fakt otravné
A katko, jak se citis?
Normalne fungujes? Ja si to vubec nedovedu predstavit!a když pomyslím na to,že musím ještě ty dva-tři týdny vydržet
Nefunguju vůbec,už jen nehybně ležím,mám opravdu obří břicho a docela dost to bolí…říkám,nebudu předbíhat,těhotenství je krásné,užívej si ho,dokud můžeš,protože těsně před tím cílem je to peklo
![]()
kdyby něco,klidně se na cokoliv zeptej
No tak to by me zajimalo, jak v tech koncich budu fungovat ja, kdyz se musim starat o dceru… S ni si nemuzu dovolit jen lezet:((( No mam z toho hruzu:(
Lištička3253 píše:katkabanova píše:No tak to by me zajimalo, jak v tech koncich budu fungovat ja, kdyz se musim starat o dceru… S ni si nemuzu dovolit jen lezet:((( No mam z toho hruzu:(paja88 píše:Nebudu strašit,každá to má asi jinak,ale už je to fakt otravné
A katko, jak se citis?
Normalne fungujes? Ja si to vubec nedovedu predstavit!a když pomyslím na to,že musím ještě ty dva-tři týdny vydržet
![]()
kdyby něco,klidně se na cokoliv zeptej
to zvladnes.ja cekam poprve a kdybych uz mela dite tak bych to taky zvladala,jsem spis tak pohybove omezena,potrebuju pomoc takze pokud mas nejakou pomoc,manzela nebo tak,tak se vubec neboj:))
Ahoj holky,
tak jsem zase dostala něco napsat.Dneska jsme byli na kontrole.Všechno je v pořádku.Pan doktor nám řekl i už co to bude.Jedno je na 100% holčička a to druhé na 60% také.Za 14 dnů nám to řekne už 100%. Manžel doufá že to bude chlapeček ![]()
Jinak mi nic není.kdybych nechodila na ty kontroly tak ani nevim,že jsem těhotná.Ani unavená už nejsem.
![]()