Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
6.2.13 10:44

AHOJ HOLKY NO TA ZASRANÁ CHŘIPKA NAM DALA CHUDÁČCI MOJI TO JSEM JEŠTĚ NEZAŽILA BYLO TO PSYCHO A DO TOHO SE NAM PŘIDALY ZOUBKY TAKŽE MAZEC TEPLOTY BRUTÁL KAŠEL A RÝMA NO MÁME TO UŽ SNAD ZA SEBOU A DNES BUDE LÍP HOLKA MÁ ZOUBEK VYPADÁ ŽE TAM JSOU DVA NARÁZ A KLUK UŽ MA BÍLOU JIZVIČKU NA DASNÍCH TAKŽE CO NEVIDĚT TAM BUDE TAKY. :dance:

:dance: :dance: JJ NAM NA UZ TAKY ŘEKLI ŽE DĚTI MAJÍ OKOLO 2.5KG A NARODILI SE POD 2 KILA JA TED VÍM ŽE UZ MOC NEVĚŘÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
6.2.13 10:55

@MINKA22 - tak šup šup, ať dají pokoj, zuby jedny :( :hug: A chřipka pitomá, ať taky se nevrátí.. To jsou nemoce na prd. :hug:

Já měla též preeklamspii. :( Hnus toto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
6.2.13 10:59

TO JO ZNOVA UŽ NIKDY ALE STALO TO ZA TO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.2.13 07:23

@MINKA22
koukám, že sis to vyžrala se vším :( zuby, chřipka, hlavně ať už jste zdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.2.13 07:25

Holky co je to preklampsie???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.2.13 09:41

NO TO MI MLUV TY JO MASAKR CHDĚRKY MOJE. PREKLAMSIE JE VYSOKÝ TLAK A BÍLKOVINA V MOČI MŮŽE TO OHROZIT MATKU JE TO NEBEZPEČNÉ PROTO KDYŽ ZJISTÍ ŽE MAS VYSOKY TLAK A MAÁŠ BÍLKOVINU JSI VÍCE HLÍDANA A PAK UŽ NA PORODNÍM JAK TI KLEPNE TLAK TAK TĚ NEŘEŠÍ HNED NA SAL ASPON JA TO TAK MĚLA :nevim:

http://nemoci.vitalion.cz/preeklampsie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.2.13 09:47
@MINKA22 píše:
NO TO MI MLUV TY JO MASAKR CHDĚRKY MOJE. PREKLAMSIE JE VYSOKÝ TLAK A BÍLKOVINA V MOČI MŮŽE TO OHROZIT MATKU JE TO NEBEZPEČNÉ PROTO KDYŽ ZJISTÍ ŽE MAS VYSOKY TLAK A MAÁŠ BÍLKOVINU JSI VÍCE HLÍDANA A PAK UŽ NA PORODNÍM JAK TI KLEPNE TLAK TAK TĚ NEŘEŠÍ HNED NA SAL ASPON JA TO TAK MĚLA :nevim:http://nemoci.vitalion.cz/preeklampsie/

aha, tak to je hodně nemilé :( :( :( hlavně, že je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.2.13 11:55

NORMALNĚ VČERA JSEM VLEZLA Z NUDY NA NOVOU DISKUZI O CHODÍTKACH NO TO JSEM NEZAŽILA NAPSALA JSEM SVŮJ NAZOR A DOPADLO TO ŠÍLENĚ JAK SE SEJDOU FANATIČKY CO ŘEŠÍ MOC SVĚT TAK PŘES NĚ VLAK NEJEDE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ŽE JSEM TAM VLEZLA :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.2.13 12:09
@MINKA22 píše:
NORMALNĚ VČERA JSEM VLEZLA Z NUDY NA NOVOU DISKUZI O CHODÍTKACH NO TO JSEM NEZAŽILA NAPSALA JSEM SVŮJ NAZOR A DOPADLO TO ŠÍLENĚ JAK SE SEJDOU FANATIČKY CO ŘEŠÍ MOC SVĚT TAK PŘES NĚ VLAK NEJEDE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ŽE JSEM TAM VLEZLA :mrgreen: :roll:

jéééé pochlub se, copak si napsala tak špatného, že se to nelíbilo??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.2.13 12:11

CHÁPEŠ TO JÁ TAM NAPÍŠU JAKO DOBRÁ DUŠE KRÁVA JSEM A DOPADNU TAK PROTOŽE JÁ POUŽÍVAM CHODÍTKA ŽE MAM IQ POD 80 ATD…NO SMÁLA JSEM SE PROSTĚ SE TAM SEŠLA VĚTŠINA CO CHODÍTKA ODSUZUJE TAK JSEM BYLA ZA VOLA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.2.13 12:13

NO A VE FINALE TAM ŘEŠILI ŽE PÍŠU VELKÝM PÍSMEM ŽE NEUMÍM POUŽÍVAT CAPS LOCK A NEBO DRŽÍM SHIFT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: NO TO BY TĚ PRDLO SNICH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PÍŠU Z TABLETU A MÁM TO TAK NASTAVENÝ A NĚJAK TO NEŘEŠÍM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.2.13 12:17

@MINKA22
twl, tak to je hustý!! vždyt si snad každý může napsat názor jaký má :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to byly asi velké pipky tam… a veké písmena neřeš… vždyt je to jedno jestli je to malýma nebo velkým :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.2.13 12:19

NO A NE JÁ TO NEŘEŠIM JEN MĚ ZARAŽI JEJICH IQ KDYŽ NAAKONEC ČLOVĚKA URÁŽÍ :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.2.13 12:20
@MINKA22 píše:
NO A NE JÁ TO NEŘEŠIM JEN MĚ ZARAŽI JEJICH IQ KDYŽ NAAKONEC ČLOVĚKA URÁŽÍ :mrgreen: :think:

IQ řekla bych někde na bodu mrazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.2.13 12:20

NO JEDNA ŽENSKÁ TAM NAPSALA ŽE PRÝ JAK PÍŠEŠ VELKÝMA PÍSMENAMA ZNAMENÁ TO ŽE CHCEŠ NĚKOHO SEŘVAT :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí