E-shopy s kojeneckým oblečením

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4246
16.3.11 11:16

E-shopy s kojeneckým oblečením

Ahoj holky,
neznáte nějaký dobrý e-shop s pěkným a kojeneckým oblečením? Aby to nebylo předražené, páč jsem jich pár našla, ale bodýčko za 250 korun kupovat nebudu, když mu budu muset po třech měsících kupovat jiné, jelikož už mu to bude malé…

Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.3.11 11:31

ja jsem kupovala pres www.ebutik.cz ale je fakt, ze to je trosku drazsi…
Jinak zkus mimibazar, nebo aukro.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
16.3.11 11:33

Bodýnka se dají koupit i v tescu a většinou jsou balené po třech,pěti kouscích :wink: a drahé nejsou,když se to rozpočítá.pokud chceš barevné disney,tak ty jsou krapet dražší.jinak tvar drží :palec: a nebo pak aukro,mmb :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
16.3.11 11:34

navíc tesco mívá i akce se slevama,takže se dá nakoupit pak s předstihem dopředu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
16.3.11 11:35

Zkus mrknout tady http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/body/?… ale já raději všechno vidím a osahám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.3.11 11:37

Příspěvek upraven 08.05.18 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
16.3.11 11:39

Ahoj,
doporučuji mimibazar, tam seženeš vše a za velice hezkou cenu. Ze začátku ale stačí obyčejná body třeba z toho tesca. Jinak mě se teď líbí obchod www.znackydetem.cz a www.benito.cz mám tam vyhlídla body na jaro a kupovala jsem tam i s dl.rukávem a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.3.11 11:42

Taky velmi doporučuju Tesco, a nebo CaC. Zvláště když vychytáš akci. Velmi dobře nakoupíš na bazarech, ale je fakt, že pro mimi bych taky raději volila nové … Ten obchod, jak doporučuje lulushka, tak pod ten se můžu podepsat, velmi pěkné věci!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
16.3.11 11:51

Všem moc děkuju holky.
V tescu jsme včera byli a ty akce asi musim vychytat, páč tam momentálně u nás nejsou. Jinak se mi tam moc líbily ty soupravičky. Ty byly fakt nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
16.3.11 12:29

Já jsem teď nakoupila v CaA bodyčka za 79.- Kč. Vzala jsem si s krátkým ukávem o několik čísel větší na léto (seperou se na menší) a i s dlouhým. V tescu byla akce asi před měsícem, tam jsem taky nechala pár korun za spací overálky, body, ponožky, tepláčky. Chce to vyčíhnout tyto akce a brát i větší věci do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.3.11 12:32

jo, ja se musim pochlubit, udelala jsem super ulovek v Tescu… ve vyprodeji 3× bodycko bez rukavu vel. 0-3 za 48,–Kc :dance: :dance: :dance:

viz fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
16.3.11 12:57

Kdysi jsem v Tescu koupila balení bodyček 7ks za 50,–Kč.Vzala jsem hned dvě velikosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.3.11 13:03
Mili-lili píše:
Kdysi jsem v Tescu koupila balení bodyček 7ks za 50,–Kč.Vzala jsem hned dvě velikosti :palec:

kdyby tam toho meli vic, tak to hned beru.. ale bylo tam tohle posledni baleni :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzkapr
16.3.11 13:04

Doporučuju C&A - nakoupila jsem tam moc pěkný věci.

• Citovat
  • Upravit
36
16.3.11 13:05

jj, chce to vychytat ty slevy, já nakoupila ve vánočních výprodejích bodýčka-tílka za 14 kaček a myslím, že přes léto v nich udělá prcek velkou parádu, jsou fakt krásný, jen škoda, že jich měli tak málo. a každý tesco je jiný, někde mají to a někde zase to. A ty spací overalky jsou super, taky je máme, akorát velikost 3-6 měsíců a prckovi je začátek 5 a jsou mu malý, včera doktorka říkala že je velikej jako 10-měsíční mimi (72 cm a 7960g) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák