Dvouletý dinosauří milovník - dárek

11.12.13 15:59

Dvouletý dinosauří milovník - dárek

Ahoj, mám doma dvouletého milovníka dinosaurů a už dlouho hledám ideální dárek pod stromeček a to pořádného dinosaura. Nesmí být ani vyloženě dětský, ani realisticky šíleně drsný.

ˇPůvodně jsem hledala dinosaura jako má Tom v Prasátku Peppě, ale nemůžu ho najít :( Mám totiž speciální podmínky a to funkčnost v jakékoli situaci, tzn. materiál jako v té Peppině :D Plast a velký. Bez baterek, chození, prostě bez blbostí. Ať se s ním může koupat i s ním mrsknout o zem.

Teď mě v rámci blížícího se děsu z Vánoc napadl ještě dinosaurus z Příběhu hraček, ale zase narážím jen na plyšáky a nebo na na baterie.

Prosím pomozte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
11.12.13 16:29

Ahoj, jsem mámou taky velkého milovníka dinosaurů. Ale jeho moc postavičky neberou, spíš má rád stavění kostry z takových překližkových dílků nebo teď k narozkám ho nadchla archeologická sada, něco jako toto akorát my kupovali levnější (je potřeba vlastní kladívko, to přiložené je k ničemu). Jen nevím, jak by to tvůj syn ve 2letech ocenil, mému jsou už 4roky :think: K Vánocům dostane znovu, ale jinou kostru.
Mladší syn teď dostal pěknou gumovou postavičku Rexe, zkusím jí najít na netu.
Vímn, že heldáš postavičku, takže vysekávání kostry nesplňuje podmínky, ale pro zajímavost vkládám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.12.13 16:50

V Dráčikovi mají docela dost těhle „postaviček“, i dost velkých. Naštěstí mám dceru, tak nás to snad mine, ale šla jsem několikrát kolem nich a mají i moc pěkné kousky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
11.12.13 17:13

Dinosauří zimní čepici, :D a rukavice s drápy :D šikovná háčkařa/ pletařka by to určitě dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.13 22:42

@zoubky našla bys mi prosím tu postavičku? A jak je velká?

nejlepší by byl ten z té Peppy, to mě štve, přece když udělám takovýhle seriál a přesně popíšu funkce toho dinosaura (ten díl je na youtube ještě bez překladu) tak ho i vyrábím, ne? A vyprdnu se na plyšáky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.13 22:44

Vysekávat kostru by bavilo mě :) Něco takového jsem dostala před pár lety pod stromek já a byla jsem nadšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
11.12.13 23:01

@Romanetka Mám pětiletou dceru procházející dinosauřím obdobím :lol:, hraje si na mláďata pteroadaktyla a staví si hnízda…loví a baští přesličky a kapradí :mrgreen: takže, že tě to mine není tak jisté. :lol: Nedávno dostala od švagrové růžovou sukýnku s Helou Kitty.. nechce ji nosit, protože se jí nelíbí ta kočička.. ale triko s dinosaury.. to je jiná :D
Dcerka si přeje k vánocům tohoto pterodaktyla .. mají myslím i jiné druhy..třeba http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale asi to nesplňuje podmínky..je to plyš..
Jaké funkce má ten dinosaur z Peppiny nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
11.12.13 23:05

Jestli to nemá chodit, ale být jen gumové.. tak takové myslím mají v každém hračkářství.. u nás je Bambule, tam je mají určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
11.12.13 23:11

Ještě mě napadlo odolné je lego- a v duplu mají taky dinosaury.. tady jsem jednoho našla na bazaru- tak přidám odkaz pro představu.. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
To mi nepříjde špatné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
11.12.13 23:16

@skoroprazacka No, manzel se castecne zivi kantorinou pedologie a geologie, a jeho vasni(i ve studiu)je paleontologie a archeologie.,takze u nas vysekavani koster bude pravidelny darek :P Postavicku jsem na netu nenasla, synovi ji kupovala teta v Praze.Tak ti ji zitra nafotim a zmerim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
12.12.13 16:12

@skoroprazacka Já mám doma dva milovníky dinosaurů… Od příbuzných dostali několik velkých plastových figurek, něco takového: http://www.darovanek.cz/…5cm-10druhy/
Mně se tedy víc líbí jiné figurky, ale myslím, že tyhle by mohli mít běžně v hračkářstvích :think:

Jé, @zoubky, tvého manžela bychom si potřebovali někdy vypůjčit :D Objíždíme občas lomy v okolí, ale hledat pořádně neumíme. Zatím nejlepší úlovek má starší syn - parádní kus trilobita :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
12.12.13 16:18

@luon :lol: No, ona je to takhle na poslech sranda, ale už jsme jeho sbíryk vystěhovaal do jeho práce :jazyk: Věčně není doma, mimo výuku v letní měsíce je v cuzině i na několik měsíců…takže na poslech super koníček a zaměstnání, ale v rodinném životě mazec 8) No, můžu se ho zeptat, kde se dá hledat - koukala jsem, že jsi z Prahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
12.12.13 16:22

@zoubky Aj, tak s paleontologem to, koukám, jednoduché není, to docela věřím. Já mám doma entomologa, naštěstí jezdí do terénu jen v rámci republiky a na rozšiřování sbírek nemá moc čas. Ale i tak občas zuřím, když zase někam mizí…
Za případné poptání u manžela předem moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
12.12.13 16:24

@skoroprazacka Tak jsem ti naší potvoru nafotila. Na fotce nevypadá tak hezky jako v reálu :| Výška čumáku od země je 24cm, délka těla odocasu k čumáku 46cm, a je to taková měkčí guma, takže se s ní dá i házet :D…jak vidíš na fotce, kluci jí mají jako pejska :) K Vánocům prý teta přidá kámoše stejného výrobce. Ale nevím, dza by tohle ocenil 2leťák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
6.4.15 14:12

Pro milovniky dinosauru v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie