Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5934
17.4.13 12:27

Ale jsem z ustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.4.13 11:31

No holky…a já jsem ze Znojma… :lol: to se asi nesejdem, co??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
22.4.13 11:39

Hlásím Krkonoše - Trutnov :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.4.13 12:04

:mrgreen: :mrgreen: TAK nic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
23.4.13 13:08

Ja jsem primo z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
23.4.13 13:53

Ahoj holky prosím vás nemá náhodou někdo kočárek pro dvojčata TAKO, moji kluci už se dost mrskají a dneska jsem dumala nad tím jak tam vlastně přidělat ještě do korbiček kšíry, nikde tam nemůžu najít nějakej háček nebo něco… a v tom blbím návodu je jen jak se má zapásat dítě ve sporťáku a to je mi jaksi na dvě věci…
Předem dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.4.13 15:05

JA sice tako neměla ale muj kočar to měl v korbičce pod matrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.4.13 15:06
Kolik vám je :?: dej do sportaku :palec:
@Marselka píše:
Ahoj holky prosím vás nemá náhodou někdo kočárek pro dvojčata TAKO, moji kluci už se dost mrskají a dneska jsem dumala nad tím jak tam vlastně přidělat ještě do korbiček kšíry, nikde tam nemůžu najít nějakej háček nebo něco… a v tom blbím návodu je jen jak se má zapásat dítě ve sporťáku a to je mi jaksi na dvě věci…
Předem dík za radu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.4.13 15:07

@bjetuschka ty jo vy už jste 23tt jak to letí pamatuji si jak si nedavno psala že si těhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
23.4.13 16:28

Minko, to mas pravdu :) Strasne to utika… Brisko uz mam taky slusny. A jak se mate vy vsichni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
24.4.13 11:27

No je to zahul musím davat bacha všude se staví, bijou se o hračky kluk začal kousat je to nervak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jít ven v kočárku je síla vydrží chvílí, většinou jsme doma hrajou si koukaj na pohadky.ted máme rýmu asi tím počasím jak bylo hezky byli venku asi něco chytli snad nepříjdou teploty to je to nejhorší. kluk mi začal dělat hysterické sceny tyden co tomu je jak vylezem ven ječí a v autobuse neexistuje to je hruza minule tak ječel až se uplně poblil nevím čím to je. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.5.13 15:12

Ahoj, jsem z Prahy vychod.Mam dvojcatka, kluka a holku, 8mesicu. Jsou pekni ciperove, zaciname se plazit, porad zvatlaji, Adamek se naucil ukazovat silu rvanim :-) rychle to utika, pred chvilkou byli jeste v brise :)
Holky, kdyby jste nektera mela zajem o obleceni, prebalovak s vanou v jednom, odsavacku aj. Budu prodat. Mohu zaslat fotky
Hezky den vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
22.5.13 16:16

@MINKA22 Jee, tak drobci měli nedávno narozeniny, co? Jakpak jste to oslavili? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.5.13 11:35

Ahoj holky no rok máme za sebou oslava dopadla tak jak jsem čekala že se nevydaří podle mých představ ráno pršelo jak blazen až do oběda takže jsem musela dělat v baraku 30lidí jsem tu narvala jinak to mělo byt hezký ozdobeno na zahradě s dětským stanem atd…no ale kolem 4 vylezlo sluníčko tak jsme nakonec byli venku na chvílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
23.5.13 12:56

@MINKA22 To je dobře, však nejdůležitější je, jestli se to líbilo vám i hostům, na počasí zas tak nesejde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí