Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bjetuschka píše:
@veru1234 Tak to je brzy, no už se těšímZítra jdu na kontrolu hned po práci kvůli tomu špinění. A asi od úterka do konce týdne zůstanu doma, dneska si připadám jak přejetá kombajnem… Možná je i blbej tlak, nevím. Teď jsem dala prádlo do pračky a uvařila večeři a úplně mě to zmohlo, funěla jsem jak blázen
A bude hur ![]()
Ja jeste nemam ani zadnou fotku holky:-( a teda dneska je mi taky pekne soufl, nevim jestli si to jen nenamlouvam jinym stavem, ale jsem vazne jak prejeta:-/ jinak diky za podporu, ale mam z toho porad strach, brachovi se nedavno narodil prcek, a kdyz vidim co se nabehaj kolem toho jednoho cvrcka, jak ja/my zvladnem dva?
@Hermiona.G píše:
Ja jeste nemam ani zadnou fotku holky:-( a teda dneska je mi taky pekne soufl, nevim jestli si to jen nenamlouvam jinym stavem, ale jsem vazne jak prejeta:-/ jinak diky za podporu, ale mam z toho porad strach, brachovi se nedavno narodil prcek, a kdyz vidim co se nabehaj kolem toho jednoho cvrcka, jak ja/my zvladnem dva?
Neboj zvládneš dva levou zadní, já si třeba neumím představit mít jen jedno miminko, to musí být hrozná nuda
![]()
A to šoufl, to u dvojčat bývá větší než u jednoho
ale neboj, ono to někdy přejde, mě celodenní blitíčko přešlo teda až v 5tém měsíci
![]()
a únava byla celé těhu, ale já byla spešl případ
doufám, že to tu nikoho nečeká
![]()
Tak já taky blila 4 měsíce v kuse jak jsem cokoliv ucítila nebo prostě jen tak. A taky si nedovedu představit mít jen jedno mimčo
Kluci jsou strašně hodníjen leží koukají a smějí se, ozvou se jen když je hlad a jak se nají, tak jsou zase milionový. Jinak já jsem si v těhu vyzkoušela snad vše. otoky nohou, pálení žáhy zánět ledvin, šílená únava, ke konci bolest při chození (prý už dost tlačili), špatná štítná žláza a ktomu 25 kg nahoře
Ale nechci tě tím strašit, každá to máme úplně jinak. A těch 25 kg už mám dole a ještě 2 kg jsem v minusu než před těhu
Takže jsem max. spokojená ktomu krásné, zdravé 3 děti milujícího muže
no co si víc přát
A věř mi, můžu porovnat, dvojčátka jsou mnohem lepší než jeden ![]()
Bjetuschka-gratuluji ![]()
měli by ti to oznámit už teď…na začátku se dá vaječnost rozpoznat nejlépe..
jinak taky děkuji všem za gratulace
už jsme doma a hledáme k sobě cestičku. Zatím nám jde vše jak má, snad.. ![]()
AHOJ HOLKY NO MYSLÍM SI ŽE NA STO PRDO TO JE DVOUVAJEČNÝ TEHOTENSTVÍ JA TO MĚLA TO SAMÍ I TA FOTKA TOMU ODPOVÍDA JINAK MI ŘEKLI POHLAVÍ UŽ VE 13 TÝDNU A NESPLETLI SE
![]()
@edit85 píše:
Bjetuschka-gratuluji
měli by ti to oznámit už teď…na začátku se dá vaječnost rozpoznat nejlépe..
jinak taky děkuji všem za gratulaceuž jsme doma a hledáme k sobě cestičku. Zatím nám jde vše jak má, snad..
Ahoj holky! Tak jsem včera byla na kontrole kvůli tomu špinění a dopadlo to dobře! Obě miminka měří 1,8 cm (přesně jedno 1,80 a druhý 1,83
) a už se tam vrtěli a hýbali ručičkama a nožičkama
A krásně jim tloukla srdíčka
Tak jsem šťastná!
@bjetuschka píše:
Ahoj holky! Tak jsem včera byla na kontrole kvůli tomu špinění a dopadlo to dobře! Obě miminka měří 1,8 cm (přesně jedno 1,80 a druhý 1,83) a už se tam vrtěli a hýbali ručičkama a nožičkama
A krásně jim tloukla srdíčka
Tak jsem šťastná!
moc gratuluju k úspěšné kontrole.
![]()
to je úžasné, a nemáš pro nás nějaký obrázek z UTZ???
@MINKA22 píše:
DLOUHO TADY NIKDO NEKOUKL SNAD NEMATE FOFRY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak já určitě ne
![]()
VERU KOLIK JE DĚTEM KOUKAM ŽE BYLI TAKY NAROZENÍ S PODOBNOU VAHOU JAKO MY