Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
6.1.13 19:26
@bjetuschka píše:
@veru1234 Tak to je brzy, no už se těším :-) Zítra jdu na kontrolu hned po práci kvůli tomu špinění. A asi od úterka do konce týdne zůstanu doma, dneska si připadám jak přejetá kombajnem… Možná je i blbej tlak, nevím. Teď jsem dala prádlo do pračky a uvařila večeři a úplně mě to zmohlo, funěla jsem jak blázen :D

A bude hur :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.13 20:45

Ja jeste nemam ani zadnou fotku holky:-( a teda dneska je mi taky pekne soufl, nevim jestli si to jen nenamlouvam jinym stavem, ale jsem vazne jak prejeta:-/ jinak diky za podporu, ale mam z toho porad strach, brachovi se nedavno narodil prcek, a kdyz vidim co se nabehaj kolem toho jednoho cvrcka, jak ja/my zvladnem dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
6.1.13 20:55
@Hermiona.G píše:
Ja jeste nemam ani zadnou fotku holky:-( a teda dneska je mi taky pekne soufl, nevim jestli si to jen nenamlouvam jinym stavem, ale jsem vazne jak prejeta:-/ jinak diky za podporu, ale mam z toho porad strach, brachovi se nedavno narodil prcek, a kdyz vidim co se nabehaj kolem toho jednoho cvrcka, jak ja/my zvladnem dva?

Neboj zvládneš dva levou zadní, já si třeba neumím představit mít jen jedno miminko, to musí být hrozná nuda ;) ;) ;) ;)
A to šoufl, to u dvojčat bývá větší než u jednoho ;) ale neboj, ono to někdy přejde, mě celodenní blitíčko přešlo teda až v 5tém měsíci :zed: :zed: :zed:
a únava byla celé těhu, ale já byla spešl případ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: doufám, že to tu nikoho nečeká :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
6.1.13 21:27

Tak já taky blila 4 měsíce v kuse jak jsem cokoliv ucítila nebo prostě jen tak. A taky si nedovedu představit mít jen jedno mimčo :lol: Kluci jsou strašně hodníjen leží koukají a smějí se, ozvou se jen když je hlad a jak se nají, tak jsou zase milionový. Jinak já jsem si v těhu vyzkoušela snad vše. otoky nohou, pálení žáhy zánět ledvin, šílená únava, ke konci bolest při chození (prý už dost tlačili), špatná štítná žláza a ktomu 25 kg nahoře :lol: :lol: :lol: Ale nechci tě tím strašit, každá to máme úplně jinak. A těch 25 kg už mám dole a ještě 2 kg jsem v minusu než před těhu :lol: Takže jsem max. spokojená ktomu krásné, zdravé 3 děti milujícího muže :lol: no co si víc přát :mrgreen: :mrgreen: A věř mi, můžu porovnat, dvojčátka jsou mnohem lepší než jeden :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.1.13 13:00

Bjetuschka-gratuluji :)
měli by ti to oznámit už teď…na začátku se dá vaječnost rozpoznat nejlépe..
jinak taky děkuji všem za gratulace :D už jsme doma a hledáme k sobě cestičku. Zatím nám jde vše jak má, snad.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
7.1.13 14:19

AHOJ HOLKY NO MYSLÍM SI ŽE NA STO PRDO TO JE DVOUVAJEČNÝ TEHOTENSTVÍ JA TO MĚLA TO SAMÍ I TA FOTKA TOMU ODPOVÍDA JINAK MI ŘEKLI POHLAVÍ UŽ VE 13 TÝDNU A NESPLETLI SE :palec: :palec:

@edit85 píše:
Bjetuschka-gratuluji :)
měli by ti to oznámit už teď…na začátku se dá vaječnost rozpoznat nejlépe..
jinak taky děkuji všem za gratulace :D už jsme doma a hledáme k sobě cestičku. Zatím nám jde vše jak má, snad.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
8.1.13 09:24

Ahoj holky! Tak jsem včera byla na kontrole kvůli tomu špinění a dopadlo to dobře! Obě miminka měří 1,8 cm (přesně jedno 1,80 a druhý 1,83 :D ) a už se tam vrtěli a hýbali ručičkama a nožičkama :-) A krásně jim tloukla srdíčka :-) Tak jsem šťastná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
8.1.13 09:24

A ano, jsou dvojvaječný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
8.1.13 09:46
@bjetuschka píše:
Ahoj holky! Tak jsem včera byla na kontrole kvůli tomu špinění a dopadlo to dobře! Obě miminka měří 1,8 cm (přesně jedno 1,80 a druhý 1,83 :D ) a už se tam vrtěli a hýbali ručičkama a nožičkama :-) A krásně jim tloukla srdíčka :-) Tak jsem šťastná!

moc gratuluju k úspěšné kontrole. :potlesk: :potlesk:
to je úžasné, a nemáš pro nás nějaký obrázek z UTZ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
8.1.13 09:47
@bjetuschka píše:
A ano, jsou dvojvaječný :palec:
:palec: :palec: :palec: paráda, méně komplikací v těhu :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
15.1.13 11:19

:mavam: KDE JSTE KDO :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.1.13 14:00
@MINKA22 píše: :mavam: KDE JSTE KDO :?:

já tady :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
15.1.13 14:05

DLOUHO TADY NIKDO NEKOUKL SNAD NEMATE FOFRY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
15.1.13 14:07
@MINKA22 píše:
DLOUHO TADY NIKDO NEKOUKL SNAD NEMATE FOFRY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak já určitě ne :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
15.1.13 14:10

VERU KOLIK JE DĚTEM KOUKAM ŽE BYLI TAKY NAROZENÍ S PODOBNOU VAHOU JAKO MY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...