Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky prosím Vás moc moc sháním nějaké hezké džíny roury s vyšším pasem?
Všude jsou uzoučké slimky s nízkým pasem a mám taky nějaké to kilko navíc a opravdu ty překypující špeky nejsou hezké! A ted když jsem byla jen tak na čumendu, nic jsem neobjevila
Kde najít a ještě za rozumnou cenu?
@Nicole-victoria píše:
Ahojky prosím Vás moc moc sháním nějaké hezké džíny roury s vyšším pasem?Všude jsou uzoučké slimky s nízkým pasem a mám taky nějaké to kilko navíc a opravdu ty překypující špeky nejsou hezké! A ted když jsem byla jen tak na čumendu, nic jsem neobjevila
Kde najít a ještě za rozumnou cenu?
viděla jsem u vietnamců
, ale to ty slyšet nechceš vid
Zkus Levisky curve straigt. Např. tyto: http://www. znackovyoutlet. cz/damske/damske-jeans-levis-5700-demi-curve-straight¨
Jsou dělané speciálně pro ženské křivky
.
Taky nesnáším když mi leze zadek z bokovek.
Potěším Tě, vyšší pas teď bude nově v módě, tak to chce nějakej obchod s módou. Tak kolem litra maximálně. Třeba tady na Asos. http://www.asos.com/…product.aspx?…
V CaA. tam mivaji s vyssim pasem. tam kupuju i ja. A to mam vel 44
Koupila jsem loni v Nextu za sedm stovek - s vyšším pasem, se třema knoflíkama. Ale jsou to bootcut.
Hej ja sm kupila pred nejakym tim mesicem v KIKu a super
maji vysoky pas..akorat uz je mam volnejsi-zhubla jsem cosik…ale nosim je porad, jsou pohodlne
…jinak podle fotecky nevypadas ze bys mela nejake kilo navic ![]()
Díky, díky za odpovědi, kukni na webovky a kouknu i do toho C&A přece jenom je pro mne lepší nejspíš kamenný obchod, tak uvidíme
@apocalypsa píše:
Hej ja sm kupila pred nejakym tim mesicem v KIKu a supermaji vysoky pas..akorat uz je mam volnejsi-zhubla jsem cosik…ale nosim je porad, jsou pohodlne
…jinak podle fotecky nevypadas ze bys mela nejake kilo navic
Děkuji za lichotku
,ale ano mám nějaké to kilečko navíc a hlavně, tyhle džíny s nízkým pasem mohou slušet fakt jen těm, co nemají ani gram tuku snad, takže i my co nejsme vyloženě tlusté, tak v tom vypadáme, jak kdybychom měly pneumatiku
@lucka_mac a byly tam i takové ty na ty knoflíčky místo zipu, ty bych právě moc chtěla
@Nicole-victoria Ne,jen na zip. Já jsem zase nechtěla knoflíčky. Kupovala jsem je někdy před Vánoci a stály asi 800.