Reklamace u Vietnamců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35438
28.2.13 14:20

@CokeLady i pro vietnamské obchodníky platí stejná pravidla, jako pro ostatní. Ale nebyla bych si jista, jestli bys s nějakou reklamaci uspěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.2.13 14:21

Záruka je normoš dvouletá, hlavně schovat paragon a nedat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
28.2.13 14:22

Zákony platí a můžeš postrasit coikou, ale většinou nerozumí nebo ti řeknou, že to není jejich z ozi nebo že je to tvá chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
28.2.13 14:22

Je na to dva roky, chodím vracet boty :-D teda chodila, přestalo mě to bavit a kupuji si raději ty co vydrží. Ale jen tak lehce se nedaj, musíš si to prostě vyřvat :-)

• Citovat
  • Upravit
2282
28.2.13 14:23

Pravidla by mela byt pro vsechny obchodniky stejna, ale pochybuju ze trhovci budou dodrzovat reklamacni proces :nevim:
Spis zkus usmlouvat cenu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376

TJinak já mám kabelky od větví pravidelně, vždy kolem 350 kč a kamarádky se mě ptají odkud je, že je krásná a nechcou věřit, že je vietnamska a nikdy se mi žádná nerozpadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Známý u nich normálně reklamoval aktovku a platí u nich stejná pravidla. Nechali si měsíc na opravu a pak mu ji opravenou vrátili. Jen si ohlídej účtenku s razítkem. Moc je nedávají. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
28.2.13 14:24

Záruka platí stejně, jen musíš mít lístek. A mám kabelku a batoh od větví, a drží už kolik let ;)

• Citovat
  • Upravit
35736
28.2.13 14:25

Tak jestli si ymslis ze levnejsi obchod typu newyorker a pod a vetve maji nejaky rozdilny sortiment, tak jsi na omylu. Reklamace je stejna jako jinde, jen predlozit doklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
28.2.13 14:27

Hlavně nedat se!

Já už se dvakrát zhádala s Vietnamkou…Poprvé mi nechtěla vyměnit teplákovou soupravu pro malou za větší (chtěla jsem č.68, na visačce bylo napsané že je to 68 a bylo to tam nastřelené, ne že by to někdo vyměnil-když jsme došla domů tak jsme zjistila že je to velikost 74,to bylo na štítcích) a tak dlouho jsme do ní hučela až mi to raději vyměnila (ikdyž tehda jsem neměla lístek a ukecala jsem ji páč jsem tam byla předchozí den v 5 odpoledne a vyreklamovat jsem to šla na druhý den ráno)…

Podruhé to byl masakr, měla jsme šaty na karneval pro malou, tentokrát jsem měla i lístek a doma jsem zjistila že je ji to tak akorát a karnevaly měly být až za měsíc…Šla jsme to vyměnit za větší velikost a problém byl tentokrát v tom, že jsme měla oddělanou tu cedulku na těch šatech :zed:.Opět jsme tam byla hned na druhý den reklamovat, a po 30minutách řvaní na celý obchod, že zavolám policajty nebo ČOI mi to vyměnili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
28.2.13 14:30
@pikola píše:
Tak jestli si ymslis ze levnejsi obchod typu newyorker a pod a vetve maji nejaky rozdilny sortiment, tak jsi na omylu. Reklamace je stejna jako jinde, jen predlozit doklad.

jj švagrové tchýně koupila její dceři sukýnku v takku, druhej rok koupila švagrová tu samou sukýnku u větví. Že je naprosto stejná zjistila až doma.Jen ta od větví byla o polovinu levnější než ta z takka :-)

• Citovat
  • Upravit
2193
28.2.13 14:31

Kabelku kupuji vždy v lednu a vydrží mi přesně rok dennodenního nošení:D Nereklamuju, raději si za 350 koupím novou. Za 500 bych nekupovala, určitě to usmlouváš na míň ;)
Reklamovala jsem u nich už dávno, vrátili mi tehdy peníze, ale za ty kyselé ksichty mi to nestojí… oni si moc dobře pamatují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35736
28.2.13 14:32

@miselka666 promin, ale ty jsi nereklamovala, ale chtela vymenu a tu jim nikdo nenakazuje, to je jejich dobra vule. To je trochu tvoje blbost a ne hned vyhrozovat policajtama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
28.2.13 14:37

Ja si tam koupila boty, byli jsme na prochazce a podrazka totalne znicena, tak jsem je sla reklamovat, pani mi rekla, ze je to opotrebenim, podotykam, ze tam maji zamestnane ceske prodavacky, tak jsem tak kricela po celem kramu, vyhrozovala coikou, pani se mi vysmala, ze pry to tady uz bylo, no nakonecjsem si teda mohla vybrat jine veci v hodnote tech bot. kazdopadne coika v nicem nepomuze, volala jsem tam a oni mi rekli, ze ma pravo za mitnout reklamaci a jestli s ni nesouhlasim, tak si muzu nechat udela posudek a dat je k soudu, takze me v podstate nekam poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.2.13 14:37

@miselka666 tohle nebyla reklamace, chtěla jsi výměnu a on inejspou povinni ti ji poskytnout… V tom prvním případě bych se asi taky hádala, jestli si to špatně označili oni sami, tam je to jejich chyba… ale že jsi podruhé vlastně koupila špatnou velikost, to je jen na dobré vůli obchodníka, jestli ti zboží vymění nebo ne :nevim:

Já jsem u Vietnamců reklamovala dvakrát, pokaždé boty. Vždycky jsem si koupila nějaké žabky k vodě a rozlepila se jim podrážka. Měla jsem od nich normálně doklad, přišla, zeptali se, jestli chci něco jiného nebo peníze a zase jsem šla :palec:
Batohů a kabelek od nich mám(e) doma několik a všechny drží už několik let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák