Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
22.1.13 13:11
@MINKA22 píše:
JA JEN PRO POROVNÁNÍ AT VÍM MY BYLI TAKY PRTATA 2KG A TED MAJÍ 8 MĚSÍCŮ A MÁME NĚCO MÁLO PŘES 7KILO STRAŠNĚ POMALU NABÍRAJI NO NEJSOU TO ŽADNÍ OTESANCI JAK JE OBČAS U DOKTORA POLOŽÍM TŘEBA VEDLE MLADŠÍHO A VYŽRANEHO MIMI TAK JE SRANDA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to mi povídej, já si vždycky říkám, to jsou vyžrané miminka, co mají na 3měsících víc než my v 7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale já jsem ráda, že holky jsou malé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 13:13

MĚ SE TAKÉ TY MOJE LÍBÍ VÍCE TED PŘES SVATKY TU BYLA U NAS ZNAMÁ SE 4 MĚSIČNÍ HOLKOU ALE TA MĚLA TAK JAK NAŠÍ V 7 :mrgreen: :mrgreen: NO TLUSTOCH MALÉJ LÍNEJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
22.1.13 13:23
@MINKA22 píše:
MĚ SE TAKÉ TY MOJE LÍBÍ VÍCE TED PŘES SVATKY TU BYLA U NAS ZNAMÁ SE 4 MĚSIČNÍ HOLKOU ALE TA MĚLA TAK JAK NAŠÍ V 7 :mrgreen: :mrgreen: NO TLUSTOCH MALÉJ LÍNEJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no právě, ty tlouštíci jsou takový lenoši… my se od 15.listopadu otáčíme, ted už se tu kutálejí když potřebuju, pérujou na kolínkách ale dopředu ani píď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vždycky se jim to rozjede dozadu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 13:27

TO MI POVÍDEJ KLUK DĚLÁ TAKOVÉ MOSTY STOJÍ NA ZADNÍCH PRDEL VE VZDUCHU A OPIRA SE O RUCE A HLAVU. HOLKA NA TO JEŠTĚ TROŠKU PRDÍ ALE TOČÍ SE JA BLAZNI UŽ NEMÁM ŠANCI JE NĚKAM POLOŽIT, ALE JE TO SRANDA SNIMI KOUKAJÍ NA BEDNU JAK PŘIBITÍ ZA CHVÍLI PUJDOU SPINKAT.JAK JSTE NA TOM S JÍDLEM PAPAJÍ DOBŘE A KOLIK TOHO SNÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
22.1.13 13:34
@MINKA22 píše:
TO MI POVÍDEJ KLUK DĚLÁ TAKOVÉ MOSTY STOJÍ NA ZADNÍCH PRDEL VE VZDUCHU A OPIRA SE O RUCE A HLAVU. HOLKA NA TO JEŠTĚ TROŠKU PRDÍ ALE TOČÍ SE JA BLAZNI UŽ NEMÁM ŠANCI JE NĚKAM POLOŽIT, ALE JE TO SRANDA SNIMI KOUKAJÍ NA BEDNU JAK PŘIBITÍ ZA CHVÍLI PUJDOU SPINKAT.JAK JSTE NA TOM S JÍDLEM PAPAJÍ DOBŘE A KOLIK TOHO SNÍ

jj přesně, kam je položím, tam je nenajdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kolik jedí nevím, už je při kojení dlouho nevážím, ale mlíko mají tak 5-6× denně podle toho kdy ráno vstanou. Zeleninového příkrmu s masem mají celou velkou skleničku a přesnídávky taky… zatím se vyhýbám sušenkám a kaši na noc jsem taky ještě nedávala nebyla potřeba spějí 12hod v kuse většinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 14:23

TAK TO MÁŠ SUPER JA UŽ MLÉKO OMEZILA PŘES DEN JEN NA 3× NA NOC KAŠI ALE KLUK JE POTVORA BUDÍ SE MI I V NOCI NA MLÉKO. JA S PŘÍKRMY ZAČLA UŽ VE 4 MĚSICÍCH TED DAVAM UŽ I JOGURTY ALE BÍLI A DO TOHO NĚCO PŘIMICHAM ABY BYLI SLADKÝ NEBO BÍLOU AKTIVII SLADKOU, CHLEB S LUČINOU HOLKA BAŠTÍ ALE KLUK NECHCE KOUSAT Z HRUDEK HO NATAHUJE TAKŽE PŘESNIDAVKY ATD… ALE POMALIČKU ZAČNU DÁVAT VÍCE, JINAK DO RUKY ROHLIK NEBO CHLÉB VYMEČNĚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
22.1.13 14:43
@MINKA22 píše:
TAK TO MÁŠ SUPER JA UŽ MLÉKO OMEZILA PŘES DEN JEN NA 3× NA NOC KAŠI ALE KLUK JE POTVORA BUDÍ SE MI I V NOCI NA MLÉKO. JA S PŘÍKRMY ZAČLA UŽ VE 4 MĚSICÍCH TED DAVAM UŽ I JOGURTY ALE BÍLI A DO TOHO NĚCO PŘIMICHAM ABY BYLI SLADKÝ NEBO BÍLOU AKTIVII SLADKOU, CHLEB S LUČINOU HOLKA BAŠTÍ ALE KLUK NECHCE KOUSAT Z HRUDEK HO NATAHUJE TAKŽE PŘESNIDAVKY ATD… ALE POMALIČKU ZAČNU DÁVAT VÍCE, JINAK DO RUKY ROHLIK NEBO CHLÉB VYMEČNĚ

to je úžasné, že takhle pěkně papkají ;) však on se to naučí kousat ;)
já začala až na půl roce s tou zeleninou a i to se mi nechtělo a v 7měsíci přesnídávky… pomalu budu přidávat taky jogurt… no někdy se těším, až budou jíst to, co my :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
22.1.13 14:55

NO UŽ ABY TO BYLO A HLAVNĚ JEDLI SAMI TO KRMENÍ MI LEZE KRKEM :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12855
23.1.13 10:21

Ahoj holky! Koukám, že se máte dobře, to jsem ráda :-) Já jsem byla od pátku v nemocnici, pustili mě včera. Muchlovali jsme se totiž s přítelem a najednou ze mě teklo krve jak blázen. Udělal se mi tam hematom, ale už zmizel :-) Nicméně mám pořád ležet a ani mi to neva, jsem nějaká hotová :-) Do práce už se nevrátím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.1.13 10:35

MY JAK JSME ZJISTILY ŽE TAM JSOU DVA TAK ŽADNY MAZLENÍ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ANI TO NEŠLO :cert: CHLAP I JA JSME MĚLI STRACH A HLAVNĚ JA NA TO NEMĚLA ANI POMYŠLENÍ JA POŘÁD TRPĚLA BOLESTI BŘICHA OD ZAČÁTKU AŽ DO PORODU NO K POS… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12855
23.1.13 11:05

Ahaa, tak to u nás v pohodě, ani jsem neztratila chuť, ani mě to nebolelo, prostě pohoda; až na ten pátek. A teď už mám po prdeli, nesměj nastat žádný stahy dělohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
23.1.13 13:02

@bjetuschka - jejda, tak ať jsi okay.. My teda bez problémů až do 34tt. Kdy mě hospitalizovali, jinak pohodka.. @veru1234 - to je super, že už TI pérují, mi začli lozit až po 10 měsíci a NIki dřív, Gábi o 14 později. I s chozením, Niki už chodí skoro od Vánoc a Gábi zatím malý náznak, ale má trach.. S převalováním myslím, že kolem půl roku.. HOlky byly pozadu skoro ve všem, ale v mluvení jsou experti :D Už tvoří věty :)

Opatrujte se, maminky a mimuška :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
24.1.13 09:36
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
24.1.13 09:56