Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
15.1.13 14:15

Ahoj holky :-) Já jsem sem teď moc nechodila, protože vždycky, když tu jsem, nechtě narazím na nějaký témata potratů, zamlklých těhotenství a tak, a to mi na náladě nepřidá :-(
Pořád se totiž bojím, aby bylo všechno v pořádku… Všichni mi říkají, ať jsem v klidu a nestresuju se, ale to se lehko říká… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.1.13 14:19
@MINKA22 píše:
VERU KOLIK JE DĚTEM KOUKAM ŽE BYLI TAKY NAROZENÍ S PODOBNOU VAHOU JAKO MY

je jim 7měsíců a 5 dní ;) mám to v metříku v podpisu ;)
No jo, koukám, že jsi měla taky pěkné drobečky malinké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.1.13 14:20
@bjetuschka píše:
Ahoj holky :-) Já jsem sem teď moc nechodila, protože vždycky, když tu jsem, nechtě narazím na nějaký témata potratů, zamlklých těhotenství a tak, a to mi na náladě nepřidá :-(
Pořád se totiž bojím, aby bylo všechno v pořádku… Všichni mi říkají, ať jsem v klidu a nestresuju se, ale to se lehko říká… :roll:

neboj bude všechno v pořádku :hug:
musíš tomu věřit ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
15.1.13 14:24

@veru1234 Já vím, když já jsem pořád taková bázlivá… Chtěla bych to mít na háku, ale moc to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
15.1.13 14:40
JSEM SLEPÁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CO UŽ VŠECHNO ZVLÁDATE A CO PAPATE :?:
@veru1234 píše:
je jim 7měsíců a 5 dní ;) mám to v metříku v podpisu ;)
No jo, koukám, že jsi měla taky pěkné drobečky malinké :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
15.1.13 14:49
TAK JAK SE ŘÍKA NESMÍŠ NAD TÍM PŘEMYŠLET TADY TA VĚTA MI LEZLA VŽDY NA NERVY, ALE ZVLADLY JSME TO. MŮJ CHLAP MĚ NENECHAL SKORO NIC DĚLAT :mrgreen: :mrgreen: JA PROŠLA DVOJČÁTKOVÝM TĚHU CELKEM DOBŘE CO SE TÝKA NEVONOSTI BYLO MI ZLE CCA 14 DNÍ ALE NEZVRACELA JSEM PAK JSEM TO VYCHYTALA TAK ŽE JSEM TO ZAHNALA JÍDLEM PŘIŠLA JSEM NA TO ŽE MI JE ZLE VŽDY Z HLADU TAK JSEM MĚLA VŽDY PŘI SOBĚ NĚCO MALÉHO K ZAKOUSNUTÍ JEN NĚCO LEHKÉHO NĚJAKÉ PEČIVO A BYLO TO OK, JA PAK ZAČLA OD 17TT TRPĚT NA TVRDNUTÍ BŘICHA BYL TO HUMUS JDEŠ A NAJEDNOU SE TI ZATÁHNE BŘICHO UPLNĚ ZKAMENÍ A TO POŘÁD AŽ DO PORODU SÍLA NEUŽILA JSEM SI TĚHU TAK JAK POPISUJOU V ČASOPISECH ŽE JE TO NEJKRÁSNĚJŠÍ TĚHU JA BYLA HNED NA RIZIKOVCE OD ZAČÁTKU A POŘÁD PO NEMOCNICÍCH AŽ PAK V 35+2TT PŘIŠLA PREKLAMSIE-BILKOVINA V MOČI A VYSOKÝ TLAK A BYLO TO CÍSAŘ KTERÝ JSEM OBREČELA JAK MI TO ŘEKLA DOKTORKA ŽE JDU RODIT BYL TO ŠOK ALE UKLIDNILA MĚ ŽE JSME TO DOTÁHLY DOST DALEKO V 27TT MI UŽ BYLY PÍCHNUTY KORTIKOSTEROIDY NA POTPORU PLIC A BYLA JSEM UŽ SEPSANÁ I K PORODU NO PO NEMOCNICÍCH A KONTROLÁCH JSEM LÍTALA POŘÁD CO 14 DNÍ ALE STALO TO ZA TO KAŽDY UZ JSEM BYLA ŠTASTNA ŽE JE VŠE OK.
UVIDÍŠ VŠE BUDE OK PROSTĚ SE NEPŘEMAHEJ :palec:
@bjetuschka píše:
Pořád se totiž bojím, aby bylo všechno v pořádku… Všichni mi říkají, ať jsem v klidu a nestresuju se, ale to se lehko říká… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
15.1.13 15:01

@MINKA22 Dík :-) No já asi budu už od příštího týdne doma, protože nejsem schopná pořádně fungovat a pořád mi to všichni doporučujou, ať zůstanu už doma. I lékaři. No diagnózu na to v podstatě mám, jako malá jsem byla na dvou operacích, tak jsem teď hodně hlídaná. Tak snad se doma ten půl rok nezblázním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
15.1.13 15:07

TO VYDRŽÍŠ TI PRDOLOVÉ ZA TO STOJÍ :palec: :palec: :palec: UŽIVEJ SI KLIDU DOKUD MŮŽEŠ PAK BUDE VŠE JINAK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.1.13 16:51
@MINKA22 píše:
JSEM SLEPÁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
CO UŽ VŠECHNO ZVLÁDATE A CO PAPATE :?:

Já zdárně plně kojila do 6měsíce ;) a pak už mě donutila doktorka dávat zeleninu a brambor, rýži… maso… a o víkendu jsem jim dala poprvé přesnídávku ;)
ale co je třeba čaj nevědí :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: mlíka mám dost, tak mi to příjde zbytečný :think: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
15.1.13 21:48

Ahooj, holky. Nějak nestíhám, dala jsem se na háčkování, jedna s prdelek mi začla chodit, holky chtějí pozornost, do toho denně vaření apod. Takže sranda :D
Stavíme dům, takže s tím problémy..

Doufám, že jste všichni zdraví, řádí chřipky. Všem prďoškám pusinku posíláme :*
Těhulkám - ať je vše v pořádku! :hug: :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
15.1.13 21:54

@veru1234 - to máš skvělé! Tak dlouho kojit, závidím ;)
@bjetuschka - nesmíš to tak brát, každé tělo je jiné.. Každá to máme jinak.. Jen trpělivost a věřit si :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.1.13 22:47

@Catharin
teeeda čepičky jsou úžasný :palec: :palec: :palec: :palec:
to ti doma začíná asi pěkný šrumec vid, když začala chodit ;) ;) ;)

S tím kojením to nechápu, ale krásně se zadařilo ;) jsem za to hrozně vděčná :-) i když v 5-6týdnu po porodu jsem měla v obou prsou záněty… myslela jsem, že o mlíko uplně příjdu… tak jsem dokrmovala Bebou… a asi po dvou měsících se to srovnalo ;) naštěstí a jedem z vesela dál… občas teda UM máme, ale to je tak 60-100ml na týden :dance: :dance: :dance: :dance: i když počítám s tím, že to bude horší a horší pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.1.13 01:03

Fofry? Neeeeeeeeeeeeee :)) :))

Holky, ja mam docela blbej dotaz: Kojite ty svoje drobky? A jak? Oba najednou nebo po sobe nebo si pomahate odsavanim? A mate dost mlicka pro obe deti nebo si pomahate sunarem? A nejaky tipy na vetsi produkci toho tekutyho zlata?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
16.1.13 08:23
@Majdalen píše:
Fofry? Neeeeeeeeeeeeee :)) :))Holky, ja mam docela blbej dotaz: Kojite ty svoje drobky? A jak? Oba najednou nebo po sobe nebo si pomahate odsavanim? A mate dost mlicka pro obe deti nebo si pomahate sunarem? A nejaky tipy na vetsi produkci toho tekutyho zlata?:)

já kojím tak 5-6× denně obě najednou :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: mě to snad ani jinak nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ještě protože holky v noci spí 12hod, tak když krmím naposledy v 19hod tak po 23 odsávám, abych se vyspala a nepraskly mi prsa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tím je dokrmuji večer a nebo občas přes den když mají větší potřebu papkat ;) ;)
Na větší produkci doporučují hodně pít a nebo pak homeopatika ale jestli to funguje nevím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
16.1.13 09:31

@Majdalen Ahoj, holkám jsou 4 měsíce a taky kojim. Taky tak 5-6 krát denně. Na začátku sjem toho mlíka neměla dost, teda lépe řečeno holky byly tak nenažraný, že by jim nestačil ani celej kravín :mrgreen: Taky jsem měla záněty v prsou a byla to bída. Pak jsem začala večer pravidelně odsávat a hrozně se to zlepšilo. Dneska už je kojim téměř plně. Dělám to tak, že jim před spaním dávám flašku - svoje mlíko z předešlýho dne + nějaký UM, kolik si řeknou. Dám je spát a odsaju zase na další večer. To odsávání tý produkci dost pomáhá, mam ten dojem.
No a jinak dělám, co se tak doporučuje. Denně vypiju hektolitry kojícího čaje a 2-3 hrníčky Cara. Ještě existujou ty homeopatika, ale to jsem nezkoušela. Tak se poptej v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí