Naše každodenní ranní utrpení... - leknutí

963
28.12.10 07:11

naše každodenní ranní utrpení...

Ahojda maminy,

dneska už se tomu musím vážně smát. Od těhu mám problémy s rukama - v noci a ráno mě děsně brní a mám je jak gumové, takže se bojím manipulovat s malou. Dnes ráno si malá hověla s tatínkem na gauči a já sklízela talíře po snídani a jak jsem měla gumové necitlivé ruce, talíře mi vypadnuly z ruky a rozbily se. No rána jak z děla a samozřejmě se malá děsně lekla, okamžitě začala řínčet, snad u toho nemohla pořádně ani dýchat, rudá jak rak, hned jsem ji vzala na ruku a pustila vysavač, který jí uklidňuje. Chuděrka, teď se mi choulí na ruce do klubíčka, pěstičky sevřené, oči vyvalené a dýchá jak dostihová kobyla. Až si říkám, jestli tak malýmu mimískovi nemůže to leknutí něja ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
28.12.10 07:38

Ahoj,
no tak leknutí je leknutí, ale nemyslím, že by mělo nějak extrémně ubližovat. Určitě to nebylo schválně.
Spíš k těm rukám - já to mám pořát a to už je skoro 9měsíců po porodu 8-o . Prsty neohrabaný, mravenčí v nich, pocit, jako že otýkají, že je necítím. Fakt nevím, kdy to přejde, kdy to už konečně bude :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.12.10 07:48

Neboj, lekne se ještě mockrát=), to jí neublíží…
Ale co doktor na ty ruce? To není asi moc normální.
Nechci plašit, ale takovéhle potíže bych při péči o malé miminko rozhodně s někým řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.12.10 07:56

To je karpál no, zašla bych k doktorovi, ten vypíše žádanku k neurologovi - udělaj ti testy a bude to tam :mrgreen:

já na krapál nosila ortézu a brala jakejsi lék proti zánětu - pomohlo to jen dočasně…ve vážnějším případě se to operuje, ale s tím, že i po operaci se to opět může vrátit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.12.10 08:05

to je fakt, já chtěla operaci taky, ale prej to nemám v tak hrozným stavu aby se to operovalo :nevim:

takže mi průběžně ruka mrtví, nikdy nevím kdy to zrovna přijde, no výborný :-D

tak si sem tam nasadím ortézu a čekám no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
28.12.10 08:20

Pěkné ráno,
s rukama mám taky problém. Mamče operovali ruce obě, levou 2× a pořád s tím má problémy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
28.12.10 08:53

Já s tím byla na kapačkách a na dost dlouhou dobu fakt pomohly,chce se na to zeptat,bo dr. se tváří,že o nich ani neví.Jdou podávat i ambulantně.Já to zjistila náhodou,bo jsem pracovala s chlapama,kteří to měli jako nemoc z povolání a chodili na kliniku pravidelně.Jenže šlo přímo o kliniku nemocí z povolání a dostala jsem se tam jen jednou.Mám smůlu,že ač mi tento problém diagnostikovali už dávno,nikdy mi to neměřili a tak nemám potvrzený,že mám nemoc z povolání.Určitě ty kapačky dává i neurolog,který se tím zabývá.

• Citovat
  • Upravit
4051
28.12.10 10:32

No hlavne ta operace karpalniho tunelu cloveka vyradi docela na dlouho :( asi 2 mesice nesmite skoro nic delat. Myslim rukama. Coz s takhle malym mimcem fakt nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.12.10 11:58

Ahoj, tak já ruce necítím každý ráno a taky mě v nich brní.
Měla jsem to i po prvním porodu, už ani nevím kdy to odeznělo… Časem se to spraví, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
28.12.10 12:02

Tak to že se mimčo leklo, myslím neublíží :-D takových „lekanců“ ještě bude :palec: … Ale s těma rukama bych určitě zašla k DR. pravdou je, že i já jsem měla odbdobný problém, ale vymizel sám a sem tam jednou za čas se to zase na chvíli objeví. :nevim: poradila bych se dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí