Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mě to teda přijde jako nesmysl i když je tojen můj názor. Pritelovy dcerky, už skoro desetileté, drbání na zádech taky mají rády a tohle mě teda nikdy nenapadlo řešit…
Náš syn taky miluje drbání na zádech a teda sexuální podtext bych v tom nehledala
Je mu 9 a když ho srovnám se spolužákama, tak je ještě hodně dětský. Ale chápu, že psychologové vymyslí různé kraviny ![]()
syna taky drbu na zádech, říká, že chce hladit aby to šimralo. Já taky miluju, když mě někdo drbe na zádech a žádný sexuální touhy to ve mě nevyvolává.
syn 5 let tak chce drbat a jak nedrbu nehtama tak si řekne že nehtama. nevidím na tom nic divného. není moc mazlivý tak to beru jako takový náš kontakt ![]()
Me to prijde jako normalni mazleni.Dneska se vsechno moc resi a prehani.
.. taky si myslím, že je to pěkná blbost, to nemá se sexualitou nic společného. Můj syn vyžadoval ještě v 16-17l šimrat na zádech a vískat ve vlasech, večer u telky, jeho sexualitu to určitě nijak neovlivnilo, je to prostě příjemné, já mám zase ráda, když mi kadeřnice myje vlasy a fouká, když jsem u rodičů, tak šimrám u telky i mamce záda, ta si to vyloženě užívá a miluje to, a to je jí přes 70l
, jste určitě v pohodě a dcerce bych to neodpírala.
@lampicka11 To je blbost. Když se jí to líbí, tak ji klidně podrbej.
Take drbu pred spanim. Ted v nervech ze skoly to jedinne zabira a usne hned.
chlap se taky rad nechava drbat na zadech…a sexualne aktivni teda moc neni ![]()
Díky… Si říkám s čím naší přišli…zase hovadina
.. Díky za názory
Ja to taky miluju. Drbani ve vlasech nebo po zadech. To ani neni drbani, spis takovy skrabkani
a sexualni podtex to rozhodne nema..spis vrnim jak starej kocour a vytuhla bych hned
jako fakt usilovne premejslim, jaky mam pritom pocity a nic sexualniho fakt ne ![]()
Jeste nad tim premyslim jako z toho psych hlediska. Neni to proste tim, ze lidi, kteri na sebe nechavaji radi sahat a jsou od prirody vic telesne kontaktni a pak nemaji problem s nejakym sexualnim stykem/doteky atp.? A pak logicky nemaji problem zacit driv? Mne prijde naopak horsi to potlacovat. Lepsi, kdyz bude mit zdravej sexualni zivot a je prece fuk jestli uz od 15, kdyz bude radne poucen o ochrane