Dvojčátka Elsa a Anna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1093
9.9.17 18:59
@Maddlen píše:
Vzhledem k pohádce je to ujetá kombinace. Já jsem včera potkala rodinku, kde matka volala na dvojčata Šimone a Matouši. Fakt. :-) Upřímně, přijde mi to úsměvné.

A to bys nevěřila jak tohle dokáže zvednout naladu. Jednou jsem takhle při cestě do práce potkala matku s dvojčaty. Pani nejdřív nahanela Matouše a za chvíli začla nahánet i Šimona. Jecela na ne Simone a Matouši.. Byla jsem mrtvá smíchy.. To mi fakt zvedlo naladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.9.17 19:33

@Raspusha tady na emiminu byla maminka, co měla dvojčata takhle pojmenovaná. Už tady asi není, ale vím, že se neinspirovala ve filmu. Byli jako rodina věřící a děti pojmenovali po někom z této oblasti, už si to přesně nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.9.17 19:42

@Moise to je zajímavé že svatí nikoho nepohoršují(a přitom je to taky"pohádka")Adam-Eva, Šimon-Matouš, Petr-Pavel, Josef-Marie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.9.17 19:44

@axlpol proč by měli pohoršovat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.9.17 20:01

@Moise tak tady bylo několik negativních reakcí na jména z pohádky Frozen…ale jména svatých dvojic nikomu nevadí :nevim: přito jsou to jen kombinace jmen, žádné zkomoleniny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.9.17 20:04

@axlpol necítíš tam žádný rozdíl? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.9.17 20:07

Anna v pohodě, ale mohla dát Elišku a popř. říkat Elso, jde to ještě změnit v rodném listě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
9.9.17 20:08

@axlpol

Ja vím, ja vím - @Moise - řekla bych, že jména svatých dvojic nikdy nebyly tak populární, jako Frozen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.9.17 20:11

@Gituš a tvrdím to někde? :nevim:

@axlpol já tam vnímám rozdíl, když někdo pojmenuje dítě po někom, koho obdivuje, kdo je mu nějakým způsobem blízký, jako třeba Gott se inspiroval při výběru jména pro dceru zpěvačkou, kterou obdivoval, podobně ti věřící.. Ale pojmenovat po princeznách z kresleného filmu? :lol: To mi evokuuje onu Esmeraldu a Kassandru :mrgreen:
Ale každého volba, mě je to v podstatě úplně fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
9.9.17 20:21

@Moise To měl být vtip :lol: Reakce na to, jestli axlpol v tom cítí nějaký rozdíl, tak v tomhle vidím rozdíl já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.9.17 20:33

@Gituš aha, já si přešlápnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149510
9.9.17 20:37
@Moise píše:
@Gituš a tvrdím to někde? :nevim:@axlpol já tam vnímám rozdíl, když někdo pojmenuje dítě po někom, koho obdivuje, kdo je mu nějakým způsobem blízký, jako třeba Gott se inspiroval při výběru jména pro dceru zpěvačkou, kterou obdivoval, podobně ti věřící.. Ale pojmenovat po princeznách z kresleného filmu? :lol: To mi evokuuje onu Esmeraldu a Kassandru :mrgreen:
Ale každého volba, mě je to v podstatě úplně fuk :mrgreen:
Četla jsem že i ten Božský Karel, kdyby se mu povedl synek, tak by se inspiroval filmem. Chtěl Kristiána. Po kom, z jakého filmu, asi víme všechny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.9.17 20:57
@Moise píše:
@axlpol necítíš tam žádný rozdíl? :think: :nevim:

necítím…a víš proč? jsou to jména, žádné zkratky, zkomoleniny, výmysly…prostě jména jako kažá jiná. Není to Čuk a Geg nebo Pat a Mat, ale prostě(jména z kalendáře) Anka s Elsou/Elze. Tak jako Mařka s Josefem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
9.9.17 21:24

Jen ať na ni nevolají " Elzičko", nedávno naháněla paní po parku malou holčičku a volala na ni " Džesičko"… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.9.17 21:38

@axlpol tak já neříkám, že to nejsou jména, jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie