Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
5.1.13 16:18

@veru1234 Děkuju, dneska už je to lepší, jen mě píchá v podbřišku a v kříži :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.1.13 16:57
@bjetuschka píše:
@veru1234 Děkuju, dneska už je to lepší, jen mě píchá v podbřišku a v kříži :roll:

tak bolesti v kříži jsem neměla, ale bolesti v podbříšku jsem měla až do 4tého měsíce.
Nevím jestli když se koukneš na můj profil jestli něco vidíš, mám tam zaznamenané celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
5.1.13 18:01

@veru1234 Pánejo, tak jsem si to pročetla, docela jste si užili, ale je úžasný, že to dopadlo dobře a máte dvě nádherný holčičky :-) Jen se chci zeptat - jednovaječná dvojčata ale mají vždycky jednu placentu, ne? Nebo aspoň tak jsem to četla na netu.

Jinak já jsem teď zase zašpinila, ale prý je to normální. Achjo, já nevim. Uvidím v pondělí v práci a rozhodnu se, jestli nemám zůstat pár dní doma… Ale dr. zas říkala, že je to prostě na přírodě a já to neovlivním… Uvidím, v pondělí mě chce vidět na kontrole, tak tam po práci zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.1.13 18:47
@bjetuschka píše:
@veru1234 Pánejo, tak jsem si to pročetla, docela jste si užili, ale je úžasný, že to dopadlo dobře a máte dvě nádherný holčičky :-) Jen se chci zeptat - jednovaječná dvojčata ale mají vždycky jednu placentu, ne? Nebo aspoň tak jsem to četla na netu.Jinak já jsem teď zase zašpinila, ale prý je to normální. Achjo, já nevim. Uvidím v pondělí v práci a rozhodnu se, jestli nemám zůstat pár dní doma… Ale dr. zas říkala, že je to prostě na přírodě a já to neovlivním… Uvidím, v pondělí mě chce vidět na kontrole, tak tam po práci zajedu.

mě doktor nechal doma hned, jak zjistil že čekám dvojčátka, tam mě dal okamžitě na rizikovku a ani se nerozmýšlel. Moc se mi to nelíbilo, ale při těch nevolnostech co jsem měla jsem za to nakonec byla štastná protože jsem prospala snad 22 hodin za den…
Jj jednovaječné mají vše společné, placentu i ten jeden obal, ve kterém jsou. pošlu ti obrázek, nejdříve jeden týden kde bylo jedno… a pak druhý týden už tam jsou spolu v jednom „pytli“ dvojvaječný mají ty „pytlíky“ dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
5.1.13 19:31

@veru1234 Juuuu, no tak to já mám asi dvojvaječný :-) Protože mají každý svůj „domeček“, svoji dutinku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.1.13 19:45
@bjetuschka píše:
@veru1234 Juuuu, no tak to já mám asi dvojvaječný :-) Protože mají každý svůj „domeček“, svoji dutinku :-)

jo jo vypadá to tak :palec: :palec: :palec: :palec: máš šanci, že to bude páreček :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
5.1.13 19:51

@veru1234 To by bylo úplně nejúžasnější :-) Ale prý se to stává vzácně, tak uvidíme :-) Kdy se dá zjistit pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
5.1.13 20:19
@bjetuschka píše:
@veru1234 To by bylo úplně nejúžasnější :-) Ale prý se to stává vzácně, tak uvidíme :-) Kdy se dá zjistit pohlaví?

nám doktor Hodík řekl už v 9tt že to budou holčičky ;), ale on se tím hodně zabýval a myslím, že to poznal dle močové trubice… ale jinak tak kolem 12tt by to mohlo být? možná dýl opravdu ti nepovím.
Tak já dvojvaječný znám snad jen párečky :) tak máš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 21:39

Ahoj holky…zdravim a pokud muzu se pridavam…jsem tady uplne nova, ale dneska jsme se dozvedeli s manzelem teda poradnej sok, cekame dvojcata!!!:-) tehotenstvi bylo planovany, ale s dvojcatama jsme nepocitali, nikdy u nas ani v jedny rodine nebyli, takze nejak moc nechapu… :think: samozrejme se moc tesim a mame velkou radost, ale na druhou stranu mam trochu obavy, jak to zvladnem…prece jen, dve jsou vic nez jedno:-D jinak jsem v 8tt a zatim je pry vse v poradku jak ma byt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
6.1.13 09:19

Ahojky Herminono, vítáme Tě mezi námi :mavam: Neboj se všechno bude v pohodě a zvládneš to levou zadní :lol:. Co já jsem měla za obavy a miliony otázek :D a vše je úplně v pohodě, po pár dnech doma si najdeš svůj režim a budu vše O. K… Ted se hlavně šetři a přeji bezproblémové těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
6.1.13 09:21

Nám pohlaví řekla doktorka ve 13tt. :lol: a řekla mi jen, no tak budu doma přesilovka :lol: (hned jsem pochopila) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
6.1.13 12:39

@Hermiona.G Ahojky, já jsem na tom úplně stejně jak ty :-) Ale jsem v 7. týdnu, v úterý začínám osmý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
6.1.13 16:16

Zdravým :)), děvčata neni tu někdo z Teplic? už sem u nás zaregistrovala další dvojčátka ve čtvrti, kdyžtak mi napište se, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
6.1.13 17:45
@Babulka123 píše:
Zdravým :)), děvčata neni tu někdo z Teplic? už sem u nás zaregistrovala další dvojčátka ve čtvrti, kdyžtak mi napište se, díky

bohužel, já jsem z pod Krkonoš - Trutnov ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
6.1.13 18:25

@veru1234 Tak to je brzy, no už se těším :-) Zítra jdu na kontrolu hned po práci kvůli tomu špinění. A asi od úterka do konce týdne zůstanu doma, dneska si připadám jak přejetá kombajnem… Možná je i blbej tlak, nevím. Teď jsem dala prádlo do pračky a uvařila večeři a úplně mě to zmohlo, funěla jsem jak blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí