Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj planuju navstevu Anglie a zajimalo by me zda nevite kde se tam da nakoupit pouzite obleceni pro deti. Vzala bych to asi jako dovolenou a rada bych si tam nakoupila pro pracka obleceni dopredu. Nebyli jste tam nekdy? Chtela bych se podivat do Londyna takze asi tam:-) Diky
Až zjistíš o kolik jsou tam levnější i nové věci, tak se ti do sekáče ani chtít nebude ![]()
@ohýnek píše:
Až zjistíš o kolik jsou tam levnější i nové věci, tak se ti do sekáče ani chtít nebude
Ty jsi tam uz nekdy byla nakupovat? Myslim v Londyne? Vubec nevim jestli to tam funguje taky v obchodakach jako u nas nebo jou to male kramky?
Ja tady bydlim a jed do Westfield shop. centra, v East London, je to rok stary a snad nejvetsi nakupni centrum v Evrope nebo tak neco, tam si zanakupujes
![]()
@zdenik1988 já přímo ne, nechávala jsem si věci vozit od kamarádů
nejvíc mě nakrklo že jsem si tady koupila kabelku, kterou jsem očumovala dva měsíce, za 2500 a kamarádka si tu samou dovezla o polovinu levnější
jinak když tam nikdo nejezdil, tak jsem objednávala přes net, i s poštovným mě to vyšlo levněji než tady.
Mas to vsechno pohromade a nemusis obihat kramy na Oxford street apod.
Jako chces hodne levne, nebo nove, pouzite, znackove? V londyne je vsechmo, ale je dost velky takze pochybuju ze obehnes cely
pokud bys chtela takovy levny kram, tak Primark, tam maji vse i na dospele, levne.
@Mistee píše:
Ja tady bydlim a jed do Westfield shop. centra, v East London, je to rok stary a snad nejvetsi nakupni centrum v Evrope nebo tak neco, tam si zanakupujes![]()
Tam maji normalne nove veci? Kouknu na to a hned naplanuju nejakou dovcu:-) Dekuju
Novy, ale vsechno pohrodmade, takze asi 300 kramu pod jednou strechou, obleceni-od levnyho Primarku, HaM, az po Calvima Kleina apod.,kosmetika, detsky, restaurace, kina, hotel..obrovsky, to je na vylet na celej vikend ![]()
@Mistee píše:
Novy, ale vsechno pohrodmade, takze asi 300 kramu pod jednou strechou, obleceni-od levnyho Primarku, HaM, az po Calvima Kleina apod.,kosmetika, detsky, restaurace, kina, hotel..obrovsky, to je na vylet na celej vikend
Je skoro ti zavidim ze to mas tak na dosah ruky… myslim, ze tam je to asi opravdu o dost levnejsi nez tady ne?:-)
Angličani použité nekupují..to posílají do východní Evropy do sekáčů
Až se porozhlídneš po tamních cenách, budeš rázem vědět proč. Primark je levný, ale nepřišel mi bůhvíjak kvalitní a ani oblečení se mi tam moc nelíbilo. Levňoučké a i kvalitní je George (v obchodu s potravinami ASDA), Sainsbury má oblečení TU (moje nejoblíbenější).. jsou to obchoďáky - stejně jako u nás Tesco má třeba Cherokee, jestli chápeš jak to myslím. Jinak vysloveně obelčení obchod s levným je Matalan (jukni na www.matalan.co.uk , ale nemají na netu komplet sortiment ), Next už patří k o něco dražším, ale vyjde o 1/3 levněji než v ČR, to samé Mothercare.. ( www.next.co.uk , www.mothercare.co.uk ).
@zdenik1988 mrkni na wesfield.com/stratfordcity.Ono je to asi 15 min. autobusem od nas, je dobry, ze uz nemusis litat v centru po kramcich a tady mas fakt vsechno v jednom
Klidne az budes planovat, tak dej vedet a ja ti pisnu jak se tam nejlip dostat apod.No jo, levnejsi jo, hlavne ten vyber je milionkrat vetsi nez u nas
Jenze jsem ted tehotna a budeme se asi vracet do Cech
![]()
Já myslim, ze v Primarku budeš spokojena. Příte dovezl male body s krátkým rukávem 3ks za dve padesat atd. Jen jsem zvedava na tu kvalitu.
@lekarnicka28 píše:
Angličani použité nekupují..to posílají do východní Evropy do sekáčůAž se porozhlídneš po tamních cenách, budeš rázem vědět proč. Primark je levný, ale nepřišel mi bůhvíjak kvalitní a ani oblečení se mi tam moc nelíbilo. Levňoučké a i kvalitní je George (v obchodu s potravinami ASDA), Sainsbury má oblečení TU (moje nejoblíbenější).. jsou to obchoďáky - stejně jako u nás Tesco má třeba Cherokee, jestli chápeš jak to myslím. Jinak vysloveně obelčení obchod s levným je Matalan (jukni na www.matalan.co.uk , ale nemají na netu komplet sortiment ), Next už patří k o něco dražším, ale vyjde o 1/3 levněji než v ČR, to samé Mothercare.. ( www.next.co.uk , www.mothercare.co.uk ).
Dekuju… a je treba nejaky eshop kde si jde neco objednat i k nam do cech?
@zdenik1988 myslim,ze tesco.com posila do Cech. Tam maji taky plno veci na deti