Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím vás nemá náhodou někdo kočárek pro dvojčata TAKO, moji kluci už se dost mrskají a dneska jsem dumala nad tím jak tam vlastně přidělat ještě do korbiček kšíry, nikde tam nemůžu najít nějakej háček nebo něco… a v tom blbím návodu je jen jak se má zapásat dítě ve sporťáku a to je mi jaksi na dvě věci…
Předem dík za radu
JA sice tako neměla ale muj kočar to měl v korbičce pod matrací
@Marselka píše:
Ahoj holky prosím vás nemá náhodou někdo kočárek pro dvojčata TAKO, moji kluci už se dost mrskají a dneska jsem dumala nad tím jak tam vlastně přidělat ještě do korbiček kšíry, nikde tam nemůžu najít nějakej háček nebo něco… a v tom blbím návodu je jen jak se má zapásat dítě ve sporťáku a to je mi jaksi na dvě věci…
Předem dík za radu
@bjetuschka ty jo vy už jste 23tt jak to letí pamatuji si jak si nedavno psala že si těhu
![]()
Minko, to mas pravdu
Strasne to utika… Brisko uz mam taky slusny. A jak se mate vy vsichni?
No je to zahul musím davat bacha všude se staví, bijou se o hračky kluk začal kousat je to nervak
jít ven v kočárku je síla vydrží chvílí, většinou jsme doma hrajou si koukaj na pohadky.ted máme rýmu asi tím počasím jak bylo hezky byli venku asi něco chytli snad nepříjdou teploty to je to nejhorší. kluk mi začal dělat hysterické sceny tyden co tomu je jak vylezem ven ječí a v autobuse neexistuje to je hruza minule tak ječel až se uplně poblil nevím čím to je.
![]()
Ahoj, jsem z Prahy vychod.Mam dvojcatka, kluka a holku, 8mesicu. Jsou pekni ciperove, zaciname se plazit, porad zvatlaji, Adamek se naucil ukazovat silu rvanim
rychle to utika, pred chvilkou byli jeste v brise ![]()
Holky, kdyby jste nektera mela zajem o obleceni, prebalovak s vanou v jednom, odsavacku aj. Budu prodat. Mohu zaslat fotky
Hezky den vsem
@MINKA22 Jee, tak drobci měli nedávno narozeniny, co? Jakpak jste to oslavili? ![]()
Ahoj holky no rok máme za sebou oslava dopadla tak jak jsem čekala že se nevydaří podle mých představ ráno pršelo jak blazen až do oběda takže jsem musela dělat v baraku 30lidí jsem tu narvala jinak to mělo byt hezký ozdobeno na zahradě s dětským stanem atd…no ale kolem 4 vylezlo sluníčko tak jsme nakonec byli venku na chvílí ![]()
@MINKA22 To je dobře, však nejdůležitější je, jestli se to líbilo vám i hostům, na počasí zas tak nesejde. ![]()