Dvojpostel pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
453
12.10.18 08:51

Klasicke calounene valendy jdou takhle prirazit k sobe. Mame doma a da se i vyspat uprostred. Zkuste si to v obchode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
12.10.18 09:26

Takhle by to šlo asi s válendami, nemají rám jako klasická postel, ale jsou za mě fuj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
12.10.18 09:34

Koupila bych jim teď manželskou (nevím na jak dlouho to tak plánujete) a časem si ji dala do ložnice a jim pak koupila novou - nebo pak tu manželskou prodala. Další možnost koupit pouze matrace (ty vysoké cca 25cm) a nechat jim je na zemi a až budou větší dokoupit postel.
Zadnou postel bez ohraničení jsem neviděla a ani bych ji nekupovala. Mam pocit ze by pak ujížděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samaji
12.10.18 09:38

@ElucaK
válendy teda taky úplně nepreferuji, ale i tak díky

• Citovat
  • Upravit
8558
12.10.18 09:41

My mame ty obyc levne z ikea (takovy ten dreveny ram), jsou super, ze jsou celkem nizke (pod posteli je cca 17cm mezera). Mezera mezi tema dvema postelama pri prirazeni je a celkem velka. Vzala jsem deku, slozila ji na delku a narvala do te mezery. Drzi to v pohode, spim tam s dcerama a casto spim ja na tom prostredku a nijak extra diskonfort nepocituju. Deka nepropadava, ani se nikam neposouva. Je to takova ta klasicka mekkoucka „plysova“. Drzi tam dobre.

Neni to odpoved, na vasi otazku, spis to pisu jen jako tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samaji
12.10.18 09:41

@Lioness34
to jsem uvažovala úplně nejdříve, ale pak mi to přišlo tak nějak divný :D , i když ve výsledku je to stejné jako dvě postele přiražené k sobě :)

• Citovat
  • Upravit
283
12.10.18 09:45

Ahoj, jestli bude v pokoji pro jednotlivce dost místa, tak bych klidně koupila užší manželskou. Stejně chtějí dost často přitulit, nebo přijde návštěva, puberťáci pak už zase větší postel chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.10.18 09:46

A co tu mezeru řešit něčím takovým .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samaji
12.10.18 10:21

@ivašot.
no vidíš, to jsem vůbec neznala, díky za tip, a díky vám všem holky, asi bude nejlepší fakt ta manželská buď s tím klínem, jak poslala ivašot a nebo máte někdo zkušenost s dvojmatrací úplně bez mezery? jak se na tom spí? díky

• Citovat
  • Upravit
453
12.10.18 11:03
@Bandii píše:
Takhle by to šlo asi s válendami, nemají rám jako klasická postel, ale jsou za mě fuj :oops:

My mame valendy, kde jsme si vybrali rost a matraci, ktera je volne polozena, a calouneni, jake se nam libilo. To mi neprijde takova hruza, jako ty vcelku nepohodlne za par kacek. Vybirali jsme to hlavne kvuli neustalym urazum o dreveny ram posteli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
12.10.18 20:06

@samaji Dvoumatrace bez mezery je strašná, jeden se v noci pohne a druhý to okamžitě cítí, takže ho to budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí