Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já byla v poledne v České Lípě a sehnala jsem vše
Kupovala jsem body, přesnídávky, UM a kaše.
Já si myslím, že tak horké to nebude, že by nic nebylo, protože když je akce někde, tak je všude..
Akce na nejrůznější dětské zboží(jídlo, plenky, mléko, kaše) momentálně je i v Albertu a Intersparu.
Já jsem zase vyslala do Intersparu pro přesnídávky Sunárek, jsou stoprocentně ovocné(klasická přesnídávková sklenička), bez jakýchkoliv cukrů a škrobů, za necelých 11 Kč, normální cena je kolem dvacky, v běžné akci kupuju za 15 Kč.
Tak taky doufám, že to tam bude a nebude to hned pryč, platí to první den.
Hypernovu u nás nemáme, takže se stavem zásob nevím.
V Albertu vychází levně jídlo od Hami, 6 plus 2 zdarma, pri koupi 6 Ks 25Kč/ks - ty větší skleničky od 6 měsíců..Je to tak 2 týdny a ta samá akce byla v Intersparu.
@Jana206 Aha, my zas nemame Spar..
Jo, ted maji v hypaci Hamanka presnidavky - ale ty jsou prislazovane, tak ty neberu… A Hami maji maso-zeleninu a to ja si zas radeji uvarim…
A vubec, ktery z ovocnych prikrmu je nejlevnejsi a zaroven nejkvalitnejsi??? Abych kupovala za 40 Kč Hipp Bio, na to fakt nemam,..
Ahojky, co vim, tak klasicka Hypernova uz snad neni, ale je to Albert a slevy na pampersky uz tam meli v sobotu, jsme je kupovali skoro o stovku levnejsi
a pred 14ti dny jsme ty stejny pampersky kupovali v akci v intersparu
mame ted doma asi 7 baliku
jsem za ty akce rada ![]()
(Společnost Ahold, která do roku 2009 v Česku provozovala prodejny Hypernova a Albert, sjednotila názvy těchto dvou typů prodejen. Všechny prodejny Hypernova byly v roce 2009 přejmenovány na Albert Hypermarket. )..takze tam kde mate Albert Hypermarket tak je to vlastne to samy ![]()
Příspěvek upraven 27.02.13 v 15:45
Já byla dneska taky a koukala jsem hlavně po tom oblečení-ale moc mě to nenedchlo, přišlo mi, že třeba ty trička byly blbě ušité(široké a krátké)
@chatwenna píše:
@Jana206 Aha, my zas nemame Spar..Jo, ted maji v hypaci Hamanka presnidavky - ale ty jsou prislazovane, tak ty neberu… A Hami maji maso-zeleninu a to ja si zas radeji uvarim…
A vubec, ktery z ovocnych prikrmu je nejlevnejsi a zaroven nejkvalitnejsi??? Abych kupovala za 40 Kč Hipp Bio, na to fakt nemam,..
I Hamánek dělá bez cukru, bývá k nalezení v koutku pro diabetiky a je opravdu nesladký anebo dělají i 100% ovoce happyfruit. Bývá kolem dvacky.
Dneska jsem tam koupila malé kožené sandálky na léto, nějaký plínky na noc a jedno tričko s Minnie (i za těch 150Kč se mi to zdá drahé, když to hned někde zašpiní, nebo to pokydá jídlem.
Jinak měli v 10ráno celkem ještě v olypii brno všechno, ale ženských tam bylo teda nehorázně (ale na next to ještě nemá
)
@hofka Aha, to jsem netusila… Ja myslela, ze kdyz je dia, tak tam jsou umele sladila, ne ze neni prislazovany nicim…
@chatwenna píše:
@Hanka79 jasneee, sila zvyku - Albert Hypermarket je moc dlouhe
To bylo spis pro ty co jsou smutny, ze nemaji Hypernovu ale jen Albert ![]()
Jinak ja kupovala detska bodycka hodne na tehle strance, ceny krasny a obleceni kvalitni ![]()
@Hanka79 píše:
To bylo spis pro ty co jsou smutny, ze nemaji Hypernovu ale jen Albert![]()
Jinak ja kupovala detska bodycka hodne na tehle strance, ceny krasny a obleceni kvalitni
http://www.detsky-obleceni.cz/katalog.php?…
Tak značku Frog nemám problém koupit u vietnamců v našem městě:-))
@hofka píše:
Tak značku Frog nemám problém koupit u vietnamců v našem městě:-))
Na znacky jsme ani nekoukala, pro me je rozhodujici cena…kazdy nema na to kupovat bodycka (co ma mimco na par tydnu ) za 160,–/ks
a nez jsme se prestehovali, tak v nasem meste ani moc obchodu s detskym textilem nebylo, takze jsem si tenhle obchod oblibila… ![]()
Ahoj kocky, jen jsem chtela upozornit na to, ze ode dneska plati v Hypernove akce na baby a detske veci.
Nenasla jsem podobne tema, tak zakladam. Ja uz vyslala byvaleho ven (jsem nemocna) se dvema tisici. Maji pampersky, umele mlika, kase, presnidavky, kosmetiku, cajiky, lahve, dudliky, licencovane body atd…
Nevite, jak to vypada s dostupnosti zbozi? Byli jste dneska nekdo? Meli vsechno? Jsem zvedava, co prinese…