Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@veru1234 - děkuji
Jojo, ten sporťák, co máme teď, viď? Jeje, líbí se mi tyto typy.. A hlavně je lehký a snadno ovladatelný.. Jen teď v tom sněhu je to boj, přední kolečka mi zmrznou a těžko jedu a sněhem ani nemluvím
Ale tak, co pro ty pipenky neudělám ![]()
PROČ TĚ ODRADILY JA SEM PRAVĚ PŘEMYŠLELA ŽE HODÍM NA NET TEN MUJ A KOUPÍM TADY TO ![]()
@MINKA22 - příjde mi rachunkový, a když jem zkoušela kamarádky golfky, tak nic moc.. Taková jakoby houpačka.. Nevím, pro mě to dobrý pocit nemělo.. Ale nechci vymlouvat. Určitě ho někde vyzkoušej!! Teda, jestli už ho nemáš vyzkoušený.. Mně prostě ani neseděl a holky mi říkaly, že do terénu vůbec, a my tu nemáme nic moc cesty, já musela volit veliká kola, tak i proto.. ![]()
@Catharin píše:
@veru1234 - děkujiJojo, ten sporťák, co máme teď, viď? Jeje, líbí se mi tyto typy.. A hlavně je lehký a snadno ovladatelný.. Jen teď v tom sněhu je to boj, přední kolečka mi zmrznou a těžko jedu a sněhem ani nemluvím
Ale tak, co pro ty pipenky neudělám
proto my jsme scháněli kočár, který má 4velký nafukovací kola
kvůli zimě hlavně…
NO JA OSOBNĚ SI TAKY MYSLÍM ŽE TO BUDE CHRASTÍTKO NO ALE ZASE TOLIK TEN KOČÁR NEVYUŽIVAM PŘEVAŽIM V AUTĚ A PAK PO MĚSTĚ JINAK JA ZASE NEMUŽU VYNACHVALIT TEN MŮJ TAKOVOU KONSTRUKCI JSEM NEVIDĚLA ANI SE NEHNE JAK JE PEVNÝ ALE ZA TO JE TĚŽKÝ JEN KONSTRUKCE MA 17KG JA MYSLELA ŽE TO BUDE OK ALE JE PRO MĚ FAKT TĚŽKY PŘI MÝCH 50KILECH POKAŽDÉ CO JSEM S KOČÁRKEM TAK JSEM JAK Z HORSKÉ TŮRY
TAKŽE NEVÍM JINAK HO NEMUŽU VYNACHVALIT ALE JE ZBYTEČNE DRŽET DVA KOŘÁRKY NEVÍM PA JSEM JEŠTĚ PŘEMÝŠLELA NAD TÍMTO UŽ NECHCI INVESTOVAT VÍC PENĚZ TEN MUJ MĚ VYŠEL SKORO NA 20TIS. A JE MI CELKEM NA NIC ![]()
http://mimimi.cz/…-firstwheels
@Catharin píše:
@MINKA22 - příjde mi rachunkový, a když jem zkoušela kamarádky golfky, tak nic moc.. Taková jakoby houpačka.. Nevím, pro mě to dobrý pocit nemělo.. Ale nechci vymlouvat. Určitě ho někde vyzkoušej!! Teda, jestli už ho nemáš vyzkoušený.. Mně prostě ani neseděl a holky mi říkaly, že do terénu vůbec, a my tu nemáme nic moc cesty, já musela volit veliká kola, tak i proto..
my zůstaneme asi až do konce s tímhle walkerem
![]()
Tak teda musim říct, že se mi ten kočárek COSATTO YOU 2 Little Tweeters fakt zalíbil, zkusim sehnat nějakou recenzi. já ho potřebuju jen do města, nikam jinam nechodím a ten co máme už je holkám těsný, tak se rozhlížím po novém…
TAK JAK NĚCO NAJDEŠ TAK URČITĚ SUP SEM TAKY SE MI LÍBI HNED BYCH HO OBĚDNALA ALE BOJÍM SE ABY TO FAKT NEBYL CHCÍPAK MAJÍ KRASNÝ I PRO HOLČIČKY ![]()
No právě. taky se bojim, aby to nebyl šunt. ten tweeters je právě pro holčičky a je úžasnej ![]()
Heh, omlouvam se za to velk foto v popisu, myslela jsem, ze to bude mensi
musim vymyslet, jak to nastavit ![]()
TAK JSEM TED VOLALA DO JEDNE PRODEJNY KDE HO MAJÍ ŘIKALA ŽE SE JICH PRODALO SPOUSTU A ŽE ZROVNA TADY TY JSOU KVALITNÍ ŽE SPOUSTY REKLAMACI MĚLI NA CHIPOLINO TAK MI HO REZERVOVALA JEŠTĚ MI AKORÁD ZJIŠTUJE JESTLI SE K TOMU DAJÍ OBEDNAT MADLA JELIKOŽ TO K TOMU NENÍ TAKŽE JA SE ROZHODLA PRO NĚJ JINAK JAK SE MI NEBUDE LÍBIT TAK HO VRÁTIM A JE TO ![]()
@MINKA22 Taky jsem prolezla net a všude same dobre ohlasy i když třeba porovnavali s jinyma, tak tenhle byl vždy lepší. já ještě mrknu tady u nás v obchodě, jestli ho nemají, kdyžtak písni, jak s ním budeš spokojená
mě se líbí moc ![]()
Holky, nevite nektera jak si dat do podpisu fotky, ale male? pred chvilkou jsem je tam dala a bylo to obri…