Baby akce v Hypernově

chatwenna
27.2.13 15:24

BABYakce v Hypernove

Ahoj kocky, jen jsem chtela upozornit na to, ze ode dneska plati v Hypernove akce na baby a detske veci. :) Nenasla jsem podobne tema, tak zakladam. Ja uz vyslala byvaleho ven (jsem nemocna) se dvema tisici. Maji pampersky, umele mlika, kase, presnidavky, kosmetiku, cajiky, lahve, dudliky, licencovane body atd… :) Nevite, jak to vypada s dostupnosti zbozi? Byli jste dneska nekdo? Meli vsechno? Jsem zvedava, co prinese… :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2051
27.2.13 15:29

Já byla v poledne v České Lípě a sehnala jsem vše :) Kupovala jsem body, přesnídávky, UM a kaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
27.2.13 15:30

Já si myslím, že tak horké to nebude, že by nic nebylo, protože když je akce někde, tak je všude..
Akce na nejrůznější dětské zboží(jídlo, plenky, mléko, kaše) momentálně je i v Albertu a Intersparu.
Já jsem zase vyslala do Intersparu pro přesnídávky Sunárek, jsou stoprocentně ovocné(klasická přesnídávková sklenička), bez jakýchkoliv cukrů a škrobů, za necelých 11 Kč, normální cena je kolem dvacky, v běžné akci kupuju za 15 Kč.
Tak taky doufám, že to tam bude a nebude to hned pryč, platí to první den.

Hypernovu u nás nemáme, takže se stavem zásob nevím.
V Albertu vychází levně jídlo od Hami, 6 plus 2 zdarma, pri koupi 6 Ks 25Kč/ks - ty větší skleničky od 6 měsíců..Je to tak 2 týdny a ta samá akce byla v Intersparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.2.13 15:33

@Jana206 Aha, my zas nemame Spar.. :))) Jo, ted maji v hypaci Hamanka presnidavky - ale ty jsou prislazovane, tak ty neberu… A Hami maji maso-zeleninu a to ja si zas radeji uvarim… :) A vubec, ktery z ovocnych prikrmu je nejlevnejsi a zaroven nejkvalitnejsi??? Abych kupovala za 40 Kč Hipp Bio, na to fakt nemam,..

• Citovat
  • Upravit
18259
27.2.13 15:41

Ahojky, co vim, tak klasicka Hypernova uz snad neni, ale je to Albert a slevy na pampersky uz tam meli v sobotu, jsme je kupovali skoro o stovku levnejsi :)a pred 14ti dny jsme ty stejny pampersky kupovali v akci v intersparu :)mame ted doma asi 7 baliku :mrgreen: :mrgreen: jsem za ty akce rada ;-)

(Společnost Ahold, která do roku 2009 v Česku provozovala prodejny Hypernova a Albert, sjednotila názvy těchto dvou typů prodejen. Všechny prodejny Hypernova byly v roce 2009 přejmenovány na Albert Hypermarket. )..takze tam kde mate Albert Hypermarket tak je to vlastne to samy :)

Příspěvek upraven 27.02.13 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
27.2.13 15:43

Já byla dneska taky a koukala jsem hlavně po tom oblečení-ale moc mě to nenedchlo, přišlo mi, že třeba ty trička byly blbě ušité(široké a krátké)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.2.13 15:45

@atenai A detske bodycka, nevis? :)

• Citovat
  • Upravit
15074
@chatwenna píše:
@Jana206 Aha, my zas nemame Spar.. :))) Jo, ted maji v hypaci Hamanka presnidavky - ale ty jsou prislazovane, tak ty neberu… A Hami maji maso-zeleninu a to ja si zas radeji uvarim… :) A vubec, ktery z ovocnych prikrmu je nejlevnejsi a zaroven nejkvalitnejsi??? Abych kupovala za 40 Kč Hipp Bio, na to fakt nemam,..

I Hamánek dělá bez cukru, bývá k nalezení v koutku pro diabetiky a je opravdu nesladký anebo dělají i 100% ovoce happyfruit. Bývá kolem dvacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

@Hanka79 jasneee, sila zvyku - Albert Hypermarket je moc dlouhe :)

• Citovat
  • Upravit
197
27.2.13 15:46

Dneska jsem tam koupila malé kožené sandálky na léto, nějaký plínky na noc a jedno tričko s Minnie (i za těch 150Kč se mi to zdá drahé, když to hned někde zašpiní, nebo to pokydá jídlem. :jazyk: Jinak měli v 10ráno celkem ještě v olypii brno všechno, ale ženských tam bylo teda nehorázně (ale na next to ještě nemá :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.2.13 15:46

@hofka Aha, to jsem netusila… Ja myslela, ze kdyz je dia, tak tam jsou umele sladila, ne ze neni prislazovany nicim…

• Citovat
  • Upravit
714
27.2.13 15:47

@chatwenna
Ty měli, s krátkým rukávkem a ty vypadaly dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.2.13 15:48
@chatwenna píše:
@Hanka79 jasneee, sila zvyku - Albert Hypermarket je moc dlouhe :)

To bylo spis pro ty co jsou smutny, ze nemaji Hypernovu ale jen Albert :)

Jinak ja kupovala detska bodycka hodne na tehle strance, ceny krasny a obleceni kvalitni :palec:

http://www.detsky-obleceni.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.2.13 16:03
@Hanka79 píše:
To bylo spis pro ty co jsou smutny, ze nemaji Hypernovu ale jen Albert :)

Jinak ja kupovala detska bodycka hodne na tehle strance, ceny krasny a obleceni kvalitni :palec:

http://www.detsky-obleceni.cz/katalog.php?…

Tak značku Frog nemám problém koupit u vietnamců v našem městě:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.2.13 16:21
@hofka píše:
Tak značku Frog nemám problém koupit u vietnamců v našem městě:-))

Na znacky jsme ani nekoukala, pro me je rozhodujici cena…kazdy nema na to kupovat bodycka (co ma mimco na par tydnu ) za 160,–/ks ;) a nez jsme se prestehovali, tak v nasem meste ani moc obchodu s detskym textilem nebylo, takze jsem si tenhle obchod oblibila… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák