Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a taky kojim obě najednou. I když jak jseou teď holky už akční, tak je občas musim trochu na tom polštáři nahánět.
@veru1234 - opravdu závidím to kojení, i přes ten zánět, jsi šikulka, zvládla jsi to!! A díky.. Snažím se, budu dělat i bekovky
Tak se těším, no a je šrumec, ale ona je šikulka- poslouchá, nedivočí ![]()
@Majdalen - já kojila někdy obě, někdy na přeskáčku, jednu nakojila, druhé příkrm, pak naopak.. Neměla jsem dost mlíčka, takže po dvou měsících jsem šla na UM ![]()
@bjetuschka gratuluju k dvojčátkům, ať vše probíhá tak jak má ![]()
@bjetuschka píše:
Holky, tak všechno dopadlo výborně
to je úžasný obrázek
![]()
@bjetuschka jeeej, krasa! Gratulace obrovska!!
A holky, dekuju strasne moc za odpoved na tu mou stupidni otazku:)) Nase holky mely trosku dramatictejsi zacatek, tak jsem musela rozbihat laktaci odsavanim a odsavam porad a porad, ale prijde mi, ze toho mlika mam min nez (a taky min casu) nez na zacatku, tak by me zajimalo, jestli se vytratilo nadobro nebo se jeste vrati:) No jedna nase mala az ted ve ctyrech mesicich zjistila, ze chce sat z prsa radeji nez z flasky, ale tak se v tom babra, ze je nemozny je kojit obe najednou, tak vetsinou skonci jedna na flasce a jedna na prsu a nas malej dvouletak mi u toho skace po zadech:))
Děkuju, já jsem tak hrozně moc šťastná, že to ani neni možný ![]()
MOJE DĚTI JSOU BOHUŽEL OD NAROZENÍ NA UM
ALE NIC SI Z TOHO NEDĚLAM
@MINKA22 píše:
MOJE DĚTI JSOU BOHUŽEL OD NAROZENÍ NA UMALE NIC SI Z TOHO NEDĚLAM
to vůbec nevadí
ted už je UM tak kvalitní, že to je asi jedno po téhle stránce
![]()
Ja si také myslím proto to nějak neřeším jestli kojit nebo ne hlavně mi to i ulehčilo trochu život než je kojit hodim jsem flašku do pusy a je konec
![]()
@MINKA22 píše:
Ja si také myslím proto to nějak neřeším jestli kojit nebo ne hlavně mi to i ulehčilo trochu život než je kojit hodim jsem flašku do pusy a je konec![]()
![]()
přesně tak
taky si někdy říkám, jestli se na to „nevyprdnout“ v nějaké slabé chvilce
když někam jedem nebo když se mi „rozutíkají“ z kojo polštáře
to jsem pak na vztek, když se mi odkulí… a nahánět je zpět
![]()
JA V PORODNICI ZKOUŠELA KOJIT NA KOJICÍM POLŠTAŘI OBA NAJEDNOU NO BYLA TO FUŠKA NAKONEC JSEM SE NA TO VYPRDLA MLÉKA BYLO MÁLO A HLAVNĚ PO CÍSAŘI MI JE DONESLI AŽ DRUHÝ DEN TO UŽ MĚLI NASAZENÝ NUTRILON NENATAL TAKŽE BYLO TO CELKÉM OBTÍŽNĚJŠÍ JIM DAVAT PRS, ALE TAK UDĚLAM JÍDLO DO LAHVE JEDNO KRMIM TŘEBA JA A DRUHE ZASE NĚKDO JINÝ A MÁM KLID HLAVNĚ VEČER JAK BYLI MALÍ NEDOVEDU SI PŘEDSTAVIT KOJIT OBA CO TŘI HODKY I TO VSTAVANÍ BYLA SILA JEŠTĚ ŽE MI POMAHALA MÁMA NĚKDY MĚ ANI NEVZBUDILA NAKRMILA A SLA SPÁT NO BYL TO MASAKR PRVNÍ 3 MĚSÍCE JEŠTĚ JAK BYLY MALIČCÍ KAŽDÉ JIDLO SE JIM NUTILO MUSELA JSEM JE BUDIT NA JIDLO HRŮZA, TED UŽ JE TO OK