Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@pavvac @Pítrsoon tak to je smutný
, né, že bych to přála ještě někomu dalšímu, ale Vám přeji ať v tom nezůstanete sám a můžete TO podat.
Tož to taky se hlásím k naletěným hlupákům. Kurňa, kolik obchodů přes net a stejně se nechám po tolika letech napálit a ještě tak hloupě. škodná za 1758, takže to chce ještě někoho.
Tak jsem další která naletěla
jsem v tom za 1.351,–
takže se přidávám…šmejdi jsou to
Objednávala jsem toho už mraky a nikdy se mi to nestalo
…pořád tajně doufám že to dorazí…ale asi ne co?
![]()
Snad se na mě admin nebude zlobit, že dávám odkaz na jiný web, ale zde běží podobná diskuse s tím, že se již podávají trestní oznámení http://www.modrykonik.cz/…e-zkusenost/?…. prý bohužel nelze podat hromadné TR. já momentálně odcházím do banky, u které byl vedený účet a jdu žádat o zablokování a vrácení platby (rada z banky) a následně půjdu podat TR na polici.
Nedělám si naděje, že by dorazila třeba i prázdná bedna.
Jedná se o podvod, taky jsem jim naletěla, přišla o 5000. Na Modrem koniku je o tom diskuze, poskozenych je dost, podavaji trestni oznameni.
Zdravím, také se připojuji k těm, co naletěli…bohužel…také potřebuji někoho, abych mohla podat trestní oznámení…jsem v tom za 3000,–… ![]()
Připojte se k diskusi na modrém koníkovi, je tam takových více, můžete podat oznámení i s těmi třemi tisícemi, připojí to k ostatním.
@Pítrsoon píše:
Zdravím, tak jsem se taky zařadil mezi ty co naletěli, spěchal jsem…
Email už nenexistuje, web také ne a telefon vlastně žádný nebyl, zaplatil jsem za sedačku 3240,– na trestní oznámení to musí být nad 5000,– potřebuji info od někoho dalšího, kterého bych v trestním ozn. uvedl abychom byli nad 5k? Díky Petr
neboj už je toho přez 100 000kč. jdi na policii a zadej číslo účtu oni to podle toho prý přiřadí k ostatním oznámením
Primárně mě zaujal způsob jak napálili tu první ženu na která jim otevřela bankovní účet na své jméno. Ženu v 9 měs těhotenství prý zaměstnali jako kontrolora na mystery shopping.
Ona měla zkontrolovat jak ochotně pracují v bance a založit si tam účet. A to je ten účet na který odešly Vaše peníze.
Otázka je jen kolik takových husiček si našli a kolik těch účtů ještě mají.
Tento už policie zablokovala…
Vzhledem k tomu že parazitují na dobrém jménu mého eshopu, byl bych rád kdyby je co nejrychleji chytli:-(