E-shop dětské oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
10.2.12 10:18

Ahoj, můžu doporučit www.bileslune.cz. Prodávají všechno jen od českých výrobců, oblečení co od nich mám je kvalitní a posílají to celkem rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
14.2.12 12:39

www.nextdirect.com Krásné věci zn. Next. ceny jsou celkem v pohodě a poštovné z anglie zdarma. Objednala jsem si pár věcí v sobotu a dneska mi je doručili až domů. Fakt super a věci jsou nádherné. od narození až po dospělost :) :potlesk: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.2.12 14:44

Za mě doporučuji www.pixybaby.cz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.1.14 10:49

Já teď koukala na www.stylove-deti.cz, ten sortiment je nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KaroMike
14.2.14 15:23

http://www.babypartner.cz/ Tady ten eshop můžu doporučit. Mají tam spoustu věcí, za levno. Mimo nosítka, lehátka z tama mám i kupu oblečení pro malého. A mají tam takovou zvláštnost „zajic v pytli“ a to je za dobrou kačku, zadají se parametry, zhruba co byste chtěli, ale nevíte jak to bude vypadat, takové překvápko, ale věci jsou krásné, jsou to nové věci z kolekce co se nevyprodaly.

• Citovat
  • Upravit
1356
14.2.14 15:27

Tak to máš pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.9.14 17:27

bezpečnost dětí

Ahoj, ahoj ve spolek, poradíte, které bezpečnostní prvky do domu a jaké typy těchto prvků jste nejvíce využívali a nejvíce se Vám osvědčily? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
29.9.14 12:47

Zdravím :-) my máme v provozu od července dětský bazárek koukniakup.cz věci máme opravdu za pár kaček tak koukněte najdete nás také na fcb https://www.facebook.com/…/koukniakup/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dita.belo
2.10.14 16:58

bezpečnost

Určitě chrániče rohů, ty na sto pro, máme známé, kam jezdíme často, děti nemají a stejně ty chrániče mají například i oni, protože ví, že je tam velké nebezpečí, je to konferenční stolek, tudíž nižší a ještě ke všemu na něm je sklo, takže toto radím za nás.

• Citovat
  • Upravit
379
3.10.14 10:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení