Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U NAS JE PRD A NE KRÁMY PRO DĚTI HLAVNĚ S KOČÁRKY A POKUD KRÁM TAK TO NEMAJÍ NA PRODEJNĚ VŠE PŘES NET TAKŽE HO OBĚDNAM UVIDÍM CO NA TO ŘEKNE I CHLAP JELIKOŽ SE MU MOC NEZAMLOUVALO ŽE CHCI PRODAT SKORO NOVÝ KOČÁR
MUSÍ TO PŘETRPĚT
JINAK SE OZVU
@MINKA22
to je jak tady… jeden krámeček pro děti a tot vše no a vidět kočár na živo na prodejně, to jsme museli až do Kolína
![]()
NO TO JA PRDÍM ABYCH JELA NĚKAM NA TO KOUKAT NEMÁM NA TO ČAS BOHUŽEL
UVIDÍME JEŠTE BYCH ŠLA DO EASYHO JEN SPORT KOUKNU NA TO ALE TEN JE NA MĚ TAKY VELKEJ ![]()
@MINKA22
jj taky to pro nás byla ztráta času a moc daleko od nás
ale nechtělo se mi dávat za kočárek 45tis aniž bych věděla co kupujeme…
všude jsou samé dvojčátka a nikde na ně nic nemají
![]()
Tak pak dejte vědět jak jste s tím golfáčkem dopadli.. Já bych neměnila ten můj, nebo alespo, co má @veru1234, ten je perfektní!! Veliká kola!! I pro snadné ovládání.. Ale opravdu, vyzkoušet, uvidíte samy.. ![]()
JInak my jsme taky malé město, většinu si pokupuji, jinak přes net a nebo hold zajedeme do většího města ![]()
Zdravím!!! Doufám, že se máte fajn, já jsem úplně vyřízená. Ale totálně. Jenom ležim a když neležim, tak je mi hned zle. ![]()
@bjetuschka píše:
Zdravím!!! Doufám, že se máte fajn, já jsem úplně vyřízená. Ale totálně. Jenom ležim a když neležim, tak je mi hned zle.
drž se, to znám mě takhle bylo 3 měsíce a pak ještě další 2
![]()
@bjetuschka - tak se drž..
Já to teda neznám, ani jsem nezvracela, nevolno mi bylo minimálně.. ![]()
Nejhorší je, že když nejím, je mi blbě a když se najím, tak je mi ještě hůř. Dneska jsem se s chutí nasnídala a pak jsem to vyblila ven. ![]()
HOLKY NAKONEC JSEM OBEDNALA TOHLE
JAK ŘÍKAM NA LITAČKU STAČÍ A MUŽU JE MIT I ABY KOUKALI NA MĚ TED UŽ JEN NĚJAKY PĚKNY FUSAK ASI OD EMITEXU TY JSOU UNI NE ![]()
http://www.mimi-kocarky.cz/…ty-twin.html
@MINKA22 píše:
HOLKY NAKONEC JSEM OBEDNALA TOHLEJAK ŘÍKAM NA LITAČKU STAČÍ A MUŽU JE MIT I ABY KOUKALI NA MĚ TED UŽ JEN NĚJAKY PĚKNY FUSAK ASI OD EMITEXU TY JSOU UNI NE
http://www.mimi-kocarky.cz/…ty-twin.html
tak jestli je uni to ti nepovím… o tohle jsem se tak nějako nezajímala jak máme všechno k EW…
ale vypadá dobře a cena je teda luxus
![]()
@bjetuschka píše:
Nejhorší je, že když nejím, je mi blbě a když se najím, tak je mi ještě hůř. Dneska jsem se s chutí nasnídala a pak jsem to vyblila ven.
přesně vím, o čem píšeš
![]()
já už pak ani nejedla dokud to samo nepřešlo nemělo to cenu… hlavně se snaž aspon hodně pít… a nebo nějaký „jogur“ nebo něco…
já musela potom pít protejnové nápoje, protože jsem měla těžkou podváhu do 4tého měsíce
![]()
@bjetuschka píše:
Nejhorší je, že když nejím, je mi blbě a když se najím, tak je mi ještě hůř. Dneska jsem se s chutí nasnídala a pak jsem to vyblila ven.
mě teda špatně bylo jenom párkrát, ale kámoška blila jak amina, nic v sobě neudržela a aby alespoň něco snědla, tak si v lekarně kupovala nutridrink, chuťově je dobry, maji spoustu prichuti a udrzela ho v sobe a bylo ji alespon o neco lepe
drzim palecky at je brzy lip ![]()
Jop a ještě ten nutridrink pry vynahradi jedno jidlo, takze na preklenuti kritickeho obdobi by to mohlo byt ok ![]()
@MINKA22 - ten kočárek vypadá velice dobře!!! ![]()
Holky, ahooooj
Doufám, že se máte dobře ![]()