Nákupy v Anglii

401
1.3.13 12:28

Nakupy v Anglii

Ahoj planuju navstevu Anglie a zajimalo by me zda nevite kde se tam da nakoupit pouzite obleceni pro deti. Vzala bych to asi jako dovolenou a rada bych si tam nakoupila pro pracka obleceni dopredu. Nebyli jste tam nekdy? Chtela bych se podivat do Londyna takze asi tam:-) Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
1.3.13 12:30

Až zjistíš o kolik jsou tam levnější i nové věci, tak se ti do sekáče ani chtít nebude :-D

• Citovat
  • Upravit
401
1.3.13 12:32
Ty jsi tam uz nekdy byla nakupovat? Myslim v Londyne? Vubec nevim jestli to tam funguje taky v obchodakach jako u nas nebo jou to male kramky?
@ohýnek píše:
Až zjistíš o kolik jsou tam levnější i nové věci, tak se ti do sekáče ani chtít nebude :-D

Ty jsi tam uz nekdy byla nakupovat? Myslim v Londyne? Vubec nevim jestli to tam funguje taky v obchodakach jako u nas nebo jou to male kramky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.3.13 12:36

Ja tady bydlim a jed do Westfield shop. centra, v East London, je to rok stary a snad nejvetsi nakupni centrum v Evrope nebo tak neco, tam si zanakupujes :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
1.3.13 12:36

@zdenik1988 já přímo ne, nechávala jsem si věci vozit od kamarádů :-) nejvíc mě nakrklo že jsem si tady koupila kabelku, kterou jsem očumovala dva měsíce, za 2500 a kamarádka si tu samou dovezla o polovinu levnější :-) jinak když tam nikdo nejezdil, tak jsem objednávala přes net, i s poštovným mě to vyšlo levněji než tady.

• Citovat
  • Upravit
437
1.3.13 12:37

Mas to vsechno pohromade a nemusis obihat kramy na Oxford street apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36222
1.3.13 12:38

Jako chces hodne levne, nebo nove, pouzite, znackove? V londyne je vsechmo, ale je dost velky takze pochybuju ze obehnes cely :-) pokud bys chtela takovy levny kram, tak Primark, tam maji vse i na dospele, levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.3.13 12:40
@Mistee píše:
Ja tady bydlim a jed do Westfield shop. centra, v East London, je to rok stary a snad nejvetsi nakupni centrum v Evrope nebo tak neco, tam si zanakupujes :dance: :)

Tam maji normalne nove veci? Kouknu na to a hned naplanuju nejakou dovcu:-) Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.3.13 12:46

Novy, ale vsechno pohrodmade, takze asi 300 kramu pod jednou strechou, obleceni-od levnyho Primarku, HaM, az po Calvima Kleina apod.,kosmetika, detsky, restaurace, kina, hotel..obrovsky, to je na vylet na celej vikend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.3.13 12:50
@Mistee píše:
Novy, ale vsechno pohrodmade, takze asi 300 kramu pod jednou strechou, obleceni-od levnyho Primarku, HaM, az po Calvima Kleina apod.,kosmetika, detsky, restaurace, kina, hotel..obrovsky, to je na vylet na celej vikend :lol:

Je skoro ti zavidim ze to mas tak na dosah ruky… myslim, ze tam je to asi opravdu o dost levnejsi nez tady ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
1.3.13 12:55

Angličani použité nekupují..to posílají do východní Evropy do sekáčů :lol: Až se porozhlídneš po tamních cenách, budeš rázem vědět proč. Primark je levný, ale nepřišel mi bůhvíjak kvalitní a ani oblečení se mi tam moc nelíbilo. Levňoučké a i kvalitní je George (v obchodu s potravinami ASDA), Sainsbury má oblečení TU (moje nejoblíbenější).. jsou to obchoďáky - stejně jako u nás Tesco má třeba Cherokee, jestli chápeš jak to myslím. Jinak vysloveně obelčení obchod s levným je Matalan (jukni na www.matalan.co.uk , ale nemají na netu komplet sortiment ), Next už patří k o něco dražším, ale vyjde o 1/3 levněji než v ČR, to samé Mothercare.. ( www.next.co.uk , www.mothercare.co.uk ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.3.13 12:57

@zdenik1988 mrkni na wesfield.com/stratfordcity.Ono je to asi 15 min. autobusem od nas, je dobry, ze uz nemusis litat v centru po kramcich a tady mas fakt vsechno v jednom :D Klidne az budes planovat, tak dej vedet a ja ti pisnu jak se tam nejlip dostat apod.No jo, levnejsi jo, hlavne ten vyber je milionkrat vetsi nez u nas :( Jenze jsem ted tehotna a budeme se asi vracet do Cech :,( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.3.13 12:58

Já myslim, ze v Primarku budeš spokojena. Příte dovezl male body s krátkým rukávem 3ks za dve padesat atd. Jen jsem zvedava na tu kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.3.13 13:01
@lekarnicka28 píše:
Angličani použité nekupují..to posílají do východní Evropy do sekáčů :lol: Až se porozhlídneš po tamních cenách, budeš rázem vědět proč. Primark je levný, ale nepřišel mi bůhvíjak kvalitní a ani oblečení se mi tam moc nelíbilo. Levňoučké a i kvalitní je George (v obchodu s potravinami ASDA), Sainsbury má oblečení TU (moje nejoblíbenější).. jsou to obchoďáky - stejně jako u nás Tesco má třeba Cherokee, jestli chápeš jak to myslím. Jinak vysloveně obelčení obchod s levným je Matalan (jukni na www.matalan.co.uk , ale nemají na netu komplet sortiment ), Next už patří k o něco dražším, ale vyjde o 1/3 levněji než v ČR, to samé Mothercare.. ( www.next.co.uk , www.mothercare.co.uk ).

Dekuju… a je treba nejaky eshop kde si jde neco objednat i k nam do cech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.3.13 13:04

@zdenik1988 myslim,ze tesco.com posila do Cech. Tam maji taky plno veci na deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie