Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1eternity To víš že držím všchny palce co mám a často na Vás myslím, držte se a at´už jsou brzo u Tebe, no a uvidíme kdy se bude chtít těm našim. ![]()
Holky prodavam kombinezky, jsou nam male, nejak rychle me ti chlapecci vyrostli je to cherokee newborn 56 cm, jsou jako nove, krasne teploucke, v pripade zajmu piste do emailu holasovalenka@seznam.cz
Ahojky, kdyby jste některá měla zájem budu prodávat věci po klukách 50/56 bodyčka dupačky, punčochy vše nové jen po našich klukách málo nošené, nakoupili jsme toho moc. Vše levně 15-25kč za ks max. V případě zájmu pošlu fotky. ![]()
Ahoj holky, tak už konečně mám prcky taky u sebe
jsou úžasný
.Narodili se 12.11. plánovaným SC v 39tt a měli váhy Eliška 2570 g, Martínek 2750 g. ![]()
@katy7 - nádherní!!
Gratuluji
a jsi dobrá, že jsi to tak dlouho vydrřela.. ![]()
@1eternity - šikulky, zlvádáte to krásně
držte se.. ![]()
Holky- ahoooj
![]()
Holky tak 23.11.se nám narodil Denisek 2620g 46cm a Tobiášek 2910g 47cm, jsou zdraví od včera jsme už doma a papají od maminky.Je to nádhera a ten pocit se nedá popsat! ![]()
@Jarmila6 dobrý den. gratuluji moc, občas nakouknu to této diskuze, chci se zeptat v jakém týdnu se kluci narodili, také čekám dva kluky a snad vydržím do 34 tt, mají krásné váhy ![]()
@Jarmila6 : Obrovská gratulace!!! Hodně zdraví všem třem přeju! ![]()
@Mišanda Ž.. Narodili se v 35.týdnu, ale dle utz jsem byla přesně měsíc před termínem. Dělali mi císaře, ale kvůli mým zdravotním problémům, jinak by kluci možná ještě vydrželi, ale jsem ráda že to mám za sebou. ![]()
@Jarmila6 TAK TO JE MOC KRÁSNÉ a přeji si také rodit v tomto tydnu, takže ještě 7 týdnů…to vydržíme
, všem vám přeji hodně zdraví a ať hezky spinkají ![]()