Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Drze se vetřu do diskuze…
@socina - jaký máš prosím tě ten stroj od Veronica? Já o něm totiž přemýšlím, jen nevím který…
Tak to jsem zvědavá co kdo napíše. Taky uvažuji, že si nějaký šičí stroj pořídím. Jsem taky začátečník, tak nechci zbytečně drahý, ale zase, abych na něm vůbec něco ušila ![]()
@Saman taky nechci zbytečně drahý, ale zase nechci krám za pár korun, který se mi hned rozbije.. Snad nám někdo poradí ![]()
@elizabeta92 Tak to hledáme přesně ten samý
Ale je jich tolik a já se v tom moc nevyznám, takže si nemůžu vybrat ![]()
@yweta : Veronica Optima 200, nejsem žádná velká švadlena, zašít, obšít, přišít
Kamarádka hodně šije, má ten o třídu lepší.
Podědila jsem šicí stroj Singer staršího data - nemám k němu vůbec žádné dokumenty nebo návod, nevím, co je to za typ, ale na boku je číslo 9210, snažila jsem se najít na internetu nějaký manuál, ale jako kdyby neexistoval, kdo poradí? Jsem v šití začátečnice a nerada bych stroj rozbila - manuál by se hodil… Díky!
Ahoj já nesiju ale máma jo a singer jsou dobré. Koupily jsme nějaký na ebay a je nadšená! Manuál jsme našli na netu jen teď nevím jestli nebyl anglicky ![]()
Nemáte tu někdo šlapací šicí stroj singer? Nemohli byste sem dát video, jak navléci spodní nit? Děkuji moc.
@Margherita.bianca píše:
Nemáte tu někdo šlapací šicí stroj singer? Nemohli byste sem dát video, jak navléci spodní nit? Děkuji moc.
Máte některá šicí stroj Singer 7422?? Nebo jestli mi doporučíte nějaký jiný. Jsem uplný začátečník, ale chci si pořídit už lepší šicí stroj, ať pak nemusim kupovat zase jiný.. Děkujii