E-obchod e-detskysvet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
259
12.8.06 16:59

E-obchod e-detskysvet

Prave se chystam objednat si miliardu veci pres www.e-detskysvet.cz - protoze jsou nejlevnejsi a maji super nabidku. Nemate s nimi nekdo zkusenost?

Predem moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
12.8.06 17:04

Máme zkušenost a to jednu z nejlepších při objednávání přes net. Zboží dodali dokonce dříve než slíbili a vše bez problému. S reklamací přes ně zkušenost nemám.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
12.8.06 17:13

Sendy diky tak snad vse klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.8.06 17:18

Ahojky,

já u nich nakoupila celou výbavičku a opravdu jsou velmi spolehlivý a zboží přišlo i dříve. Takže já doporučuji a jsem velmi spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.8.06 17:33

Taky máme jen výbornou zkušenost - kupovala jsem dva kočárky, dvě autosedačky, jídelní židličku a nějaký drobnosti a dodáno všechno rychle a bezproblémově. Jen jednou neměli přesně tu barvu autosedačky, co jsem měla zaškrtnutou, ale hned mi volali a domluvili jsme se na jiné barvě.
Zatím jsme nic nereklamovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
12.8.06 18:00

Holky to jsem moc rada, ze slysim samou chvalu ani nevite jak - tak ja jdu na to objednani -MOC DIKY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
12.8.06 18:12

mám a dobrou. Kupovala jsem tam cyklosedačku, a jednání bylo rychlé a korektní, za dva dny jsem ji měla doma:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
13.8.06 08:03

Mám taky dobrou zkušenost. Kupovali jsme tam známým kočárek, postýlku a ještě nějakých pár věcí. Objednali jsme přes internet a pak jsme si zajeli přímo do prodejny do Žatce - byli velmi ochotní a vstřícní, naprosto vše bez problémů.
Dodatečně jsem ještě objednávala jednu postýlku švagrové, přišla poštou, včas a bez problémů. Neměli v danou chvíli požadovanou barvu, hned volali a řešili jsme náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.06 14:22

taky se muzu pridat s chvalou, zbozi dodali fakt rychle, bez problemu :)

papa majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.8.06 14:23

taky se muzu pridat s chvalou, zbozi dodali fakt rychle, bez problemu :)

papa majka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.8.06 21:45

Já mám také docela dost věcí i ten hlavní- kočarek a jsem spokojená nadmíru,jelikož jsem ho musela reklamovat,vina z mé strany :oops: ,vyjádření od nich-reklamace nebyla uznána,byla provedena bezplatná oprava.
Prodavačky moc milé a ještě nám ho suprově promazali a všechno šlo jak pomásle např. přehazovat rukojet.
Všem doporučuji a to hlavní jsem zapoměla dostali jsme NÁHRADNÍ KOČÁR,reklamace trvala ten měsíc, tak čím by jsme taky drandili, že? :lol: :lol: :wink:
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák