Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
17.1.13 12:15

@MINKA22
koukám, tak to sis teda užila :(
já kojila až 4tý den po porodu nebo dokonce 5tý, že mi je dali ven z inkubátoru, jinak jsem se snažila odsávat, ale byla do bída… taky byly holky na Bebě pro nedonošence ze začátku, ale mlíko neodmítaly naštěstí :)
Tak to mě nikdo nepomáhal :( :( :(, v noci jsem naštěstí vstávala když už, tak jen jednou, holky byly spáčky od mala a to jim zůstalo :-) (doufám, že i zůstane).
Máš úžasnou maminku ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
17.1.13 12:30

NO ONO JA JSEM DOSTALA LEKCI V NEMOCNICI JE PRAVDA NE VŠE CO ŘIKA DOKTOR BY SE MĚLO POSLOUCHAT PROTO TED JSEM ZASTANCEM TOHO ŽE POKUD DÍTĚ SPINKA V NOCI UŽ OD MALIČKA A PROSPÍVA TAK BY SE NEMĚLO BUDIT NA JÍDLO TO DÍTĚ SI SAMO PŘECI ŘEKNE KDYŽ MA HLAD JA BUDILA PODSTIVĚ CO 3 HODINY CO 3 MĚSÍCE A NALETĚLA JSEM NA DRŽKU HOLKA TA MI SPÍ JEŠTĚ ŽE TAK :roll: ALE KLUK SE NAVYKL CO 3 HODKY V NOCI VSTAVAT A TED JE MU 8 MĚSÍCŮ A POŘÁD SE BUDÍ NA JÍDLO TAKŽE ZA MĚ DÍTĚ NEBUDIT!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
17.1.13 13:19
@MINKA22 píše:
NO ONO JA JSEM DOSTALA LEKCI V NEMOCNICI JE PRAVDA NE VŠE CO ŘIKA DOKTOR BY SE MĚLO POSLOUCHAT PROTO TED JSEM ZASTANCEM TOHO ŽE POKUD DÍTĚ SPINKA V NOCI UŽ OD MALIČKA A PROSPÍVA TAK BY SE NEMĚLO BUDIT NA JÍDLO TO DÍTĚ SI SAMO PŘECI ŘEKNE KDYŽ MA HLAD JA BUDILA PODSTIVĚ CO 3 HODINY CO 3 MĚSÍCE A NALETĚLA JSEM NA DRŽKU HOLKA TA MI SPÍ JEŠTĚ ŽE TAK :roll: ALE KLUK SE NAVYKL CO 3 HODKY V NOCI VSTAVAT A TED JE MU 8 MĚSÍCŮ A POŘÁD SE BUDÍ NA JÍDLO TAKŽE ZA MĚ DÍTĚ NEBUDIT!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

přesně tak, já když k nám přišla doktorka když nás pustili po 3 týdnech domů konečně, tak se mě ptala co a jak… a já na ní že děti budit nebudu, že mi to příjde zbytečný a takový a ona jen souhlasila… tak to ti řekl asi doktor blbec :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
To je pak jasný že si malý zvykl vstávat :( :( :( a ono hrozně se je to odnaučuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
17.1.13 13:37

MI TO ŘÍKEJ NIC NEPOMAHA ALE KAMOŠKA MI TED PORADILA ŽE MU MÁM V NOCI DAVAT NORMALNĚ PÍT Z HRNEČKU POSADIT HO A NABIDNOUT MU VODU NO NA PAR DNI SE TO CHCE OBRNIT BUDE ŘEV, TAK UVIDIME ALE JESTE MU DAM ČAS 2 MĚSÍCE JEŠTĚ NEJAK DAME AT TROCHU I NABERE A PUJDEM NA TO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.1.13 22:25

Ahoj holky nebyla jsem tu snad sto let…
chtěla bych se zeptat jak to děláte to kojení dohoromady, nám to nějak nejde, kluci mi zásadně nechcou pít když je dám dohromady… jeden pije druhej se odtrhne a tak pořád nastřídačku a navíc to máme ještě trošku komplikovanější že jeden je ochotnej sát z prsu jen přes klobouček… Takže musím kojit zvlášť a to pak zabera cca 45min… klukům budou 3 metry a teď vydrží s jídlem i 3hod jinak po 2, když si vzpomenu že celý 6-ti nedělí jedli opravdu co 2hod takže než jsem je oba obstarala tak byla hod v čudu a když hned usnuli tak sem měla hod pro sebe, ale když neusli…
hele a taky si připadáte jako atrakce??? Já jsem si pořídila fakt velkej dvojčatovskej kočár je to jak když se slepí dva jednomiminkovský :D a lidi v té naší vesnici se furt blbě vyptávají (a to jsou třeba i úplně cizí) jak to zvládám a to podotýkám že v roce 2012 sem moji prcci narodili jako třetí dvojčata v pořadí v naší vesnici takže kočár se dvěma není žádná novinka a stejně na to lidi čumí jak blbci… ještěže nemám páreček - pač za otázku zda jsou jednovaječný bych asi pukala smíchy… ano i u párečku se lidi ptají zda jsou jednovaječný… ovšem k dobru jim musím přičíst, že si málokdo uvědomí že u jednovaječných nevjedou dvě spermie ale jen jedna která určí pohlaví… :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DANIELA KAKUROVÁ
19.1.13 16:45

MOJE SESTRA JE VE 29+6 TĚHOTENSTVÍ MA OBROVSKE BŘICHO A OTEKLÉ NOHY UŽ SE TĚŠÍME NA NAROZENÍ DVOUVAJEČNYCH DVOJČAT

• Citovat
  • Upravit
991
19.1.13 22:08

Tak já kluky kojím oba dva na střídačku jenže mě pijí 5-max.10 min. a vydrží jim to na 2,5-3 hodky takže uplně v pohodě. V noci se vzbudí 1-2× takže taky super a to si jen potahaj a spí dál. Pro mě by byla spíž obtíž vstát a jít chystat mlíčko. Takhle si ho vezmu do postele a ležím dál… Dáváme je spát v sedm a dřív jak ve tři se nevzbudí a ráno vstávají až kolem půl devátý. Taky mi nikdo ze začátku nepomáhal bydlíme daleko od všech, ale vůbec nebyla potřeba jsou hodní už od malička a nepláčou. Ted byli tři týdny nemocní a vůbec neplakali a ještě se i smáli. Jsou to prostě zlatíčka :srdce: jedno mimi bych nechtěla ani náhodou :lol: A to když jsem je čekala, tak jsem měla docela obavy :mrgreen: a přitom nebylo z čeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
21.1.13 10:30
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
21.1.13 17:27

@MINKA22 -ahoooj :mavam:,můžu se zeptat, kde jsi koupila tu čepici co ma malej na foceni? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 10:15

AHOJ JE TO Z HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
22.1.13 10:29

Ahojda :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 10:55
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 10:56

VERU NEVÍM JESTLI SI TO TADY PSALA JAKOVÉ MATE TED VÁHY :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
22.1.13 11:00
@MINKA22 píše:
VERU NEVÍM JESTLI SI TO TADY PSALA JAKOVÉ MATE TED VÁHY :?:

my máme něco přes 6kg ale přesně nevím a holkám je 7,5 měsíce ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 11:10

JA JEN PRO POROVNÁNÍ AT VÍM MY BYLI TAKY PRTATA 2KG A TED MAJÍ 8 MĚSÍCŮ A MÁME NĚCO MÁLO PŘES 7KILO STRAŠNĚ POMALU NABÍRAJI NO NEJSOU TO ŽADNÍ OTESANCI JAK JE OBČAS U DOKTORA POLOŽÍM TŘEBA VEDLE MLADŠÍHO A VYŽRANEHO MIMI TAK JE SRANDA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí