Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
7.3.13 08:29

@mmmmmmmm
mě tohle automaticky zajistila a mzdovce paní, která mě měla na starosti a nemusela jsem za mateřskou vyřizovat nic… jen na rodičák jsem musela jít na UP zažádat… ale taky jsem měla mateřskou myslím 36nebo38týdnů…je to snad ze zákona prodloužené u vícerčat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.3.13 08:30

Holky jak se jinak máte :?: :?:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
7.3.13 08:50

@veru1234 No já měla taky pocit, že to za mě zařídí zaměstnavatel, ale nějak se nestalo, proto na to radějhi upozorňuji, aby nebyly nemile překvapené další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
7.3.13 09:05

@mmmmmmmm
jasný to chápu, jsi hodná :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
11.3.13 14:23

@mmmmmmmm taky se mi to stalo, v lednu mi přišla půlka a musela jsem dodávat rodné listy dětí na sociálku, i když to tam ze mzdovky posílali, musela jsem tam znova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
19.3.13 18:27

Ahoj holky, jak se máte? a jak se mají vaše miminka? Mě čeká zítra ten druhý veliký UTZ, tak jsem moc zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.3.13 11:33

Ahoj milé nastávající maminky dvojčátek kdyby jste některá měli zájem tak na http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… prodávám nějaké věci po mých klukách, vše je ve výborném stavu (bylo kupováno úplně nové) kdyby jste měli o něco zájem tak mě můžete kontaktovat na emailu Kvetinka. cz@seznam.cz buď přiložte odkaz na vybranou věc nebo napište o co by jste měla zájem a můžeme se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.3.13 12:04

Jo to nejsi jediná já mám tolik hader že nevím co stím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mám 4 veliké černé pytle na prodej :mrgreen: :mrgreen: ale já počkam na hezčí počasí hodim to mámě do prace má malý krámek vystaví to a snad se většina prodá je pravda že už z velkým prodělkem :( :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
28.3.13 12:12

Holky, poradíte mi s kočárkem, prosím? V příštích dnech máme v plánu se podívat do Malvíka, byla jste tam některá? A nějaký tip na kočárek? Pro mě je důležité, aby to mělo ty vložné tašky, protože nemáme výtah, a taky aby se dal nějak slušně složit do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
28.3.13 12:25

@MINKA22 no já těch věcí zase zatím na prodej moc nemám, ale leží mě to doma už zbytečný tak co s tím??? Většina věcí je pro kluky a kámoška čeká holku takže nic a druhá čeká kluka, ale už si nakoupila…
Když píšeš že toho máš hodně a podle fotky vidím že máš asi holku a kluka tak nemáš po klukovi nějaký dupačky velikost 74 nemusí být stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.3.13 15:35
Právě že my jsme maličcí a teprve ted dávame 74 velikost :P já to skaladuji na půdě jinak bych se z toho zbláznla :mrgreen: já to taky nemám komu dávat kamošce se narodilo mimčo kluka tak pytlík věci malých jsem dala ji jako pozornost :palec: dupačky skoro vůbec nepoužívam na spaní už mají pyžamka, ale jak byli prtaví tak byli pořád v dupačkách :mrgreen:
@Marselka píše:
@MINKA22 no já těch věcí zase zatím na prodej moc nemám, ale leží mě to doma už zbytečný tak co s tím??? Většina věcí je pro kluky a kámoška čeká holku takže nic a druhá čeká kluka, ale už si nakoupila…
Když píšeš že toho máš hodně a podle fotky vidím že máš asi holku a kluka tak nemáš po klukovi nějaký dupačky velikost 74 nemusí být stejný…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.3.13 15:36
Jak jsou staří kluci :?:
@Marselka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
28.3.13 15:40
Ja neporadím bohužel jsem musela vše koupit přes net tady u nás pro dvojky skoro nic není vše je na obědnávku, takže nic jsem nemohla osahat :mrgreen:do malvíka bych určitě jukla líbí se mi ten obchod ale určitě bych tam nic nekupovala jsou dost drazí, já to dělám tak že jak se mi něco líbí v krámu a nevadí mi si na to pár dní počkat napíšu si název nebo model a obědnám to vžd levněji přes net :palec:
@bjetuschka píše:
Holky, poradíte mi s kočárkem, prosím? V příštích dnech máme v plánu se podívat do Malvíka, byla jste tam některá? A nějaký tip na kočárek? Pro mě je důležité, aby to mělo ty vložné tašky, protože nemáme výtah, a taky aby se dal nějak slušně složit do auta…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.3.13 16:15
Záleží kolik do toho chceš investovat… Já mám ten Easy walker, ale ten nemá vložné tašky, jen jdou ty korbičky docela pěkně sundávat, tak to taky tak používám, když jsou třeba venku a spí a jeden se vzbudí, tak sundám celou korbičku a dám domů.
Co si holky chválí je taky ten Bumbleride, ten má ty korbičky (s ušima jako tašky) položené jakoby na tom sporťáku. http://www.dvojcatka.cz/detail.php?…
@bjetuschka píše:
Holky, poradíte mi s kočárkem, prosím? V příštích dnech máme v plánu se podívat do Malvíka, byla jste tam některá? A nějaký tip na kočárek? Pro mě je důležité, aby to mělo ty vložné tašky, protože nemáme výtah, a taky aby se dal nějak slušně složit do auta…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
28.3.13 17:53

@MINKA22 Ahaa, i tak díky za radu, nevěděla jsem, že jsou drazí… Zkusím tam zajet a aspoň si ty kočárky vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí