Kamenný obchod - Polsko

251
28.2.13 14:32

Kamenný obchod - Polsko

Ahoj nemáte někdo náhodou zkušenost s nákupy pro malé prcky přes kamnenné obchody v Polsku? Všude čtu, že v Polsku je snad vše levnější než u nás, ale nevím kdy se tam dostanu, tak by bylo fajn nakupovat přes nějakou internetovou stránku. Nevíte někdo o nějaké? Děkuji, moc bych byla vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
28.2.13 14:38

@F1ona kamenné obchody u hranic jsou docela drahé, to u nás se dá koupit levněji. Ale když se zajede dál, tak už ta cena je jiná, ale zase projedeš benzín a o webu žádném nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.2.13 14:47

Ahoj, já jsem si hodně věcí na mimčo nakoupila v Polském Těšíně v obchodu Mojamamatukupuje - http://mojamamatukupuje.pl/ Zjistila jsem totiž že 90% věcí, které se prodávají u nás v obchodech pro mimi jsou dovezené z Polska, takže sem šla kupovat přímo tam. Ale je pravda, že jsem pak nesrovnávala položku po položce jestli to vyšlo levněji než u nás, to bych se asi zbláznila, ptž jsem tam toho nakoupila fakt hodně.
Ale taky záleží jak daleko od hranic bydlíš, abys pak nedala to co ušetříš do benzinu. My to máme kousek, navíc v Českém Těšíne bydlí tchýně, takže když tam jedem to většinou beremm při jednom. Jezdíme tam nakupovat jak benzín, tak potraviny - ty jsou levnější než u nás. Větší nákupy pak do Bialsko Biala - Auchan (potraviny), obchodní centrum Sfera (vše ostatní). Zatím jsme nakoupili vždy levněji než u nás, třeba v CA, HM atd. vidíš přímo na visačce kolik by si dala v CZK, zatím vždy vyšlo levněji než u nás. Loni jsem si třeba v polském CCC koupila kozačky o 800,– levněji než bych dala v českém CCC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.2.13 17:41

@Monca G Děkuji za typ. A kupuješ za naše kačky nebo za ty polské? Co výjde lépe? Nebo tam platíš kartou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
28.2.13 17:45

Když platíš kartou, dycky to vyjde nejlíp, bere se střed :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.2.13 18:59

Vzdycky kartou - jak uz psala Januliiik vyjde te to lip nez menit z ceskych kacek polske zlote. To by te vyslo draz. A navic nemusis resit kolik penez si mas vymenit a co pak delat treba se zbytkem zlotych, ktere neutratis, hlavne kdyz ti zbyde par grosu :) Tak proste zaplatis co si vyberes a je to. Tak preji uspesne nakupy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
1.2.16 09:43

Lidi nemáte někdo leták z real.pl?
Na webu realu se mi už delší dobu nezobrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák