Džíny s vyšším pasem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.3.13 18:14

Džíny s vyšším pasem

Ahojky prosím Vás moc moc sháním nějaké hezké džíny roury s vyšším pasem? :nevim: Všude jsou uzoučké slimky s nízkým pasem a mám taky nějaké to kilko navíc a opravdu ty překypující špeky nejsou hezké! A ted když jsem byla jen tak na čumendu, nic jsem neobjevila :( Kde najít a ještě za rozumnou cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
9.3.13 18:16
@Nicole-victoria píše:
Ahojky prosím Vás moc moc sháním nějaké hezké džíny roury s vyšším pasem? :nevim: Všude jsou uzoučké slimky s nízkým pasem a mám taky nějaké to kilko navíc a opravdu ty překypující špeky nejsou hezké! A ted když jsem byla jen tak na čumendu, nic jsem neobjevila :( Kde najít a ještě za rozumnou cenu?

viděla jsem u vietnamců :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, ale to ty slyšet nechceš vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.3.13 18:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 18:18

@tumpach ne to neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
9.3.13 18:19

Zkus Levisky curve straigt. Např. tyto: http://www. znackovyoutlet. cz/damske/damske-jeans-levis-5700-demi-curve-straight¨
Jsou dělané speciálně pro ženské křivky :mrgreen:.
Taky nesnáším když mi leze zadek z bokovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
9.3.13 18:20

Potěším Tě, vyšší pas teď bude nově v módě, tak to chce nějakej obchod s módou. Tak kolem litra maximálně. Třeba tady na Asos. http://www.asos.com/…product.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.3.13 18:23

V CaA. tam mivaji s vyssim pasem. tam kupuju i ja. A to mam vel 44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
9.3.13 18:26

Koupila jsem loni v Nextu za sedm stovek - s vyšším pasem, se třema knoflíkama. Ale jsou to bootcut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.3.13 18:36

Koupila jsem nedávno v Lindexu. A jsou super pohodlne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.3.13 18:40

Hej ja sm kupila pred nejakym tim mesicem v KIKu a super :palec: maji vysoky pas..akorat uz je mam volnejsi-zhubla jsem cosik…ale nosim je porad, jsou pohodlne ;)…jinak podle fotecky nevypadas ze bys mela nejake kilo navic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 18:41

@Leni78 tak to je super zpráva 8) a díky za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 18:43

Díky, díky za odpovědi, kukni na webovky a kouknu i do toho C&A přece jenom je pro mne lepší nejspíš kamenný obchod, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 18:49
@apocalypsa píše:
Hej ja sm kupila pred nejakym tim mesicem v KIKu a super :palec: maji vysoky pas..akorat uz je mam volnejsi-zhubla jsem cosik…ale nosim je porad, jsou pohodlne ;)…jinak podle fotecky nevypadas ze bys mela nejake kilo navic :palec:

Děkuji za lichotku :),ale ano mám nějaké to kilečko navíc a hlavně, tyhle džíny s nízkým pasem mohou slušet fakt jen těm, co nemají ani gram tuku snad, takže i my co nejsme vyloženě tlusté, tak v tom vypadáme, jak kdybychom měly pneumatiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 18:51

@lucka_mac a byly tam i takové ty na ty knoflíčky místo zipu, ty bych právě moc chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.3.13 19:27

@Nicole-victoria Ne,jen na zip. Já jsem zase nechtěla knoflíčky. Kupovala jsem je někdy před Vánoci a stály asi 800.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák