Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mmmmmmmm
mě tohle automaticky zajistila a mzdovce paní, která mě měla na starosti a nemusela jsem za mateřskou vyřizovat nic… jen na rodičák jsem musela jít na UP zažádat… ale taky jsem měla mateřskou myslím 36nebo38týdnů…je to snad ze zákona prodloužené u vícerčat.
@veru1234 No já měla taky pocit, že to za mě zařídí zaměstnavatel, ale nějak se nestalo, proto na to radějhi upozorňuji, aby nebyly nemile překvapené další.
@mmmmmmmm taky se mi to stalo, v lednu mi přišla půlka a musela jsem dodávat rodné listy dětí na sociálku, i když to tam ze mzdovky posílali, musela jsem tam znova ![]()
Ahoj holky, jak se máte? a jak se mají vaše miminka? Mě čeká zítra ten druhý veliký UTZ, tak jsem moc zvědavá ![]()
Ahoj milé nastávající maminky dvojčátek kdyby jste některá měli zájem tak na http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… prodávám nějaké věci po mých klukách, vše je ve výborném stavu (bylo kupováno úplně nové) kdyby jste měli o něco zájem tak mě můžete kontaktovat na emailu Kvetinka. cz@seznam.cz buď přiložte odkaz na vybranou věc nebo napište o co by jste měla zájem a můžeme se domluvit.
Jo to nejsi jediná já mám tolik hader že nevím co stím
mám 4 veliké černé pytle na prodej
ale já počkam na hezčí počasí hodim to mámě do prace má malý krámek vystaví to a snad se většina prodá je pravda že už z velkým prodělkem
![]()
Holky, poradíte mi s kočárkem, prosím? V příštích dnech máme v plánu se podívat do Malvíka, byla jste tam některá? A nějaký tip na kočárek? Pro mě je důležité, aby to mělo ty vložné tašky, protože nemáme výtah, a taky aby se dal nějak slušně složit do auta…
@MINKA22 no já těch věcí zase zatím na prodej moc nemám, ale leží mě to doma už zbytečný tak co s tím??? Většina věcí je pro kluky a kámoška čeká holku takže nic a druhá čeká kluka, ale už si nakoupila…
Když píšeš že toho máš hodně a podle fotky vidím že máš asi holku a kluka tak nemáš po klukovi nějaký dupačky velikost 74 nemusí být stejný…
@Marselka píše:
@MINKA22 no já těch věcí zase zatím na prodej moc nemám, ale leží mě to doma už zbytečný tak co s tím??? Většina věcí je pro kluky a kámoška čeká holku takže nic a druhá čeká kluka, ale už si nakoupila…
Když píšeš že toho máš hodně a podle fotky vidím že máš asi holku a kluka tak nemáš po klukovi nějaký dupačky velikost 74 nemusí být stejný…
@Marselka píše:
@bjetuschka píše:
Holky, poradíte mi s kočárkem, prosím? V příštích dnech máme v plánu se podívat do Malvíka, byla jste tam některá? A nějaký tip na kočárek? Pro mě je důležité, aby to mělo ty vložné tašky, protože nemáme výtah, a taky aby se dal nějak slušně složit do auta…
@bjetuschka píše:
@MINKA22 Ahaa, i tak díky za radu, nevěděla jsem, že jsou drazí… Zkusím tam zajet a aspoň si ty kočárky vyzkoušet…